floyd 473 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bato, viđen si za phishing, kakva crna kupovina Alfe iz Amerike, kakvi bakrači... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano April 9, 2019 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ide proces. Sve pita oko auta( motora) kad si menjao ulje, koje ulje, servisi, popravke...onda kao kupuje. Sve obecava da ce uplatiti lovu kad stigne covek iz transprtne sluzbe da preuzme auto. Ti kazes ok. Posle dan dva stize mail od ogromne transprtne sluzbe, neke međunarodne i oni vele da dolaze po auto. ( ti proveravas, takva transportna sluzba postoji) Ti kazes Ok. I sada ta transportna sluzba ( čitaj isto oni) traži lovu, neku manju 100-200 e ili funti da uplatis da bi oni dosli, kao nesto carina, lezarina, bla bla bla. Ti uplatis i to je njihova zarada, vise se ne javljaju. Ne komuniciraju gmailom nego samo preko GSM, viber ili whatsapp broja. od 1000 ljudi neko se upeca .... Pošalj im slku od auta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 9, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ili im pošalji podignut prst ... (mislim srednji...) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano April 18, 2019 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan I meni se prosle godine javio neki lik iz Turske, cini mi se, koji je video moj motor na oglasu. Kada sam ga posle nekoliko poruka otkacio, par dana nakon toga mi se javlja zensko iz...jbm li ga... Mauritanije, npr. Identican prevod identicnog texta, sa identicnim zahtevima. Samo sam je zamolio da pozdravi lika tog i tog, koji se pre nje javio, i poslao sam joj prethodnu prepisku. Otkacila se sama. PREVARA, pa app. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bas bi voleo da mi naleti neki takav na zicer, kako bi ga istovario za sve pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16524 Napisano April 18, 2019 Integrisan, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Biker-Boy said: Bas bi voleo da mi naleti neki takav na zicer, kako bi ga istovario za sve pare 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano April 19, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan hahhaahhahaahahaha koji lik ne verujemPoslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 19, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeno, ali taj rad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 940 Napisano April 27, 2019 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desila slicna stvar, ali tip je stvarno dosao, iz Francuske! Izvadio kes... Ovaj levo! Trebao sam da mu pokazem ove slike: "prodajem ocuvan auto, vozila baba subotom do crkve..." 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 27, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A šta si mu prodao?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 27, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan O bože... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 940 Napisano April 27, 2019 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Toyota Carina 2XL, ili na naski Karina XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2019. at 21:47, Djokic je napisao: Toyota Carina 2XL, ili na naski Karina XL I njegovu fotku (kupca) si stavio na avatar? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre stiglo,ništa naručiv'o nisam...'de me nadju...mamicu im prevarantsku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I ja dobijo slicnu poruku nisam hteo da nastavim suvise sumnjivo bilo i to pre par meseci cini mi se da je sve isto kao kod tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako pise u oglasu sedi i vozi,to je onda razlog zasto se amerikanci interesuju za masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 8, 2019 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan On 9.4.2019. at 9:05, JankelA je napisao: Napisao sam mu sinoc da prihvatam samo novac u kesu i gle cuda, procitao poruku i ne javlja se vise Hteo sam da udjem sad na KP da slikam profil, ulazim u poruke - nema nista obrisalo se nekako, verovatno je neko prijavio I ja sam tako uradio trazio kes samo i od tad nema poruka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ove kupovine iz Amerike, svi su vec dali odgovor - klasican Phishing. Na to, taj Dark Blue ne operise ovde Sto se tice kolege Shoyyka i njegove FedEx isporuke, ako ti deluje legitimno, posalji mi broj posiljke i provericu ti u FedEx sistemu tacno sta je. Samo po izgledu maila bi rekao da nije legitiman Takodje, FedEx tracking brojevi ne izgledaju tako... : ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2019 at 9:21 PM, Djokic said: Meni se desila slicna stvar, ali tip je stvarno dosao, iz Francuske! Izvadio kes... Ovaj levo! Trebao sam da mu pokazem ove slike: "prodajem ocuvan auto, vozila baba subotom do crkve..." Ovaj je poslije kupovine auta otisao na kosovo po eksploziv pa se raznio negdje u francuskoj 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 18, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prosle godine stigla poruka na email-u,kupac uz amerike,u vezi kupovine mog motora koji se nalazio na oglasu ..krenuli smo sa razmenom poruka,sta-kako,pitanja-odgovori,da skratim..tip mi kaze da ima svog agenta za kupovinu u srbiji u bg-u i da ce da dodje da kupi moj motor..trazio mi je broj pay pall racuna da izvrsi uplatu na moj racun,a da ce za dan dva agent da dodje kombijem samo da pokupi motor i ujedno da odradimo te ugovore oko kupoprodaje na licu mestaU nastavku price desava se nesto veoma interesantno...Dam ja njemu broj mog racuna,posle pola sata stize mi poruka na email-u i na pay pall racunu da je u toku transfer novca ,cifre koju smo prethodno dogovorili.U jednom momentu stize poruka da je transfer izvrsen,ali da bih mogao da podignem novac sa mog racuna da prvo moram da uplatim iznos od 300 dolara kao neku kamatu za transfer bla bla bla,a da ce taj iznos doticni agent da mi vrati na ruke kada bude dosao po motor,prica skriz pije vodu......Ja mu kazem da odmah krecem do banke da uplatim iznos od 300 dolara i kazem mu da cu da cim uplatim novac da slikam uplatnicu i da mu posaljem na email..On kaze ok,uradi tako..Odem na googgle,skinem sliku najveceg moguceg crnackog KURCA koju sam nasao,i posaljem mu na email..Frajer istog momenta propricao srpski,poceo da mi upucuje najgore moguce pretnje i psovke Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3357 Napisano Decembar 18, 2019 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jesi razmišljao da otvoriš školu stranih jezika, uposliš neke obdarene migrante, raširiš priču Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Decembar 18, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jankela druze imam dobar predlog za tebe..Jesi razmisljao da stvarno poklonis tom prevarantu tvoju alfu 147....unisti ga za ceo zivot Kazu da se vozaci automobila Alfa Romeo kao i vozaci motora marke KTM,YAMAHA I BMW-a 2x raduju,kada ih kupe i kada ih prodaju Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...