Vladimir J 23 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idemo i Svetlana i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi treba mi bolji motor ...recimo honda gold wing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 11, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme sam i ja zainteresovan samo da vidim mogu li da promenim smenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 12, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan upisi bar jednog kochu. probacu da za ovu priliku rentiram nesto pa ako uspem onda ide i kochaMladji. ako ne uspem on ce ovaj put da preskoci (mlad je ima kad) a ja cu na njegovu ybr pa u tu grupu 125-tica p.s. meni je zena iz kladova pa ako je neko zainteresovan mogu u tazbini da obezebedim sobu (dva lezaja) za nocenje u kladovu. ja cu svakako tamo prespavati pa smo ujutro u nedelju u kampu na dorucku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 12, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja suvozacicu nisam ni pitao, ima da ide. Taman da isprobam kofercice. Znaci 1+1 sto se mene tice. E da, na motoru mi pise enduro, al bome nisam igrao od osnovne skole (a i tad sam bio golman) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel' mozemo i mi sa scooterima? Mislim, da vas ne brukamo Bez zezanja, ima nas dvojica zainteresovanih, imamo 16 Zoll- tockove i 250 kubika, odgovara nam i trasa i predvidjena brzina ali ipak da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 12, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bogme sam i ja zainteresovan samo da vidim mogu li da promenim smenu. Ja sam već promeniJo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ne dobijem vizu tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se cini pridruzicu Vam se i ja u nedelju,poslovno sam u Donjem Milanovcu za vikend,kolima,sto i nije tako lose,ne mogu sleperi da me zezaju ;DDDa pojacamo tu ekipu u fudbalu,a i Duhu opet da ocitam lekciju u basketu ako dolazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se cini pridruzicu Vam se i ja u nedelju,poslovno sam u Donjem Milanovcu za vikend,kolima,sto i nije tako lose,ne mogu sleperi da me zezaju ;DDDa pojacamo tu ekipu u fudbalu,a i Duhu opet da ocitam lekciju u basketu ako dolazi ;D puko si ipak heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nervoznilik 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan zbog prirode posla nesmem da obećam, ako me vidite ujutru na pumpi znači idem, a za fudbal imam dve leve noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 13, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a za fudbal imam dve leve noge Eh... trebalo je da vidis R-ove na Fruskoj Gori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da "promenim" Evroviziju... > Ako ste raspolozeni za extra riblju corbu & rostilj: Kafana "Panorama" kod Save, na ulazu u Tekiju sa desne strane, malo na brdu. Bash vam svima zavidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na RTS-u prognoziraju preko 30 stepeni za vikend. Što se mene tiče, idealno za ovu akciju. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan doalzimo sigurno! nas je dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 14, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam danas i na žalost sve kućice su bile izdate. Da li neko zna da li ima neki motel u blizini gde bi se smestili ja i motor....ustvari može i trokrevetna soba...da mi žena ne zebe napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 453 Napisano Maj 14, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Novosadska ekipa mudro ćuti i kuje planove Uh al bi voleo u par svama... ali teško... ovog vikenda... Možda se u zadnji momenat nešto promeni... ko zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Djerdapu cijeli petak, cijelu subotu i cijelu nedjelju, dao sam vodji puta Lalajku broj pa me cimnite kada se bude u blizini da se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa polaskom 125-ica, ja bih rado isao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad idete na ovakve izlete kom se brzinom vozi po otvorenom putu. Interesujeme jer sa nov vozac na motoru i nisam bas siguran u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ici ce se od Bgd do kampa u dve grupe, a ja cu ici sa sporijom. Brzina do 80kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene da vam se prikljucim i nadam se sa grupom iz Zajecara i iz Negotina...Pozdrav svima a pogotovo organizatoru :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da rezervisem kucicu :o :o Tako da molim Boga da ne bude kisa ;D ;D ;D ;D Za ostalo se pobrinula Zandarmerija i njena oprema ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi malo pribliznije kaze kada ste odprilike u Toma-kampu da bi se mi iz Zajecara i okoline mogli organizovati da dodjemo jer imamo oko 160km do Kampa,a i da ne zakasnimo za rucak ,posto ce nas smoriti krivine ;D ;D. Od kampa planiramo zajedno sa vama voznju do Kladova ,a u povratku idemo preko Miroc planine ,jer za tamo imamo iskusnog vodica, Smithers-a,kome je vec poznata ta deonica puta,, Javljam e da kazem koliko tacno nas dolazi zbog organizacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da cemo u kampu biti oko 13 ili 13:30h. Pravi se pauza za klopu i podizanje satora pa se nastavlja dalje ka Kladovu. Naravno, ko bude raspolozen za to, nije obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...