benjamin 9 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Okačio sam par fotki sa pričicom na "boldoraški" forum iz Amerike i dobih nekoliko vrlo zanimljivih komentara preko bare http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42101 sjajno offtopic: btw. treba da ti vratim tregere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 21, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Okačio sam par fotki sa pričicom na "boldoraški" forum iz Amerike i dobih nekoliko vrlo zanimljivih komentara preko bare http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42101 sjajno offtopic: btw. treba da ti vratim tregere Nema frke kad bude neko okupljanje ponesi ih i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke kad bude neko okupljanje ponesi ih i gotovo I ja sprej za krpljenje gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 21, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke kad bude neko okupljanje ponesi ih i gotovo I ja sprej za krpljenje gume! Ma opušteno...i prasence ima da ti završi stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 22, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Peki dobro si zivu glavu izvuko, ocerupase te pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pustim neke meni drage slike.Stvarno je sve super osim što me je ubila polenska kijavica zbog onih maca što su preplavile kamp. Stvarno sve pohvale za svakoga koje bio tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pustim neke meni drage slike.Stvarno je sve super osim što me je ubila polenska kijavica zbog onih maca što su preplavile kamp. Stvarno sve pohvale za svakoga koje bio tamo Za ono sto ste me probudili u 8, ima da platite pice vampiri jedni ;D ;D ;D ;D ko je jos video da se u 8 ujutro pale motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma ne bih ja nego navalili mangupi, šalim se žurili smo nazad pošto je drugar morao da stigne u drugu smenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da pozdravim sve, mi smo se kratko zadržali, profesor nas je malo iscimao te smo krenuli ranije, sve nešto na brzinu. ja sam išao u onoj soprijoj grupi koju je vodio kolega sa skuterom, pa sam se stalno pitao što idemo tako sporo i u jednom trenutku sam ispao majmun i pretekao sve i kad sam video da ispred kimka nema nikog shvatio sam o čemu se radi tako da se ovim putem izvinjavam svima sa svoje ponašanje. bilo je lepo ali je kratko trajalo, žao mi je što nismo ostali još malu u kampu ali šta je tu je. veliki pozdrav za sve! ps molba za lalajka i sve koji će planirati rute. mislite malo i na nas sa tvrđim ogibljenjem sledeći pu! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 22, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pustim neke meni drage slike.Stvarno je sve super osim što me je ubila polenska kijavica zbog onih maca što su preplavile kamp. Stvarno sve pohvale za svakoga koje bio tamo I malo da matiras taj motor bre, sve sija, ne moz' ljudski ni da se gleda u njega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da pozdravim sve, mi smo se kratko zadržali, profesor nas je malo iscimao te smo krenuli ranije, sve nešto na brzinu. ja sam išao u onoj soprijoj grupi koju je vodio kolega sa skuterom, pa sam se stalno pitao što idemo tako sporo i u jednom trenutku sam ispao majmun i pretekao sve i kad sam video da ispred kimka nema nikog shvatio sam o čemu se radi tako da se ovim putem izvinjavam svima sa svoje ponašanje. bilo je lepo ali je kratko trajalo, žao mi je što nismo ostali još malu u kampu ali šta je tu je. veliki pozdrav za sve! ps molba za lalajka i sve koji će planirati rute. mislite malo i na nas sa tvrđim ogibljenjem sledeći pu! ;D ;D ;D Zao mi je sto ste ranije otisli... a bas smo poceli da ogovaramo Cubrica. Asfalt... mnogo je bolji u onom delu gde niste vozili, skoro svuda je nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da pozdravim sve, mi smo se kratko zadržali, profesor nas je malo iscimao te smo krenuli ranije, sve nešto na brzinu. ja sam išao u onoj soprijoj grupi koju je vodio kolega sa skuterom, pa sam se stalno pitao što idemo tako sporo i u jednom trenutku sam ispao majmun i pretekao sve i kad sam video da ispred kimka nema nikog shvatio sam o čemu se radi tako da se ovim putem izvinjavam svima sa svoje ponašanje. bilo je lepo ali je kratko trajalo, žao mi je što nismo ostali još malu u kampu ali šta je tu je. veliki pozdrav za sve! ps molba za lalajka i sve koji će planirati rute. mislite malo i na nas sa tvrđim ogibljenjem sledeći pu! ;D ;D ;D Zao mi je sto ste ranije otisli... a bas smo poceli da ogovaramo Cubrica. Asfalt... mnogo je bolji u onom delu gde niste vozili, skoro svuda je nov! znam jbg, ali profa nam je baš smestio, nimalo mi nije bilo pravo ali nema veze. a žao mi i tog lepog asfalta, otišao bih da ga iscepam za svoju dušu pošto ne mogu da se pravim luda kad vozimo u grupi. drugi put.... cubric se izvukao ovaj put ali ne zadugo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Okačio sam par fotki sa pričicom na "boldoraški" forum iz Amerike i dobih nekoliko vrlo zanimljivih komentara preko bare http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42101 Peki, objasni ljudima tamo da bjbikers ne znaci ono sto oni misle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 23, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Haha jesu pitali vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video nisu jos, ali moj ortak amerikanac me zajebava najstrasnije zbog BJB nalepnice..... Jos otkad sam kupio kozne lone.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Haha jesu pitali vec? Sta mislis zasto ja nisam stavio nalepnicu na motor? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gledam fotke, uh sto mi je zao sto nisam isao.... jeb..... ti Kineze i njihov prevoz..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupite najnoviji broj revije "Dva tocka"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite najnoviji broj revije "Dva tocka"!!! Kupljeno i procitano ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 20, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko Vidim samo dva skutera su bila i to po 500ccb..... Sta ja da radim sa 125ccb relano ja mogu da idem 110 km/h.........ali to nije poenta! Eh da Sta je za klopu? Jel svako svoju placa ili ima neka grupna klopa ili ko sta ponese to i jede??? HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 20, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko Vidim samo dva skutera su bila i to po 500ccb..... Sta ja da radim sa 125ccb relano ja mogu da idem 110 km/h.........ali to nije poenta! Eh da Sta je za klopu? Jel svako svoju placa ili ima neka grupna klopa ili ko sta ponese to i jede??? HVALA!!! Nemoj da se brineš za klopu i kubikažu vožnja se završila pre godinu dana :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...