Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend voznja, 17-18 maj 2008, Dunav

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Okačio sam par fotki sa pričicom na "boldoraški" forum iz Amerike i dobih nekoliko vrlo zanimljivih komentara preko bare

http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42101

sjajno :)

offtopic: btw. treba da ti vratim tregere  :)

Nema frke kad bude neko okupljanje ponesi ih i gotovo ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nema frke kad bude neko okupljanje ponesi ih i gotovo ;)

I ja sprej za krpljenje gume! :)

Ma opušteno...i prasence ima da ti završi stvar :D

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

Evo i ja da pustim neke meni drage slike.Stvarno je sve super osim što me je ubila polenska kijavica zbog onih maca što su preplavile kamp.

Stvarno sve pohvale za svakoga koje bio tamo

post-616-12878997907405_thumb.jpg

post-616-12878997908218_thumb.jpg

post-616-12878997909076_thumb.jpg

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Evo i ja da pustim neke meni drage slike.Stvarno je sve super osim što me je ubila polenska kijavica zbog onih maca što su preplavile kamp.

Za ono sto ste me probudili u 8, ima da platite pice ;) vampiri jedni ;D ;D ;D ;D ko je jos video da se u 8 ujutro pale motori ;)

• Zainteresovan, 774 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV

ma ne bih ja nego navalili mangupi, šalim se žurili smo nazad pošto je drugar morao da stigne u drugu smenu

• Drug član, 1854 postova

evo i ja da pozdravim sve, mi smo se kratko zadržali, profesor nas je malo iscimao te smo krenuli ranije, sve nešto na brzinu.

ja sam išao u onoj soprijoj grupi koju je vodio kolega sa skuterom, pa sam se stalno pitao što idemo tako sporo i u jednom trenutku sam ispao majmun i pretekao sve i kad sam video da ispred kimka nema nikog shvatio sam o čemu se radi tako da se ovim putem izvinjavam svima sa svoje ponašanje.  :D

bilo je lepo ali je kratko trajalo, žao mi je što nismo ostali još malu u kampu ali šta je tu je. veliki pozdrav za sve!

ps molba za lalajka i sve koji će planirati rute. mislite malo i na nas sa tvrđim ogibljenjem sledeći pu!  ;D ;D ;D

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

I malo da matiras taj motor bre, sve sija, ne moz' ljudski ni da se gleda u njega ! :D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

evo i ja da pozdravim sve, mi smo se kratko zadržali, profesor nas je malo iscimao te smo krenuli ranije, sve nešto na brzinu.

ja sam išao u onoj soprijoj grupi koju je vodio kolega sa skuterom, pa sam se stalno pitao što idemo tako sporo i u jednom trenutku sam ispao majmun i pretekao sve i kad sam video da ispred kimka nema nikog shvatio sam o čemu se radi tako da se ovim putem izvinjavam svima sa svoje ponašanje.  :D

bilo je lepo ali je kratko trajalo, žao mi je što nismo ostali još malu u kampu ali šta je tu je. veliki pozdrav za sve!

ps molba za lalajka i sve koji će planirati rute. mislite malo i na nas sa tvrđim ogibljenjem sledeći pu!  ;D ;D ;D

Zao mi je sto ste ranije otisli... a bas smo poceli da ogovaramo Cubrica. :) Asfalt... mnogo je bolji u onom delu gde niste vozili, skoro svuda je nov!

• Drug član, 1854 postova

Zao mi je sto ste ranije otisli... a bas smo poceli da ogovaramo Cubrica. :) Asfalt... mnogo je bolji u onom delu gde niste vozili, skoro svuda je nov!

znam jbg, ali profa nam je baš smestio, nimalo mi nije bilo pravo ali nema veze. a žao mi i tog lepog asfalta, otišao bih da ga iscepam za svoju dušu pošto ne mogu da se pravim luda kad vozimo u grupi. drugi put....

cubric se izvukao ovaj put ali ne zadugo!  ;D

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Okačio sam par fotki sa pričicom na "boldoraški" forum iz Amerike i dobih nekoliko vrlo zanimljivih komentara preko bare

http://www.cb1100f.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=42101

Peki, objasni ljudima tamo da bjbikers ne znaci ono sto oni misle  :D

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Koliko sam video nisu jos, ali moj ortak amerikanac me zajebava najstrasnije zbog BJB nalepnice..... Jos otkad sam kupio kozne lone....  ;D ;D ;D

• Bicker, 156 postova
  • Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011

Ja koliko Vidim samo dva skutera su bila i to po 500ccb.....

Sta ja da radim sa 125ccb 

relano ja mogu da idem 110 km/h.........ali to nije poenta!

Eh da Sta je za klopu? Jel svako svoju placa ili ima neka grupna klopa ili ko sta ponese to i jede???

HVALA!!!

Ja koliko Vidim samo dva skutera su bila i to po 500ccb.....

Sta ja da radim sa 125ccb 

relano ja mogu da idem 110 km/h.........ali to nije poenta!

Eh da Sta je za klopu? Jel svako svoju placa ili ima neka grupna klopa ili ko sta ponese to i jede???

HVALA!!!

Nemoj da se brineš za klopu i kubikažu vožnja se završila pre godinu dana  :D :D :D

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja