lalajko 2021 Napisano Maj 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dakle dosao je taj trenutak. Za vikend 17-18 maj predvidjena je prva ovogodisnja BJB voznja. Evo kako ce to izgledati. Mesto gde cemo se sastati i odakle cemo krenuti je Jugopetrolova pumpa kod Steka, na autoputu Beograd-Nis, odmah iza Gazele, ka Nisu. Sastanak (nemojte da kukate) je u 08:00. Polazak je u 09:00 a vreme mozete prekratiti uz kafu na ovom mestu, koje je u neposrednoj blizini pumpe. Obzirom na veliku kilometrazu koju treba prevaliti, bilo je potrebno da se krene nesto ranije. Gledajte da budete tacni jer u 9h krecemo, nece biti cekanja. Odlazimo autoputem ka Bubanj potoku, gde se odvajamo desno i izlazimo na stari Smederevski put (19km). Starim Smederevskim putem smo posle 27km voznje pored Dunava na obilaznici oko Smedereva, koju laganim manevrom obilazimo. Posle oko 50 km smo na Srebrnom jezeru gde na terasi hotela pravimo prvu vecu pauzu a zatim punimo rezervoare gorivom. Vozimo dalje ka Gradistu i produzujemo ka Golubcu, gde obilazimo cuvenu Golubacku tvrdjavu (32km). Samo 12km dalje smo u kampu Toma koji nam je bazna stanica. Na linku imate brojeve telefona na koje mozete pozvati vlasnike kampa i rezervisati mesto u kucicama u kampu. Mesta za satore ima dovoljno i nema potrebe za rezervacijom. Oni koji ne zele da idu dalje, a bice ih, ovde ostaju i mogu naci zanimaciju u kampu, opet vise na datom linku. Ostatak grupe krece dalje. Od kampa nas jos oko 40km deli do Donjeg Milanovca, a na polovini ovog puta se nalazi cuveni muzej Lepenski Vir. Prolaskom Donjeg Milanovca ulazimo na najlepsi deo puta, samu Djerdapsku klisuru. Oko 60km nas deli od Kladova, ali ce biti dosta stajanja na najatraktivnijim mestima za slikanje ili pijuckanje kafe... Pauzu takodje pravimo u samom centru kladova gde je glavna ulicia i korzo koji izlazi na obalu prepun kafica. Punjenje rezervoara gorivom i povratak. U zavisnosti od vremena i broja enduro motora, endurasi imaju alternativni pravac preko Miroc planine... ...dok bi se ostali vratili nazad putem kojim smo i dosli. Ukoliko vremena ne bude dovoljno, vracamo se zajedno do kampa na nocenje. Vise o voznji u grupi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14598.0 Vise o mestu okupljanja: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=11707.msg238677#msg238677 Jedna od voznji ovom trasom: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=18324.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugi dan (nedelja) je rezervisan za sportske, turisticke i druge aktivnosti u okolini kampa. Grupa koja je prethodnog dana isla do Kladova moze sada da poseti muzej Lepenski vir. Takodje, treba zavrsiti legendarni fudbalski mec R-vi protiv Endurasa pa ponesite prikladnu obucu. Polazak za Beograd u popodnevnim satima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Predvidjena putna brzina je oko 80-100 kmh. Ako neko zeli brze moze odmah da se izdvoji i da glavnu grupu saceka na Srebrnom jezeru. Obezbedjena je mehanicarska pomoc na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas da svoje ucesce najavite kako bi smo imali predstavu o broju obroka koje u kampu moraju da spreme. Jos jednom da ponovim brojeve telefona kampa ukoliko zelite da rezervisete krevet u kucicama (ogranicen broj: 7 kucica sa po 3 kreveta): +381/64/2568341 +381/12/673333 (restoran Toma u Brnjici) 065/8771877 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 7, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, treba zavrsiti legendarni fudbalski mec R-vi protiv Endurasa pa ponesite prikladnu obucu. Polazak za Beograd u popodnevnim satima. Mogu i ja, mogu i ja, mogu i ja, mogu i ja, mogu i ja ????????? Uhhh ali, imam tri problema ! 1. ne igram fucu ;D 2. vozim oba tipa bajka 3. 15-og idem u cg ! sto je do ... ali mi se ide sa vama ! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1. ne igram fucu ;D Onda podji sa R-om, da nas ojacas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6279 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad stvari stoje, idem, i onako se stalno skanjeram da krenem tamo. Bas se radujem. Da li ce i Ljulja da podje, jos se ne zna, zavisi od toga da li cemo uspeti da obezbedimo bejbisiterku za psice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan mikko kog R-a vozis! ;D jedino ako si kupio ovaj novi 1000rr, e to bi bila prava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 8, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sajam mi se završava u petak i najverovatnije dolazimo u g-đa i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan dolazim posto TDM ne spada ni u R ni u enduro, ja cu preskocim fudbal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene lagano za vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac ce nam biti vodic na relaciji Brza Palanka-Miroc-Donji Milanovac. Trasa nije zahtevna, svi mogu da prodju, jer cak i automobili tuda idu. Sto se puta od Bgd na dalje tice: - posto pitaju vlasnici sporijih motora na pp, mozemo da formiramo grupu 125-tica i slicnih i ja cu ici sa njima, tako da nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se puta od Bgd na dalje tice: - posto pitaju vlasnici sporijih motora na pp, mozemo da formiramo grupu 125-tica i slicnih i ja cu ici sa njima, tako da nema problema. kao što sam već rekao ... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ;D vidimo se kod steka ja imam 1 mesto u šatoru ako nekome zafali [offtopic]ljudi ovaj lalajko je stvarno kralj ... zaslužio je onu anoreksičarku sa naslovnice ;D [/offtopic] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 8, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ribolovac ce nam biti vodic na relaciji Brza Palanka-Miroc-Donji Milanovac. Trasa nije zahtevna, svi mogu da prodju, jer cak i automobili tuda idu. Sto se puta od Bgd na dalje tice: - posto pitaju vlasnici sporijih motora na pp, mozemo da formiramo grupu 125-tica i slicnih i ja cu ici sa njima, tako da nema problema. Moja žena "dobacuje" do 80-100km/h...tako da mogu ladno sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam X broj puta prosao gore navedenom destinacijom skrenuo bih paznju vodicima puta,a i ostalim ucesnicima voznje,na VELIKE i UCESTALE odrone na putu na relaciji Golubac-D.Milanovac,pogotovo nakon kisa,tako da savetujem POSEBNU paznju u voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da, morace da idu barem dve grupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 8, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na djerdapu taj vijend :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moja žena "dobacuje" do 80-100km/h...tako da mogu ladno sa vama ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan racunajte i mene za ovu akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 9, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cu i ja.Ali za fudbal ne znam.Mozda kao navijac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 9, 2008 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1 + 1 (ja i suvozač) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Idem sigurno+suvozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim: ko zeli kucice za prenociste, treba da pozove i da rezervise. Broj je ogranicen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...