bdada 14880 Napisano April 4, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao pa u kucnim uslovima napravio test, auspuh daje manje/vise konstantan zvuk dok sirena tuce "s' neba pa u rebra". Rezultati merenja: Sirena, mereno ispred motora Zatim sirena iza Pa auspuh ispred I na kraju auspuh iza Izaberite sami. Da ne bude zabune, na prvoj slici sam vise fokusirao motor pa fonometar izgleda blize, sirene su sa zadnje strane, ispod plasika preko nosaca kofera. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 4, 2019 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svakom a i na sadasnjem,pod obavezno, Stebel vazdusna,130 db. Nista dok im telefon ne ispadne iz ruke Svaka cast za test!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 4, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh- na koliko obrtaja merenje? Konstantan gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10434 Napisano April 4, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema...šta god da koristite tj. šta se više dernja nije suvišno...čak prelazi u potrebu...možda koristiti obe stvari istovremeno ako je moguće...ja TDM sa fabričkim izduvima čujem samo na abgasu,sirena k'o promukli pevac...moram nešto uraditi po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 4, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, milos-v je napisao: Auspuh- na koliko obrtaja merenje? Konstantan gas? Odseceno do 7k rpm, na konstantnom gasu postaje "tisi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...