cikmir 149 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cikmir je napisao: Planiram uskoro obici hrvatsku italiju i sloveniju pa me interesuje dje kupiti karticu za mobilni sa internetom za mjesec dana koja je kompanija najbolja hvala mislim da je mala je razlika gdje god da kupiš jer cijene su start paketa la i la a pozivi, razgovori, sms poruke i gige su izjednacene po principu za unutar EU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Maj 17, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru koliko sam shvatio bonbon je samo internet ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biafra 4 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bečej Motocikl: r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Jadransku za vikend. Ovo mi je, rekao bih, četvrti put, ali najbolji. Temperatura oko 18-20 C i što je najvažnije, bez gužve. Prvu noć sam prenoćio na Krku koji me je prijatno iznenadio. Samo mesto, stari grad, uređenost. Drugi dan, svima poznata deonica do Zadra, pa sam svratio do Paga, već kada ima most. Putevi su ok, ali je samo ostrvo poput pustare. Okrećem se na pola ostrva i krećem ka Plitvicama preko Srba. E, ta cela deonica je za preporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra polazak za Pulu, a u nedelju povratak jadranskom do Kotora.Ima li neko predlog za smeštaj, negde oko polovine puta.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja kažem riječ -dvi... Magistrala je odlična cesta kao što ste već spomenuli ima dosta kamera al domišljati su se već sjetili kako da riješe problem(skinu tablicu,"slučajno "se zaprlja tablica sa blatom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend bio susret Stromova u Medulinu i bilo raznih i komičnih situacija za prikrivanje tablica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Pre svega, @nemo hvala na otvaranju ove teme! Plan je sledeci, 29og juna ujutru pocinje voznja, nas trojica. BG > Herceg novi (nocenje) > Split (nocenje) > BG Razmatramo da dodamo jos da od splita odemo do Zadra, pa sam hteo da vidim jel ima neko savet vezano za taj deo Hrvatske, ne zelim da idem tamo ako cu imati probleme i da, ako neko zeli da se prikljuci, pisite u PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Jun 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti nje frka u Splitu, nece biti ni u Zadru. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 56 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Produzi magistralom do Senja cesta je prva liga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolega @bmwgs kaze, najbolji deo ceste ti je Senj-Karlobag, nemoj to da propustis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Pre svega, [mention=5459]nemo[/mention] hvala na otvaranju ove teme! Plan je sledeci, 29og juna ujutru pocinje voznja, nas trojica. BG > Herceg novi (nocenje) > Split (nocenje) > BG Razmatramo da dodamo jos da od splita odemo do Zadra, pa sam hteo da vidim jel ima neko savet vezano za taj deo Hrvatske, ne zelim da idem tamo ako cu imati probleme i da, ako neko zeli da se prikljuci, pisite u PP Nitko tko se ponaša normalno nema problema nigdi, pa tako ni Srbin na putu kroz Hrvatsku. Vozim motor, nisam bajker. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i da bude nešto, uvek možeš da skočiš u more! 2 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 81 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda rd 04, Vespa px 200e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Woo3 je napisao: Kao sto kolega @bmwgs kaze, najbolji deo ceste ti je Senj-Karlobag, nemoj to da propustis Ovo gore napisano potvrđujem i ja. Prošle nedelje sam odvozio celu magistralu od Dubrovnika do Pule i Medulina i nigde nikakav problem nije bio ni na putu ni u restoranima ni prodavnicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Jun 5, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan A zasto bi bio problem,ne razumem zasto uopste tovarite temu sa tim stvarima. Ko hoce ide,ko se boji vozi se po svojoj zemlji,i to bez da se kurci i svadja u saobracaju,inace ce padne tepanje na nekom semaforu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 81 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda rd 04, Vespa px 200e Prijavi odgovor kao problematičan Za normalne nema nigde problema ko ih ne traži a na one druge može se naleteti svuda kako tamo tako i u svojoj zemlji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan u ocijenama posta postoji hvala, haha, zbunjen, tužan, podržavam a mislim da bi trebalo uveti i kategoriju kreten. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1018 Napisano Jun 5, 2019 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na kub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, Hvala.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Jun 5, 2019 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, spustite loptu, decko je iskreno pitao da li ce imati problema i da li neko zna da ga uputi koja mesta da izostavi u obilasku, nikoga ne vredja niti karakterise. Verujem i da su pojedini Srbi na*ebali u HR, kao sto su i neki Hrvati na*ebali u SRB, tako da se nemojte zariti i paliti. Sestra od tetke i zet vec godinama idu sa decom kolima na more u HR, odusevljeni su svime i ne menjaju. Nikada ruzno iskustvo nisu imali. S druge strane, koleginica je pre 2 nedelje bila u obilasku Trebinja, imali su turu do Dubrovnika i tu ju je izvredjao sin nekog kafedzije iz cista mira, kada je cuo naglasak. Ja sa srb tablicama u lijepu njihovu ne bih isao, ali to je moj izbor (mozda i pogresan). Ubrzo ce mi motor biti na nemackim, i prvo sto cu da odradim je jadranska magistrala. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, zemunac72 said: A zasto bi bio problem,ne razumem zasto uopste tovarite temu sa tim stvarima. Ko hoce ide,ko se boji vozi se po svojoj zemlji,i to bez da se kurci i svadja u saobracaju,inace ce padne tepanje na nekom semaforu. Tema je postavljena da bi se delila iskustva. Ja sam pitao da li su drugi imali losa iskustva. Svasta sam cuo, bolje da pitam. Hvala svima na odgovorima. Nek vas gume dobro drze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, milomir22 said: Ljudi, spustite loptu, decko je iskreno pitao da li ce imati problema i da li neko zna da ga uputi koja mesta da izostavi u obilasku, nikoga ne vredja niti karakterise. Verujem i da su pojedini Srbi na*ebali u HR, kao sto su i neki Hrvati na*ebali u SRB, tako da se nemojte zariti i paliti. Sestra od tetke i zet vec godinama idu sa decom kolima na more u HR, odusevljeni su svime i ne menjaju. Nikada ruzno iskustvo nisu imali. S druge strane, koleginica je pre 2 nedelje bila u obilasku Trebinja, imali su turu do Dubrovnika i tu ju je izvredjao sin nekog kafedzije iz cista mira, kada je cuo naglasak. Ja sa srb tablicama u lijepu njihovu ne bih isao, ali to je moj izbor (mozda i pogresan). Ubrzo ce mi motor biti na nemackim, i prvo sto cu da odradim je jadranska magistrala. Tako je. Imam pravo da pitam za savet, sa obzirom da prvi put idem na tu stranu. A kolega sa posla, koji zivi na Krk-u mi je rekao: "samo smestaj sa garazom da nadjes, da ne ostanes bez guma!" Tako da je moje pitanje, iz moje tacke gledista, skroz opravdano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Jun 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gde god da putujem, uvek trazim smestaj sa garazom ili dvoristem, nikad nebi ostavio motor na ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mile fazer said: u ocijenama posta postoji hvala, haha, zbunjen, tužan, podržavam a mislim da bi trebalo uveti i kategoriju kreten. Evo, na ovakav tip problema mislim. Ja pitam za savete i predloge, covek kaze da treba da se uvede opcija kreten. Mada, od tebe se to i ocekuje... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Jun 5, 2019 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mile fazer je napisao: u ocijenama posta postoji hvala, haha, zbunjen, tužan, podržavam a mislim da bi trebalo uveti i kategoriju kreten. Cemu ovo Mile? Izmeni, nije lepo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...