Jump to content

Moto Zajednica

nemo

Nosilac medalje zahvalnosti
 • Broj tema i poruka

  1027
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2958 Excelent

3 Pratilaca

O članu nemo

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ljubljana
 • Interests
  Moto, jedrenje, paragliding...
 • Motocikl
  BMW GS 1200 LC ADV

Poslednji posetioci profila

4545 profile views
 1. Pohvala za brzinski putopis, a posebno za fotke, isaputnica ima pravo/oštro oko...
 2. nemo

  Crna je boja raja

  E, baš me interesuje, valjda ću doznati tokom ove godine. Prateći vesti u vezi ukidanja mera, slabo mi se piše
 3. Radovanje praznim putevima dolazi kraju... U SLO motoristi već zagrevamo mašine
 4. Družili smo se samo dva dana, ali bilo je dovoljno, da ostanemo prijatelji do kraja. Počivaj u miru! Saučešće porodici!
 5. Štaaaa? Zaštoooo? Kadaaaaa? R.I.P.
 6. Nije fotografija dana, nego fotografija (ove) noći
 7. odlično... uz ovoliko skakutanja, mogli ste i malo sjevernije...
 8. nemo

  Crna je boja raja

  Ko bi re'ko da pandemija i policijski čas imaju i pozitivne učinke
 9. Interesantan stil pisanja, veoma detaljno opisana tura. Volim čitati putopise po Sloveniji, jer mi je sve poznato i "domaće". A svaki putopis je na svoj naćin originalan, svaki u nečemu specifičan. Drago mi je da ste se lepo proveli. Dozvoli malu korekciju: France Prešeren bio je rođen u selu Vrba na Gorenjskem : Prešernova rojstna hiša v Vrbi - Žirovnica - Rojstna hiša Franceta Prešerna VISITZIROVNICA.SI Prešernova rojstna hiša v Vrbi (Žirovnica) je razglašena za spomenik državnega pomena. Oglejte si zibelko v kateri... U Kranju je radio kao advokat. France Prešeren – Wikipedija HR.WIKIPEDIA.ORG Njegova poezija "Zdravljica" tekst je slovenske himne.
 10. treba dodati: obavezno čvsto vezanim
 11. Veoma simpatičan stil pisanja, pratim... Putovanje kabriom ima mnogo paralela sa putovanjem motorom. Kontakt sa okolinom/prirodom je identičan a komoditet mnogo bolji (bez kacige, u šorcu, ice box na dohvat ruke...). Prilikom vožnje vrućina ne smeta, spuštena stakla stvaraju dovoljno vetra i hlađenja. Problem u prvih nekoliko dana su moguće opekotine, ako se vozi bez kačketa i lagane majice sa dugim rukavima. Pomaže i podizanje krova između 11 i 13h. Jedna od velikih prednosti motocikla je provlačenje kroz saobračaj i kolone.
 12. Dobrodošao! Da ne ponavljam drugare, samo te pitam: gde si do sada bio??
 13. nemo

  Kratke voznje

  Kratka vožnja u susret Sv.Martinu Sveti Martin pretvara mošt u vino. U Ljubljani svake godine održava se praznik kada "Sveti Martin iz mošta naredi vin' ". Nekoliko ulica pretvore se u "vinski put". Na štandovima nudi se mlado vino različitih proizvođaća, to nije pijanka nego degustacija. Pije se iz staklenih čaša, one omogućuju uživanje kompletan SOC (sapore, odore, colore) diapazon različitih sorti vina. Uprkos tmurnom vremenu krenuo sam motorom da osetim ugođaj... Parkirao sam uz glavni pijacu tu je bila rasprodaja zalihe letilica koje su ostale neprodate za noć veštica... prošao sam kroz cvetni trg... da bi stigao do glavne ulice, do centra događanja... Sunce je samo povremeno uspevalo da se probije kroz guste oblake... to je jedino kvarilo fotografiju ali ne i prijatno razpoloženje ... ko je kome inspiracija? Mudrost... ne treba prevod... Na vinski put dolazi se biciklom Za svaki slučaj, tu je alkotest Prošao sam pa sam nastavio na tvrđavu iznad Ljubljane Jesenja panorama... Od danas dalje uživam u mladom vinu...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja