Jump to content

Moto Zajednica

nemo

Nosilac medalje zahvalnosti
 • Broj tema i poruka

  1016
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2943 Excelent

3 Pratilaca

O članu nemo

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ljubljana
 • Interests
  Moto, jedrenje, paragliding...
 • Motocikl
  BMW GS 1200 LC ADV

Poslednji posetioci profila

4468 profile views
 1. Dobrodošao! Da ne ponavljam drugare, samo te pitam: gde si do sada bio??
 2. nemo

  Kratke voznje

  Kratka vožnja u susret Sv.Martinu Sveti Martin pretvara mošt u vino. U Ljubljani svake godine održava se praznik kada "Sveti Martin iz mošta naredi vin' ". Nekoliko ulica pretvore se u "vinski put". Na štandovima nudi se mlado vino različitih proizvođaća, to nije pijanka nego degustacija. Pije se iz staklenih čaša, one omogućuju uživanje kompletan SOC (sapore, odore, colore) diapazon različitih sorti vina. Uprkos tmurnom vremenu krenuo sam motorom da osetim ugođaj... Parkirao sam uz glavni pijacu tu je bila rasprodaja zalihe letilica koje su ostale neprodate za noć veštica... prošao sam kroz cvetni trg... da bi stigao do glavne ulice, do centra događanja... Sunce je samo povremeno uspevalo da se probije kroz guste oblake... to je jedino kvarilo fotografiju ali ne i prijatno razpoloženje ... ko je kome inspiracija? Mudrost... ne treba prevod... Na vinski put dolazi se biciklom Za svaki slučaj, tu je alkotest Prošao sam pa sam nastavio na tvrđavu iznad Ljubljane Jesenja panorama... Od danas dalje uživam u mladom vinu...
 3. nemo

  Septembarska

  @BIF, bravo za video, bravo za osećajan tekst Nego, kako češ u Srbiju sledeće godine?
 4. Ozbiljna destinacija. Odličan putopis. A još i moja generacija... savršena kombinacija
 5. nemo

  Jadranska magistrala

  Od Starigrada prema Rijeci: Starigrad - prema severu Karlobag - sever Ribarica - sever Sv.Juraj - sever Senj - sever Selce: ili sever ili jug - kako kada... Jadranovo (lukoil) - jug Riječka obilaznica Pored stacionarnih, ima i nekoliko tačaka, gde se postavljaju "živi" radari: Križac, Barić Draga... Treba biti oprezan u ravnim delovima ceste
 6. nemo

  Jadranska magistrala

  U avgustu @mile fazer dao je link do Business Insidera gde je objavljen popis 15 najopasnijih cesta širom svijeta (tako su napisali), a na njemu se našla i Jadranska magistrala. Ne znam da li je taj članak bio povod, ali ove godine su na jadranskoj magistrali postavljene nove table koje upozoravaju da je cesta zahtevna. Sviđa mi se dikcija "zahtjevna" umesto "opasna". Bravo, podržavam!
 7. nemo

  Jadranska magistrala

  Nije baš Jadranska magistrala, ali je blizu - otok Murter. Danas bio je divan dan pa sam okrenuo krug, vidljivost bila je fenomenalna Kornati, dole je uvala Slanica U pozadini je Velebit. Oblačići iznad vrhova znak su za buru. Jadranska magistrala između Senja i Karlobaga bila je zatvorena za motocikliste i ... (1.skupina vozila) Nedelja, čarterisiti uputili su se u "avanturu"
 8. nemo

  Jadranska magistrala

  Novi Vinodolski - Black & White
 9. nemo

  Jadranska magistrala

  Ne znam, kako i gde češ do Rijeke ali ja bi okrenuo rutu. U subotu ujtro krenuo bi iz Dubrovnika (ili tu negde...), vozio do Brele i malo dalje išao na Šestanovac i autoputem do Maslenice. Od tamo je (po meni) najlepši deo Jadranke do Novi Vinodolski, dalje prema Rijeci nije nešto baš... Zašto obrnuti pravac: u ovo doba godine, sunce se pomiče prema jugu i vožnja od severa prema jugu znaći vožnja u sunce, što nije najbolje. Imaj u vidu, da sada dan traje od 7h - 20h.
 10. nemo

  Jadranska magistrala

  Pola sata kasnije... Prijatelj je nešto čačkao action-kameru i nabio me od pozadi. Fotka prikazuje momenat, kada sam se našao u highside situaciji, srećom (a možda i znanjem), gume su "ostale dole"... Prijatelj završio je sa hematomom kolena i nekoliko ogrebotina.
 11. nemo

  Jadranska magistrala

  Utisci iz Starigrada Bajkerski podmladak...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja