Jump to content

Moto Zajednica

nemo

Nosilac medalje zahvalnosti
 • Broj tema i poruka

  1030
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2961 Excelent

3 Pratilaca

O članu nemo

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ljubljana
 • Interests
  Moto, jedrenje, paragliding...
 • Motocikl
  BMW GS 1200 LC ADV

Poslednji posetioci profila

4746 profile views
 1. Odličan stil pisanja putopisa svaku vašu destinaciju čini zanimljivom i budi želju da idem istim putem. Čestitam!
 2. Nemam nameru a i mogućnost da opet krenem po novi brod negde daleko. Tako da "to je bilo to". Ako bude neko interesantno jedrenje, napisaću nešto. Jadran može biti zanimljiv uvek, pogotovo što se vremenske prilike zbog konfiguracije obale jako brzo mogu menjati pa može opuštena plovidba brzo da se promeni u "spašavanje".
 3. 2019-ta opet bila je "godina nautike", 124 dana mora! Moto ture bile su podređene moru pa sam uspeo samo da tradicijonalno okrenem Crnu Goru i da koristim motor kako bi stigao na Jadran. Ova godina, obeležena korona histerijom, propala je za neku ozbljnu turu. Tatre se naziru kao utjeha pošto je trenutačno Slovačka u očima epidemiologa "zelena". @doktor, tvoj odličan putopis mi je baza za planiranje nekog produženog vikenda u avgustu. Pa da vidimo...
 4. Pohvala za brzinski putopis, a posebno za fotke, isaputnica ima pravo/oštro oko...
 5. nemo

  Crna je boja raja

  E, baš me interesuje, valjda ću doznati tokom ove godine. Prateći vesti u vezi ukidanja mera, slabo mi se piše
 6. Radovanje praznim putevima dolazi kraju... U SLO motoristi već zagrevamo mašine
 7. Družili smo se samo dva dana, ali bilo je dovoljno, da ostanemo prijatelji do kraja. Počivaj u miru! Saučešće porodici!
 8. Štaaaa? Zaštoooo? Kadaaaaa? R.I.P.
 9. Nije fotografija dana, nego fotografija (ove) noći
 10. odlično... uz ovoliko skakutanja, mogli ste i malo sjevernije...
 11. nemo

  Crna je boja raja

  Ko bi re'ko da pandemija i policijski čas imaju i pozitivne učinke
 12. Interesantan stil pisanja, veoma detaljno opisana tura. Volim čitati putopise po Sloveniji, jer mi je sve poznato i "domaće". A svaki putopis je na svoj naćin originalan, svaki u nečemu specifičan. Drago mi je da ste se lepo proveli. Dozvoli malu korekciju: France Prešeren bio je rođen u selu Vrba na Gorenjskem : Prešernova rojstna hiša v Vrbi - Žirovnica - Rojstna hiša Franceta Prešerna VISITZIROVNICA.SI Prešernova rojstna hiša v Vrbi (Žirovnica) je razglašena za spomenik državnega pomena. Oglejte si zibelko v kateri... U Kranju je radio kao advokat. France Prešeren – Wikipedija HR.WIKIPEDIA.ORG Njegova poezija "Zdravljica" tekst je slovenske himne.
 13. treba dodati: obavezno čvsto vezanim
 14. Veoma simpatičan stil pisanja, pratim... Putovanje kabriom ima mnogo paralela sa putovanjem motorom. Kontakt sa okolinom/prirodom je identičan a komoditet mnogo bolji (bez kacige, u šorcu, ice box na dohvat ruke...). Prilikom vožnje vrućina ne smeta, spuštena stakla stvaraju dovoljno vetra i hlađenja. Problem u prvih nekoliko dana su moguće opekotine, ako se vozi bez kačketa i lagane majice sa dugim rukavima. Pomaže i podizanje krova između 11 i 13h. Jedna od velikih prednosti motocikla je provlačenje kroz saobračaj i kolone.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja