Jump to content

Moto Zajednica

MC COBRA ADA

Recommended Posts

  • U prolazu, 0 postova

KRATAK OSVRT NA ISTORIJAT

Motociklističkog kluba „COBRA“ Ada

 

Prvog februara 2002.godine, te davne, hladne zimske noći u kafani 12 motoraša je rešio da se mora staviti tačka na dugačak period neorganizovanosti motorista u ovom podneblju .

 

Shvativši da su mogućnosti za razvoj motociklizma, bez organizovanog oblika nastupa, jako slabe, doneta je odluka o osnivanju moto kluba.

 

Nakon obavezne koreografije oko registracije započete su pripreme za organizovanje prvog motosusreta krajem avgusta pod nazivom „Motožurka 2002. Ada“.

 

Krenuli smo u ovaj poduhvat sa svega nekoliko stotina evra što je još od članarine, nakon troškova registracije, u te svrhe preostalo.

 

Kako drugog izlaza nismo našli, krenuli smo u pohod na lokalne firme i preduzetnike, ljude dobre volje, da prikupljamo donacije i sponzorstva. Na naše prijatno iznenađenje, akcija prikupljanja sredstava je bila vrlo uspešna. Odazvalo se njih čak 60-tak, sve u cilju da najnoviji klub krene svojim putem. Svako je dao što je imao, neki su dali po 500, oni malo „jači“ čak po 2.000 dinara (!), a neki po koji džemper ili torbu za nagradnu igru, kifle za doručak, nekoliko gajbi piva i sl. Zaista možemo biti zahvalni dobrim ljudima za pomoć koju su nam besplatno pružili u reklamiranju, štampanju propagandnog materijala i obezbeđivanju šatora, hladnjače, struje i dr.

 

Te godine bukvalno smo krenuli od nule i napravili jednu dobru žurku za oko 400 motoraša i 3.000 posetilaca, u malom mestu kao što je Ada, gde do tada nikada nije organizovana takva manifestacija. Doduše, mnogo smo truda uložili. Ulaz je bio besplatan za sve, podelili smo nešto više od 700 porcija čorbastog pasulja, mnogo nagrada, pozvali stručnjake koji su nam pokazali svoje umeće u tzv. „Streetfighter show“-u, zabavljali se uz odlične igre, dobru muziku i mnogo toga.

 

Tako, počev od 2002., svake godine redovno organizujemo motosusrete, već tradicionalno predzadnjeg vikenda u mesecu julu.

 

 

2007.godine, nakon jednog uspešnog motosusreta, organizovali smo i održali krajem avgusta jednodnevnu motožurku pod nazivom „After party Ada 2007.“, sa dobrom muzikom uz erotic show, hranom i pićem, uz besplatan ulaz za motoraše, i naravno motorašice.

 

I eto, tako smo stigli do 2008., kada je na redu organizovanje 7. motosusreta po redu, a zadatak organizovanja izgleda teže i neostvarljivije nego ikada. Ostaje da vidimo koliko ćemo uspeti.

 

 

Srdačno Vas pozivamo i očekujemo na „7. Motosusretu Ada 2008.“, jer ćete, na kraju krajeva, Vi dati najbolji sud o našim naporima.

 

 

Možete naći dodatne informacije i odlične fotke o klubu na www.mc-cobra.com, i pisati nam na adresu: 24430 Ada, Lenjinova 17., i cobra@adacity.net

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 0 postova
  • Lokacija: Kikinda

Pozdrav od Mirka i MK NO LIMITS iz KIKINDE.Očekujemo vas na ŽURCI 05.09.2009.koju pravimo povodom otvaranja MOTO RANČA a on se nalazi na prilazu gradu iz pravca Zrenjanina.Ulaz je naravno BESPLATAN.Dobro došli.

post-7606-12879047606064_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja