M a R k o 393 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara koji jos uvek nije dovoljno aktivan na forumu da ga sam postavi. --- Hitno prodajem Yamahu FZ8. Razlog prodaje je kupovina veceg motora. Fazer je u odlicnom stanju, kupljen nov u Srbiji, redovno odrzavan. 2013 godiste, presao ~39.000km. Gume dobre. Lanac, lancanici i plocice dobri. Od ulaganja samo mali servis i registracija. Vodi se na mene, posedujem servisnu knjizicu i sva tri kljuca. Uz motor idu i originalni delovi.Dodatna oprema:- mivv gp carbon auspuh- zastitna resetka hladnjaka- puig vizir- nosac tablice- prednji i zadnji led zmigavci- bocni slajderi- indikator brzinaCena je fiksna, vise nego korektna, 5000e Motor je trenutno na dorcolu, pozovite za vise informacija na 065/51-80-437 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 31, 2019 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan FZ 8.... Iznosim moje skromno mišljenje To je toliko dobro pogođen motocikl, sve što 6-ici fali on ima, a toliko lakši i dobroćudniji od 1-inice za svakodnevnu upotrebu i zabavu. Imao sam sreću da posedujem par meseci primerak i svaka vožnja je bila vulkan pozitivnih emocija. Srećna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 1, 2019 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Motor u medjuvremenu registrovan (do 04.2020), stavljena nova zadnja guma (Continental Road Attack 2), zamenjeno ulje i kociona tecnost. Nista vise od ulaganja, spreman za sezonu. Cena 5600, za forumase moze da ide dole. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...