suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mnogo, svakako. Muž više vozi, uglavnom idemo zajedno pa neće "da ga žena voza" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Zna se mesto. Ko je ko u kući, životu a i na motoru. Druga žena voza. Dogovor vožnju tera.... Vozi sama. To je sloboda. (Teret na motoru ovako) Ali pažljivo i pod opremom.... Ne ko neki lokalni majmunčina u Vršcu na trkačkom u gradu bez kacige.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Daću sebi slobodu da preporučim budućim kolegama ALUno školu iz Novog Sada. Vrlo su profesionalni od upisa do kraja polaganja. Takva su bar moja iskustva od prošle godine. Vozio sam sa dva instruktora. Jedan je vrlo brzo napustio taj posao pa je preuzeo Goran. Po meni to je instruktor za primer. Iako nisam bio bez iskustva on je našao za shodno da obuku krene od samog početka kao da nikad nisam seo na dva točka. Početak i završetak časa je uvek bio na poligonu. Uvek je imao vremena da mi da odgovor na svako moje pitanje. Preneo mi je i mnogo stvari koje se tiču bezbedne vožnje tj bezbednog upravljanja motociklom. Goran je nedugo nakon mog polaganja otvorio svoju školu "Devil". I posle skoro godinu dana, pozdravi me kada se sretnemo na ulici ili putu. Nije reklama ali su ove dve škole stvarno za preporuku, po mom skromnom mišljenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ja sam bila zadovoljna sa Alunno školom, meni je bio instruktor Vlada, imala sam i jedan čas sa Goranom. Sve pohvale za obojicu. Ja nikad pre nisam vozila motor pa su se uhvatili velikog posla, hvala im 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, saillor je napisao: Daću sebi slobodu da preporučim budućim kolegama ALUno školu iz Novog Sada. Vrlo su profesionalni od upisa do kraja polaganja. Takva su bar moja iskustva od prošle godine. Vozio sam sa dva instruktora. Jedan je vrlo brzo napustio taj posao pa je preuzeo Goran. Po meni to je instruktor za primer. Iako nisam bio bez iskustva on je našao za shodno da obuku krene od samog početka kao da nikad nisam seo na dva točka. Početak i završetak časa je uvek bio na poligonu. Uvek je imao vremena da mi da odgovor na svako moje pitanje. Preneo mi je i mnogo stvari koje se tiču bezbedne vožnje tj bezbednog upravljanja motociklom. Goran je nedugo nakon mog polaganja otvorio svoju školu "Devil". I posle skoro godinu dana, pozdravi me kada se sretnemo na ulici ili putu. Nije reklama ali su ove dve škole stvarno za preporuku, po mom skromnom mišljenju. Da nisam položio sad bih upisao časove u toj novoj školi...ne zbog imena nego karaktera. Plus privremeno preselio u NS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Sunčice voziš li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, slabo. Nemamo mnogo vremena, a kad se vozi idem s mužem Baš kad mi nešto treba da obavim, odem motorom. Al nisu to neke ture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću danas popodne do uveče po srednjem Banatu. Plan autoput do Beške pa u Banat. Kovilj. Vilovo. Zr.... Pa kad muž ne vozi ti vozi. Pažljivo. Već kad si dozvolila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu dozvolila ili ne. Ideja je bila da zajedno provodimo vreme i steknemo neka iskustva. Motor nas je izazvao da rešimo bar jedan dan nedeljno da pobegnemo od svih i svega. Ok je i da on vozi al isto tako je ok da ja mogu i sama ako se njemu ne ide. Vozali smo i mi po Banatu pre nekoliko vikenda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Sebi dozvolila, da voziš. Mnoge ne žele ako već imaju vozača. A ti njega? Ili je duplo veći... Joj jesen stigla i ovde na Severu. Provozah Srem za petak/subotu, volim po kiši(ci) voziti....9300km napravih za pola leta.... Dobra priprema za sledeću godinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Oh, mi nismo baš na tolikoj kilometraži. Ne smeta mi da on vozi, al' mi prija da znam da ne zavisim od nečije volje. A, tu je i želja od mlađih dana da položim pa, eto, i tu želju sam sebi ispunila. Razmišljala sam o još jednom motoru pa da vozimo u paru, mnogo troškova pravimo onda a i ovako nam je lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 29, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Polako. Imaćeš i lično svoj. Pažljivo samo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Novembar 14, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko li košta sada polaganje za A ako se ima B kategorija? Izgleda sam zarazio ćaleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Novembar 14, 2020 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je interesantna situacija da godinama vozim motor, desetine hiljada pređenih kilometara i nikad me niko nije zaustavio da mi traži dozvolu na uvid, kao da sam nevidljiv saobraćajcima. Čak se dešavalo da sva vozila redom zaustavljaju a mene kad vide samo me iskuliraju. Inače kada sam automobilom zaustavljaju me stalno, bar jednom mesečno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1180 Napisano Novembar 14, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marek1987 said: Koliko li košta sada polaganje za A ako se ima B kategorija? Izgleda sam zarazio ćaleta. Ako ima Am : 40.000 rsd Ako ima B: 73.500 rsd S obzirom da pitaš za ćaleta, on je sigurno uz B dobio i Am, dakle 40.000 - teoriju ne sluša - teoriju polaže - vozi 20 časova - polaže vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Novembar 14, 2020 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da li se strana B sa AM kategorijjom može računati? Nemačka je u pitanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1180 Napisano Novembar 14, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, srbac said: Da li se strana B sa AM kategorijjom može računati? Nemačka je u pitanju ! Može, ali samo ako predhodno zameniš nemačku za srpsku. Ne možeš da pokažeš nemačku da bi dobio novu kategoriju i dozvolu u Srbiji. Takođe je bitno gde imaš prijavu boravka. Ako si prijavljen u Nemačkoj a u Srbiji nisi, ne možeš da polažeš u Srbiji. Ako u Nemačkoj nemaš boravak, i dozvola nemačka ti nije legalna (jer imaš desetinu dana da prijaviš promenu adrese policiji u bilo kojoj državi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...