N.F.S. 22333 Napisano pre 5 sati Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Litrace (i preko) trose lepo po gradu, pisao sam kroz teme cbf1000 oko 8L, Tigar 1050 je dotakao i 9L (jbg lep na gasu, gde bih bio inace u cetvrtoj, on je bio u drugoj brzini ) Na otvorenom putu, do 120 kmh oko 5L, uvek dvoje na motoru, uvek kofer i visoki vizir napred. Zanimljivo je da na otvorenom a pri istoj brzini izjednace potrosnju sa sestoticom (logicno, slabija, treba vise gasa za istu brzinu). Ovaj mali versys oko 4L trosi, ne prelazi... Vozim do 100kmh. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9195 Napisano pre 5 sati Drug član, 1922 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Versys 1000 trosi primetno manje od CBF1000, imao ih jedan za drugim. Hondara lepše radi i tu sve staje.. Jaoj kad se setim, vozim po autoputu taj Versys1000 180-200, sve cool.. Gledam okolinu. Sad na Traceru borba za život.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22333 Napisano pre 5 sati Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmm Mastereeee pa ti krstaris 180-200kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22333 Napisano pre 5 sati Integrisan, 9600 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti se izuser@vao ziv, kako starim sve sporije vozim, nekada, Marina i ja, po 20god, picimo sa cbr1000 na more... Kada oborim na 100kmh deluje kao da stojimo, da mozes sici sa motora! Pre dve godine, isti put (isto dvoje) na cbf1000, ja ga spicio 140 a ona me lupa u kacigu! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9195 Napisano pre 5 sati Drug član, 1922 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: mmmmmm Mastereeee pa ti krstaris 180-200kmh Ne bre, ne bi ja nikad.. @shlem Lažu ovi dobri ljudi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 127 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 36 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad ste vec kod voznje i ubrzanja da postavim jos jedno pitanjce. Ne radi se o brzini ali se radi o voznji. Levi retrovizor mi ima 2 do 3 milimetra lufta, gore u jabucici do samog ogledala, nije to nista strasno, ali kad vozim to zna tako da vibrira da uopste nemam dobar pregled pozadi i nervira opasno. Znaci skroz unutra u kucistu ogledala, a nigde ne vidim sraf na koji se doteze, a neznam ni kako da otvorim ogledalo pa da iznutra dotegnem. Da bih bio precizniji, kad hocu da nastelujem retrovizor, prvo ima luft 2 do 3 mm pa tek onda osetim da se rotira u jabucici za podesavanje. Promenio pre 3 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...