MaxiS 3265 Napisano Sreda u 19:38 Drug član, 1744 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 'iljadarka Al' za grad treba onda neki moped... Meni je 70% voznje grad, a za dva nemam uslova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2306 Napisano Sreda u 20:59 Drug član, 1435 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Za grad bicikli sa korpom je biznis , kakav modep. Treba kaciga, jakna, benzin itd.. za bajs samo cevapi ili zelena salata ko ne voli cevape 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9125 Napisano Četvrtak u 06:52 Ne silazi, 3696 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, MaxiS said: 'iljadarka Al' za grad treba onda neki moped... Meni je 70% voznje grad, a za dva nemam uslova... ...zato i imam sym 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 213 Napisano Četvrtak u 06:55 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Za put 300+ km koristim skuter xmax300 a za grad planiram da uzmem novu hajabusu. Mrzi me da idem u teretanu pa bih to ovako rešio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...