keš 663 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično je ovaj crni je prelep, još pride sto je hiljadarka Promenio pre 6 sati član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9518 Napisano pre 5 sati Drug član, 1922 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, onda, još jedna s' druge strane: Žao mi je samo što mi se neda da ga više vozim. Od početka novembra, kada sam ga uzeo, pa do sada prešao sam 200-tinak kilometara. Kad mogu bude loše vreme, i obratno. Jedva čekam proleće, ima da ne silazim sa njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3839 Napisano pre 5 sati Drug član, 952 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Baš je bzv ovako zelen. Isti ko svi drugi na putu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22377 Napisano pre 4 sati Integrisan, 7004 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je izgleda odustao od svoje zastitne zelene boje. Sad smo svi advokati, lekari, preozbiljni ljudi, biznismeni... Ajmo biti dosadni kao Yamaha sa bojama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...