vidakn 1959 Napisano Sreda u 12:17 Drug član, 1490 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Motobike iz KaćaSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Sreda u 14:15 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod njih. Nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8493 Napisano Sreda u 15:22 Drug član, 1770 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoj motor danas, oko podneva, bio parkiran u ulici Vuka Karadžića u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8087 Napisano Sreda u 16:03 Drug član, 3313 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, kizavuka said: Jel ima neko predlog gde bi mogao da nadjem prednje diskove za Versysa 1000 2018 godiste? Samo na jednom mestu sam nasao i to za dosta para i rokom isporuke od skoro mesec dana. Hvalaaa Aj pošalji godište i to pa da probam sutra da vidim, podseti me samo molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Sreda u 18:02 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DraganNS said: Jel tvoj motor danas, oko podneva, bio parkiran u ulici Vuka Karadžića u NS? Nije. U Narodnog Fronta je bio ceo dan ( bar se nadam) Ali sam se dosta vozao posle 16h i kroz Vuka Karadžića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3739 Napisano Sreda u 18:02 Drug član, 894 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao cene diskova za ovaj moj (a verovatno je isti disk i za stariji model) i dosao do zakljucka da je kocenje precenjena rabota. Ja cu poceti sve vise da kocim ocima kako bih sacuvao diskove za neka ozbiljna kocenja. Cirka 350 do 400 eura je par prednjih diskova na stranim sajtovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Sreda u 18:13 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to. Od sada nosim klocnu da bi se zaustavio. Dobio sam ponudu od ovlašćenog servisa. Kod njih je samo 67000. Gledam neke varijante preko Ebaya. Tamo može povoljnije da se nađe ali i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24435 Napisano Sreda u 19:01 Integrisan, 10191 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, montirao sam oprugu od versys-a 1000 2019god. Malo je meksa (13.8kg/mm) i kraca za 15mm pa vise nemam potrebe za spustanjem. Nudim na prodaju "tecnium" blok za spustanje (25mm se spusta zadnjica, 18mm se propustaju stapovi) i uz njega dajem bocni stender koji je skracen za 20mm da isprati spustanje. Za uzvrat ocekujem 50 eura i dugacki stender. TECNIUM Tieferlegungskit Typ 5 - für Kawasaki Versys 650 VERSYS (KLEA) (KLEC) AB | eBay WWW.EBAY.COM TECNIUM Tieferlegungskit Typ 5 - für Kawasaki Versys 650 lowering kit setting. TECNIUM Tieferlegungskit Typ 5 - für Kawasaki Versys 650. Title(en) TECNIUM Lowering Kit Setting... Napominjem, nudim atestirani blok za spustanje koji kosta 150 evrica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1959 Napisano Sreda u 19:33 Drug član, 1490 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1959 Napisano Sreda u 19:36 Drug član, 1490 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to. Od sada nosim klocnu da bi se zaustavio. Dobio sam ponudu od ovlašćenog servisa. Kod njih je samo 67000. Gledam neke varijante preko Ebaya. Tamo može povoljnije da se nađe ali i dalje...Evo jedan par na aliju, a ima ih dosta u raznim varijantama...I just found this on AliExpress: RSD22,692.77 | 310mm Front Brake Disc Rotors For Kawasaki Ninja ZX-6R ZX6R ZX 636 13-20 Z800 Z 800 E 13-16 KLZ 1000 Versys 15-21 Z 1000 Z1000https://a.aliexpress.com/_EHMmwVcSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9029 Napisano Sreda u 20:32 Ne silazi, 2324 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Preneću svoje iskustvo u vezi diskova.Trebao mi je zadnji disk,pronašao na stranom sajtu disk marke Kyoto,fina cena...sa šipingom izašao je 100e.Kada je disk došao,fabrički je bio tanji za 1mm....plus kriv.Šta ću...naručim Brembo za 160e sa šipingom...zadnji disk me je koštao 260e...a mogao je 100e manje.Deluje u startu da je skuplje,u stvari nije...eno,stoji mi nov disk za ukras...ukras od 100e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8493 Napisano Sreda u 20:52 Drug član, 1770 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kizavuka je napisao: Nije. U Narodnog Fronta je bio ceo dan ( bar se nadam) Ali sam se dosta vozao posle 16h i kroz Vuka Karadžića Bio je neki sivi Versys 1000 tu negde godišta kao tvoj pa sam pomislio... Dva puta sam se vraćao da ga kibicujem, iako sam bio samo u prolazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1790 Napisano Sreda u 21:08 BJB Maxi Scooter Club, 1527 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kolega sa žutim MK II versysom u Bloku 22 na forumu možda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24435 Napisano Četvrtak u 05:53 Integrisan, 10191 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan TRW disk komad za hiljadarku oko 30000 dinara u intercarsu, brembo 1000din manje. Iance, covek iz Kanjize koji delove prodaje komotno mi trazi 70eura za polovan bocni stender!!! Do 20evrica i da platim 30cm cevi ali.... (Vec sam ga za jos nesto zvao i ostao zatecen, zasto li sam probao ponovo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 8 Napisano Četvrtak u 06:57 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, DraganNS said: Bio je neki sivi Versys 1000 tu negde godišta kao tvoj pa sam pomislio... Dva puta sam se vraćao da ga kibicujem, iako sam bio samo u prolazu. Moj je čisto crn sa par zelenih detalja na prednjem delu. Za sada najpovoljnije što sam uspeo da nadjem diskove je u Italiji 300€ za oba diska. Još samo da organizujemo kako da mi donesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8493 Napisano Četvrtak u 07:14 Drug član, 1770 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj slike, pusti priču... Mislim da ću i ja da počnem da gledam neki noviji V-1 pošto me zeza artritis (?) prvog zgloba palca leve ruke. MK1 nema nikakvih asistencija na kvačilu, a mnogo se vozilo u poslednje vreme prvom, pod kvačilom (ko razume shvatiće). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2903 Napisano Četvrtak u 11:20 (promenjeno) Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu jasni prodavci koji traze velike pare za delove. Ne znam da li neko kupuje u opste... Elem, prodje mi post, posle Nenadovog o gumama... Verujem da je smesan i vama beznacajan, ali mi je bitan detalj. Da li mogu da skratim rucicu kvacila, a da ostane bezbedno u voznji? Pri manjim brzinama i manevrisanju se desi da uštipam mali prst Ili da ucim da vozim celom sakom i svim prstima na kvacilu? Promenio Četvrtak u 11:20 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24435 Napisano Četvrtak u 11:22 Integrisan, 10191 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ili nasteluj da mu hod bude u prve dve trecine pa da ga ne vuces do kraja ili kupi kratku rucicu. Kucaj " two finger clutch" ili tako nesto ..Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24435 Napisano Četvrtak u 11:25 Integrisan, 10191 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pomeri ceo nosac kvacila sa ruckom u desno, tako ce ti i veca poluga biti (citaj, mekse kvacilo)Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1959 Napisano Četvrtak u 11:30 Drug član, 1490 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je čisto crn sa par zelenih detalja na prednjem delu. Za sada najpovoljnije što sam uspeo da nadjem diskove je u Italiji 300€ za oba diska. Još samo da organizujemo kako da mi donesu.Poruči da dostave u Nemačku na adresu deprevoz-a a oni donose pakete do Srbije (Beograda) za 5e po kilogramu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3739 Napisano Četvrtak u 19:23 Drug član, 894 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS imam ovo, ostalo mi od proslog Versysa, a nisam ugradio. Ovo bi trebalo da smanji silu koja je potrebna za povlacenje rucice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3739 Napisano Četvrtak u 19:25 Drug član, 894 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi i ovo, zajedno sa maglenkama koje sam kupio, pa ako nekoga zanima da pazari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1790 Napisano Četvrtak u 21:08 BJB Maxi Scooter Club, 1527 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiSja sam uzeo pre 5 godina sa alija kraće ručice, tj.one kod kojih dužina može da se podešava (čak su i jedan pad preživele). Meni su lepše od fabričkih a mogu da ti slikam ako te interesuje kako "stoje" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24435 Napisano Subota u 11:52 Integrisan, 10191 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kawa opet na zadnjem tocku Nazad je namestena opruga od versysa 1000, napred ide drugo ventiliranje i 5w ulje Ima da radi amortizacija kako treba! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10990 Napisano Subota u 11:56 Drug član, 2077 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Nisam ispratio , šta je ukratko benefit opruge od litre ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...