Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 650/1000

Recommended Posts

• Integrisan, 9606 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Marinu sam iscimao da posalje! Meni nije tesko da pravim, trazim delove i tako to... ali da u redu stojim nikako!

Nema veze sa koje je strane ulaz/izlaz, okrenes kako hoces i umetnes izmedju raskacenih dzekova senzora temperature na kutiji filtera vazduha, sondicu privezes negde sa strane gde odgovara (produzi kablove ako treba.)

P.S. Zadovoljstvo mi je Andrej 👌

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

"Hir aj eeeeeeeM, on D roud ageeeeeen!" se ori pod vizirom :D 

O d u s e v i  me kawa svaki put kada na nju sednem, imam osecaj da njome mogu sta hocu... Tako udobna i agilna, polozaj koji ne umara... Bas sam se obradovao, kratko ali slatko 🥰

123.jpg

• Sviđa mi se 8
  • Hvala 2

Evo i drag race!

Versys sa turbo punjacem, dizajn  Gerald Kiska... Prve 4 brzine na zadnjem tocku! Taj su agregat drzali u blokadi dug period bez posledica (tako sa turbo punjacem na usisu). 

Odradila je kawa vraski kvalitetno ovaj mali twin!

(meni bi ipak vise legao onaj sa jos dva cilindra! 👌)

1652677.jpg

1652680.jpg

ds.jpg

• Sviđa mi se 3

• Ne silazi, 7457 postova
  • Motocikl: TDM 900

Na ER6 je bila popularna modifikacija da zadnju viljušku pakuju od Versysa. Šteta što ih ne voze ljudi u većem broju.

• Podržavam 1

• Drug član, 1721 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Drugari, akumulator je počeo da daje znake da je vreme za zamenu pa sam hteo da se konsultujem sa vama oko par stvari. Za početak oko izbora - ovo je UNIBAT koja je sada u motoru (i sa kojom je došao kod mene, marta 2021.:

IMG-20250112-133602.jpgrussian photo hosting site

...a namera mi je da stavim Juasu YTX9-BS

WWW.YUASABATTERIES.COM

Našao sam na KP prodajem ponudu koja mi se čini da je ok, app  pozitivnih ocena prodavca, cene, asortimana, itd.:

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Najpovoljnije cene  MOTO  akumulatora!   ✋ Pre poručivanja pročitati opis oglasa i uslove...

- da li je neko kupovao baterije kod ovog prodavca? 

Imam nedoumicu i oko dimenzija pošto kada odem na sajt YUASE ne nudi mi se moj model motora već Ninja 1000. Da li je to američki pandan Versisu? Ostalo odgovara, koliko vidim. Cena za aku je 5.600 dindži.

Ovde je lista modela koji su podržani, ima Versys 2015-2016:

WWW.YUASA.IT

Find the right battery for car, motorcycle, automotive, industrial VRLA and all other...

Promenio član DraganNS
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: U potrazi....

Unibat bio kod mene 10 god. Prodao sam motor prosle god i jos ide. Ako se pravi uzecu ga ponovo.

Promenio član Djomla_
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 41 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
pre 9 minuta, DraganNS je napisao:

Drugari, akumulator je počeo da daje znake da je vreme za zamenu pa sam hteo da se konsultujem sa vama oko par stvari. Za početak oko izbora - ovo je UNIBAT koja je sada u motoru (i sa kojom je došao kod mene, marta 2021.:

IMG-20250112-133602.jpgrussian photo hosting site

...a namera mi je da stavim Juasu YTX9-BS

WWW.YUASABATTERIES.COM

Našao sam na KP prodajem ponudu koja mi se čini da je ok, app  pozitivnih ocena prodavca, cene, asortimana, itd.:

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

Najpovoljnije cene  MOTO  akumulatora!   ✋ Pre poručivanja pročitati opis oglasa i uslove...

- da li je neko kupovao baterije kod ovog prodavca? 

Imam nedoumicu i oko dimenzija pošto kada odem na sajt YUASE ne nudi mi se moj model motora već Ninja 1000. Da li je to američki pandan Versisu? Ostalo odgovara, koliko vidim. Cena za aku je 5.600 dindži.

Nisam mozda bas kompetentan ali verovatno ce neko od kolega da ti da bolji odgovor. Jedino sto znam da dok sam trazio da kupim motor bio sam jako zagrejan za suzukija v stroma 650. I dok sam istrazivao naisao sam i na problematiku baterije. Negde na nekom youtube kanalu sam gledao da je covek zamenio originalni akumulator sa nekim jeftinim, i da mu je taj novi akumlator crkao za par nedelja. On je naveo da je to zato sto suzuki trazi kvalitetnu bateriju. Ako laze on lazem i ja. Tako da je verovatno bolje istraziti malo koji je akumulator najbolje kupiti za odredjeni motor. Na primer kod mene u versys 650 je jos uvek fabricka baterija zatvorenog tipa.

Marka SIAM FURUKAWA

Tip FTX12-BS

• Sviđa mi se 1

... ta je yuasa Dragane u " start commerce" -u Kg 5200dinara.
Oni su uvoznici, racun, garancija.. Bar si eto sa te strane siguran.

P.S.

Pogledao sam za yuasu ytx7a sa slike, ipak ih pozvati👌

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

Ja imam iskustvo sa tim kp nalogom.

Ako se ne varam, licno preuzimanje i radnja su kod Botaničke bašte.

Kupio sam LP akumulator jun/2024

Uplaćeno avansno i dogovoreno da oni sipaju kiselinu i napune i da preuzmem sutra.

Kada sam dosao kazu, jao, kolega je oformio exceed, on vam je skuplji, ali eto ici ce Vam po ceni ovog jeftinijeg..

Ali, pošto sam ja neverni Toma, odmah mi prolazi kroz glavu, sta li su i da li su muljali, ili samo neko odustao od prodaje pa probali da prodaju..

Uglavnom, odustanem, i uzmem svoj novi LP i oformim ga po uputstvu sam. 

Nista specijalno, a opet ko zna od kad stoji 😁

• Sviđa mi se 2

Khmm, kom se jatu prikloniti? Na oglasima 5.600 spram 7.300 + dostava = verovatno oko 8.000. U Beograd idem na slavu kod šuraka (drugi ponedeljak) pa bih mogao da pokupim usput. Opet, ako je upitan kvalitet robe... Razlika u ceni ni mala ni velika, taman da budem u rebusu... :stabre: Beograđani, da li neko zna da li je ovo iz oglasa prodavnica ili neki šverc - komerc, adresa je Bulevar Despota Stefana 81., preko puta od Botaničke bašte?

Nešo, a da li treba nešto posebno uraditi prilikom zamene baterije kako bi se sačuvali memorisani podaci sa putnog kompjutera, ili on ima neku svoju bateriju?

PS sad vidim demo0007 tvoj odgovor, ne mora da znači ali vuče malo na šibicarenje. :rolleyes:

Promenio član DraganNS

• Drug član, 3396 postova
  • Motocikl: Blackie

Ne znam zašto izbegavate BS baterije, francuske? "Kurta" ih reklamira, mislim na Quartarara.Imadoh ga, trajao je i trajao... On mi je sledeća kupovina. 

• Sviđa mi se 1

Ma ništa specijalno nemam protiv drugih, nego pozitivno lično iskustvo: onog Suzukija što sam kupio od Tumbeta sam 7 godina vozio, i na kraju prodao sa istom baterijom sa kojom je došao. U Antari isto Yuasa, 5. godina.. :neznam:

• Drug član, 414 postova
  • Motocikl: Nmax 155
Pre sat vremena, DraganNS je napisao:

Beograđani, da li neko zna da li je ovo iz oglasa prodavnica ili neki šverc - komerc, adresa je Bulevar Despota Stefana 81., preko puta od Botaničke bašte?

Ja sam kupovao jedan aku Exide je bio u Bulevaru Despota Stefana, ali fora je zato što imaju dve prodavnice jedna do druge koje prodaju akumulatore. Trenutno sam na putu, pa kad se vratim proveravam gde mi je račun. Imao sam pozitivno iskustvo svakako.

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: CF MOTO 700 MT

Ja ne znam što je fantazija, kupim bilo koji i teram pun gas

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

Taj kp "Prodaja" je bas prodavnica i evo podataka na računu.

Svakako sto se tice akumulatora mislim da su legalni, i mislim da mozes kupiti. Imam garanciju i fiskal i sve..

Drzi napon, radi, pali ide 😀 i sad je na smart punjacu 

U mom slucaju, ili je bila stvarna greska ili neko peglanje stanja ili je otkazao neko, ne mislim da je prevara, ali sam svakako na kraju uzeo prvo na sta sam se nameracio 😀

Posto sam isto tako smisljao sta cu kako cu, i kad sam vec prelomio, kazu e ajde ovaj, e neka 🤣

Hteo sam prvo fulbat iz motoland-a, ali nisu imali na stanju, a yuasa mi u tom trenutku bila skupa

17367075981184619947340570969286.jpg

Promenio član demo0007
  • Sviđa mi se 1

... popust je u "Dominatoru" od pocetka 2025 (kucam cifre, mozda nekome za motor bude primamljivo, ogroman izbor!), juce smo evo porucili za gsx1250fa komplet (auspuh, selna, prigusivac i grana sa odbojnikom glavnog stendera) izadje 180evrica (sa slanjem ukupno). Carina i porez (10% carina + 20% pdv na izrazenu cifru). Mada ni to nije sigurno, nas troje je narucilo svojevremeno, dva se carinila a jedan stigao bez dodatnih troskova, isti kurir, istog nam dana stiglo.

(Javicu ukupnu cifru i period cekanja za ovaj poruceni, cim stigne 👌)

Za versysa 650 izadje isto kao za suzuki (180e), ovaj sa snimka ispod 210e (oval Dominator), nego od sinoc gledam/slusam snimke, isplati li se ovom agregatu mikrofon davati kad n"ume da peva nikako 🤔

Privlaci me cifra, toliko za kineske raspade traze po oglasima... 

rrrr.jpg

• Sviđa mi se 1

... na snimku je bas  model versysa koji vozim, i ne stoji lepo ovako pod nogama (auspuh), fabricki je lepse uklopljen.

PS Iskoci i snimak moje cbf, 4 redna klipa, mmm

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja