grafigo 3234 Napisano Novembar 20 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Samo je izbacio katalizator, a zadrzao je fabricki lonac? Tako dobija jaci zvuk, a ja sam vise za promenu estetike. Zato gledam drugi lonac/prigusivac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 20 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, grafigo je napisao: Samo je izbacio katalizator, a zadrzao je fabricki lonac? Tako dobija jaci zvuk, a ja sam vise za promenu estetike. Zato gledam drugi lonac/prigusivac. Није, променио је и лонац. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Novembar 20 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ubedjen da je lonac za ovaj F750 i za mene isti, tj. da je jedina razlika u onom kačenju na sredini lonca. Ali ne znam da li ce mi to praviti problem pri registraciji, npr. Na sajtu Leovincia ima i ta potvrda da se odstampa, al ne znam kako izgleda original. Da li je sa pečatom prodavca ili šta već? U susprotnom, svi bi samo skidali te fajlove sa neta i prilagali ih na tehničkom. @bdadavidis li ti neki problem ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Novembar 20 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo dovoljno je skinuti fajl, moze i bez njega jer je dozvoljeno/preporuceno potraziti ma netu koji bi odstampali i sacuvali ili prilozili uz zapisnik. Za to sluzi homologacija, ne verujete - proverite, potvrdi se verodostojnost i nema osnova za prigovor ili kaznu na drumu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1315 Napisano Novembar 21 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uz Storm (Mivv) dobio karticu na kojoj je homologacija, a i na samom topu je laserski ugravirana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 21 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi fali zvuk 4 redna, moze i tri Sve pruza mali versys sem toga,da kad otvorim gas on ispusti neki kultivsani zvuk (ne jak i prodoran vec nesto sto ne zvuci "isprekidano") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12749 Napisano Novembar 21 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan K serija? Šest komada bokser iz Goldwinga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 21 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje drugar K1300, kaaaakav zvuk sa otvorenim karbonskim izduvom!!! Nesto kao lambo ili tako neki super auto, najezio sam se kada ga cuh. Mom uhu prija zvuk neke Honde sa 4 klipa, moze i suzuki... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 21 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno sam ubedjen da kada bih sebi uzeo neku CB1300S a da mi se stanje svidi, to bi bilo To! Konacno primirivanje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 21 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... evo ga taj K, znam vlasnika od deteta jos ali me "ne radi" motor. https://www.polovniautomobili.com/motori/24665630/bmw-k-1300-s-zimska-cena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Novembar 21 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: to bi bilo To! Konacno primirivanje Нешо, знамо се 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 21 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine, imaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Novembar 21 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Prilicno sam ubedjen da kada bih sebi uzeo neku CB1300S a da mi se stanje svidi, to bi bilo To! Konacno primirivanje Uuuuu,što ti ne verujem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12749 Napisano Novembar 21 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: Prodaje drugar K1300, kaaaakav zvuk sa otvorenim karbonskim izduvom!!! Nesto kao lambo ili tako neki super auto, najezio sam se kada ga cuh. Mom uhu prija zvuk neke Honde sa 4 klipa, moze i suzuki... Ja se ne bih bunio ni za stari sa položenim blokom. Burazer imao K1200RS. Samo zuji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 21 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od bmw za mene samo nesto iz RT serije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 25 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko naleti na "kljunic" za malog versysa (2010-2014) neka javi molim. Hvala . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1315 Napisano Novembar 25 (promenjeno) Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Obesio nos... Salu na stranu, ne stoji mu lose, samo bi bilo bolje da je ugao malo vise usmereniji ka gore. Promenio Novembar 25 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 25 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan hhh Nasao sam u Italiji ali nije normalna cena, dok dodje do mene bar 50e, pa treba pripremiti za farbanje, ofarbati (jos 50 ako sam radim). do 100evrica bih samo kljunic (ofarban!) platio. https://www.subito.it/accessori-moto/becco-e-carene-kawasaki-versys-650-livorno-569219650.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 25 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i ovo sa linka koji postavih je poliester kopija! Polu proizvod koji se tek treba razbusiti, pripremiti. Nesto kao blatobrani Brka iz Mld sto pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 25 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Rider000 je napisao: da je ugao malo vise usmereniji ka gore ...ima svakakvih, meni se svidja bas ovaj sto trazim (ali ukusi su razliciti i naravno da misljenje/ukus postujem! ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1315 Napisano Novembar 25 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Ima na Ebay, 50$ ali Tajland... To otpada kao opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano Novembar 25 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bio je jedan Versys kod nas na oglasima sa tim manjim lepim kljunom. Imao je još kojekakve Puig opreme pa sam mislio da je i kljun puig ali u njihovoj ponudi nisam uspeo da ga nadjem. Čudi me da oni, Givi i ostali nisu to napravili. Verovatno misle da je V650 Mk2 dovoljno lep i da ga ne treba ulepsavati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 25 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga! Duuuugo je stajao na oglasu a cena je bila lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano Novembar 25 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Video sam ga! Duuuugo je stajao na oglasu a cena je bila lepa. Taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22098 Napisano Novembar 26 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trci jutros, zavrsavaj obaveze... Dete u skolu pa onda... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...