N.F.S. 21634 Napisano Jul 12 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu lepota! Uzivancija bas, presao si dosta vec, ulje pred put zameni.Castrol power 1 voli taj tigar ( i u njemu je trenutno).Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Jul 12 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to sam i planirao, 10-40. Jel ima negde u Kragujevcu na lageru, ili si poručivao preko neta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 12 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Preko "inter cars" firme porucio Branko (paljevina) par puta. Imas i u mototehni ali obrati paznju na datum! Da, 10w40, nemoj gusce... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 12 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i naravno da mozes ovo sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jul 13 (promenjeno) Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću power 1 racing u versys sledeće... Promenio Jul 13 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 14 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ubode me nesto jaaaako u desno rame, sva cetiri i stanem! Kada sam na ovom ludom suncu video motor zaboravih i bol i sve resto! Sija i cakli, tako povozan, agilan i tih... Morao sam da skljocnem par puta 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 15 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me je neki Milan iz "Moto land"-a, izuzetno prijatan momak, ne mogu mi skoro obezbediti drugi vizir, ukratko prihvatio sam povrat novca, to ce kaze preko knjigovodje da vide na koji nacin da mi se vrati (dal" na racun ili da mi posalju valjda). Elem, @Baniša sta imas od vizira i po kojoj ceni za 2012 versys 650? Koji je period cekanja? Hvala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jul 15 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, N.F.S. said: Zvao me je neki Milan iz "Moto land"-a, izuzetno prijatan momak, ne mogu mi skoro obezbediti drugi vizir, ukratko prihvatio sam povrat novca, to ce kaze preko knjigovodje da vide na koji nacin da mi se vrati (dal" na racun ili da mi posalju valjda). Elem, @Baniša sta imas od vizira i po kojoj ceni za 2012 versys 650? Koji je period cekanja? Hvala. +1 za momke iz Motoland-a, kupio kacigu zimus kod njih, prijatni, ljubazni, ja sam ih još cimao "daj manju da probam, daj veću" pa držao na glavi 10min, pa onda došao kući, otpakujem novu iz kutije (jer ove za probu su bile crne ja hteo belu) i bila pocepana postava, ja poslao sliku i kacigu sutra nazad, zamenili je odma.. Jedno od najprijatnijih moto radnji u koju sam ikada ušao. Valja pohvaliti ljude koji rade svoj posao kao primer. Skidam im kapu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Jul 17 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji neki centralni nogar uz oem auspuh da se montira?Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 17 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Jul 17 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Za koji model ti treba? Imam nemontiran za mk3 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Jul 17 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Onako pitam,nemam versys. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 20 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sa stranog foruma... Sta ti je standard, menjaju skoro novo! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Jul 20 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moze to do sledećeg redovnog servisa.. Bajo moiiiii 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jul 21 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Čiji je onaj crni na Polovnim Automobilima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dugo je na oglasima taj versys, lepo izgleda... Sin i ja u prirodi od jutros, baca se frizbi, fudbalica Ovo su poslednje fotke sa ovim sedistem, sutra idem u Nis da lepimo sundjere i isprobavam, kada nadjemo oblik ide tapacirung/estetika U utorak od banise stize i vizir! 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 2 Napisano Jul 21 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Jul 21 Drug član, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ostao čovek bez teksta kada je video Versys-a. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daj koju sliku hiljadarke, da i ja bez texta ostajem malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Jul 21 Drug član, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da baš nešto i nemam mnogo slika, nije fotogeničan... Ali, evo ti par ekskluzivna, iz putopisa koje se kanim da napišem od prošle godine: Jedna iz grada... Fruškać... Zvorničko jezero... Banstol... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm hvala! Vozicu i ja takav model Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Jul 21 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za mladog kolegu sa crnim V650 mk2. Sretosmo se na Debelom brdu danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 2 Napisano Jul 21 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostao čovek bez teksta kada je video Versys-a. Ahahhaha Da, pa lep je...A evo ga moj ljubimac...Nego nešto sam hteo da pitam u vezi alarma pošto imam ugradjen alarm i imam opciju na alarmu za paljenje i gašenje motora preko ključa, pa sam odustao od toga nemogu da se zezam a i nebih da se nešto drugo zajebe...Ali je dobra fora, naprimer upališ motor iz kuće da se ugreje dok oblačiš opremu...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jul 21 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, N.F.S. said: U utorak od banise stize i vizir! Da li bi hteo samo kad stigne da škljocneš jednu sliku pored ovog OE koji je sad na motoru, da vidim kolko je taj viši, da uporedim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jul 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, inace 21cm je visi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...