grafigo 3234 Napisano Mart 23 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, kod Versysa oznaka označava elektronsku opremu i tu imaš razlike u ceni. Ali, kod opreme imaš 3 paketa. Grubo gledajući, ovako to izgleda: Turer ima 2 bočna kofera. Turer+ ima 2 bočna i maglenke. Grand turer ima 2 bočna, maglenke i top kofer. Cena ovih paketa nema logike da se menja uz različitu "osnovu" motora. Elmilorad, verzija S ima kvikšifter, veći (turing) vizir, digitalni displej je u boji, imaš dodatne lampe na oklopu koje se pale u zavisnosti od nagiba i osvetljavaju unutrašnjost krivine. Možda još nešto, nisu mi katalozi pri ruci. SE pored svega ovoga na S verziji ima elektronsko "Skyhook" vešanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 121 Napisano Mart 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Znači zato je model S skuplji preko 2000e... Klot verzija Versysa1000 je 13000e Promenio Mart 23 član Elmilorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/14/2024 at 9:21 PM, Dex VFR said: Za vlast i plastiku,tabla 40 hiljada + 8200 čoveku koji je uvezao iz Swizze,sada su na redu top,vizir i neke sitnice...biće 9000 Stavljen novi top u petak i blago rečeno da sam oduševljen,brutalno se čuje... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Mart 24 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Dex VFR je napisao: Stavljen novi top u petak i blago rečeno da sam oduševljen,brutalno se čuje... Верујем да се добро чује, пошто видим да је овде избачен катализатор. Могу само да замислим како је. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Mart 24 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Немања said: Верујем да се добро чује, пошто видим да је овде избачен катализатор. Могу само да замислим како је. Onako kako treba da se čuje motor po svim definicijama...oduševljen sam....vrhunski. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 25 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas do sajma pa mi razjasnise da cene sa PA nisu validne. Makar ove cene u vezi sa dodatnom opremom. Tako da, Versys 1000 S kosta 15250e i jos 1000e je potrebno da se dobije u Turer opremi, koja podrazumeva 2 bocna kofera sa unutrasnjim torbama. Zaboravio sam da pored gore navedene opreme S verzija dolazi jos i sa grejacima rucica i sa stitnicima istih. Pre pola godine ovakva kombinacija je bila oko 17.800 eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Mart 26 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo i ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 26 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Iiiii ništaaa. Stativa mladog Grafiga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8383 Napisano Mart 26 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jojjj, jojjj kakva šteta ali mlad je Grafigo njegovo vreme tek dolazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Mart 26 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kod kog dilera si pitao.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 27 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Trio, na sajmu. Pogledao, pricali malo oko opcija i cena. Imaju na stanju motor, samo se ja trpam, al da mi ne udje. Mislio sam da stavim guzicu na novo, al mi se sad pomera fokus na to da podmladim motor i auto istovremeno. Zato kazem "stativa". Dosao do gola, al... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo opusteno. Sta ti bude sudjeno to ces i voziti. Ne forsiraj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 27 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ću voziti Versysa, samo je pitanje godišta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS sto si zbunjen? @grafigo postujem. Dobar je to motor, al mene ne "radi" i eto ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 28 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim Kawina cetiri cilindra, u manjim masinama. Ne privlaci me velika masa i sto je 1000 kubika, ali je sada akcenat na duzim putovanjima u dvoje. Zato je veliki Versys moj izbor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Razumijem i podrzavam. Ja ne vozim neke duge ture i gledam da mi motor bude zabavan. A veliki Versys mi je bio sve osim zabavan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Mart 28 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan U ove reci sam se licno uverio. Kad sam isao sa Wragom na kafu,isto mi je u razgovoru rekao. 'Ne radi ' ga motor i rekao je da ide na prodaju. Nedugo zatim,prodao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 28 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad poslao upit za rezervaciju motora, do sledeceg cetvrtka. Ako mi prodje, eto me u Minhenu, po njega. Sutra krecu Uskrsnji praznici u Nemackoj. Kako je tu regulisano (ne)radno vreme za praznike? Da znam ako budem morao drugacije da se kombinujem za put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra, nedjelja i ponedjeljak je sluzbeno neradno. Subota nije, ali vecina ne radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2634 Napisano Mart 28 Drug član, 1517 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, wragg je napisao: @MaxiS sto si zbunjen? @grafigo Pogrena reakcija. Hteo sam "svidja mi se" a kliknuo na ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se zagrejao za Versys 1000, ali kada sam na sajmu seo na njega ja nisam mogao sa oba stopala da stojim vec na prste iako je tek malo vislji od mog stroma 650. Verovatno jer je sediste bas siroko.Bas me istripovalo da ne mogu sigurno da kontrolisem u mestu tako tezak motor.Ne znam kako je bilo na predhodnoj generaciji.Ako probam neki stariji i on bude isto verovatno odustajem od zamene motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12722 Napisano Mart 28 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Versys 1000 je motorčina. Ogroman, sedište ogromno, možda i najveće u klasi. Jedino ako si mali za taj motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Mart 28 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i ja stojim sa svojih 173-4cm. Nije prijatan osecaj, al' boricemo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na 194cm i doduse nesto kracim nogama, isto nije bio bas ugodan dok stojim. Minus u tom pogledu mu je i cinjenica da fuzrasteri stoje tacno tamo gdje noge stoje dok stojis u mjestu, pa moras malo rasiriti noge dok stojis. Ja imam i skroz blagu nizbrdicu od doslovno nekoliko stepeni ispred garaze, pa mi ni da ga izvezem u rikverc nije bilo bas jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180cm visok i isto izlazak iz garaze pod nagibom i plus 100 situacija na pesku,rizli, a tezi je 50 kg od mog stroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...