Giga Kle 118 Napisano Septembar 25, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2021. at 21:06, JunioR. je napisao: Mnogo lep motor, najzanimljiviji u toj klasi. Kakvi su mu farovi, nisu valjda halogene ostavili i dalje? Jesu, halogene su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 808 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Noviji model, na ovaj način se podešava.Često sam sa suprugom pa je opruga skoro uvek napeta. Kad sednem sam na motor, a ne "odmotam" oprugu prvih par krivina prolazim kao na divljem biku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 25, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Giga Kle je napisao: čije se šuštanje kod čepa od isparenja koje se stvara od temperature. to će šuštati kad god se jako zagreje gorivo.Možda neće ako je malo goriva u rezervoaru.Već sam zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 808 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motoscout24.ch/de/d/kawasaki-versys-1000-scheinwerferverschalung-2017-occasion?vehid=9046247&accountid=65394&backurl=%2Fmotorraeder%2Fkawasaki--versys-1000%3Fpriceto%3D10000%26cond%3D272%2C49%2C50%26make%3D143%26model%3D2752&priceto=10000&cond=272%2C49%2C50&make=143&model=2752&vehtype=60 Ne znam da li ovde ima nekog povrata poreza, ali mi i bez toga izgleda kao dobra kupovina. Mozda nekome bude od koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motoscout24.ch/de/d/kawasaki-versys-1000-scheinwerferverschalung-2017-occasion?vehid=9046247&accountid=65394&backurl=%2Fmotorraeder%2Fkawasaki--versys-1000%3Fpriceto%3D10000%26cond%3D272%2C49%2C50%26make%3D143%26model%3D2752&priceto=10000&cond=272%2C49%2C50&make=143&model=2752&vehtype=60 Ne znam da li ovde ima nekog povrata poreza, ali mi i bez toga izgleda kao dobra kupovina. Mozda nekome bude od koristi.Mislim da nema. Svakako je dobra cena, uzima se ovo za ispod 7000e i još 1300e troškovi, eto cene 2000e manje nego ovde..Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 808 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljen novi Versys 650 nakon 7 godina. Promene su 'nako. Dizajnom sada lici na V1K, sa onim malim kljunom ispod prednje maske. Rasveta je komplet LED od pocetka do kraja. Satovi vise nisu kombinacija analognog i digitalnog vec je sada tu TFT kolor ekran i ima mogucnost povezivanja sa telefonom (Rideology app). Od konkretnih stvari moze se videti da je vizir veci/siri i moze se pomeriti u 4 pozicije i da Versys sada ima i kontrolu proklizavanja. Tourer plus varijanta sada ima LED maglenke, drugaciji dizajn stitnika ruku i grejace rucki. Ram, ogibljenje i masina su, izgleda, ostali nepromenjeni. https://www.youtube.com/watch?v=n3yfag9Ps8Y https://www.youtube.com/watch?v=dOguNUHJQRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostane ispod 8000€ u tom rangu, po meni,najlepši motor. Usudicu se da kažem, da je možda i najbolja kupovina po sistemu uloženo-dobijeno.Ali što ne odustaju od ovog repa, evo već 12 godina.. Carevi Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Novembar 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 808 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pristrasan tako da je meni najlepsi u svakom slucaju. Nekako sam se potajno nadao da ce na novom ubaciti (pored kontrole trakcije) onaj ABS za kocenje u krivini, a mozda cak i tempomat. Sve zajedno bi to vrlo verovatno podiglo znacajno cenu. Bez svega toga i moja su ocekivanja da nece otici gore za vise od 200-300 eur Promenio Novembar 23, 2021 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam i ja.. Komade su sa starog Versysa 1000, verovatno što im je preskočilo.. Kao što rekoh, Romi su to, žuti.. Tempomat niko još u toj klasi ne ubacuje, ne znam zašto, makar kao opciju uz finu doplatu, kupovalo bi se, siguran sam.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3251 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 808 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Preporucena cena tamo preko bare, u Amerikama, ce biti 8899$, dok je za odlazeci model bila 8399$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Novembar 23, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče ja sam miran do penzije. Našao sam svog dorata. Sve mi je potaman. Sledeca tura ce biti malo vece kilometraže videcemo kako ce da radi natovaren. Ja 130 + tovar. Planiram ako ukinu ovo sranje BGD SOFIJA VARNA. Taman da ispunim kvotu za drugi servis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 24, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Lep updejt vizualno... sto se tice kontrole proklizavanja, ajde valjda ce imati neke koristi na 70 konja. TFT ne volim generalno na motorima, volim analagno ali to je sad trend nema nazad... Ono sto bi njima bilo pametno da updejtuju taj agregat na 270 stepeni crank 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da ne nagadjamo cenu evo koliko kosta kod nas: Kawasaki Versys 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 650, 2022. godište, Touring, Novi Sad. Cena 8.530 € - Motori - Polovni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hod po ivici sa ovom cenom... No, videćemo...Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Novembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Will teilen: https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/motorrad/kawasaki-versys-650-abs-modell-2022-early-bird-aktion-enduro-520912591/ Cena u austriji Promenio Novembar 25, 2021 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 25, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaaaa pa moramo biti vodeći u Evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Novembar 26, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/24/2021 at 12:05 AM, Giga Kle said: Što se mene tiče ja sam miran do penzije. Našao sam svog dorata. Sve mi je potaman. Sledeca tura ce biti malo vece kilometraže videcemo kako ce da radi natovaren. Ja 130 + tovar. Planiram ako ukinu ovo sranje BGD SOFIJA VARNA. Taman da ispunim kvotu za drugi servis. Neces imati problema, ja sam 2010 sa svojim tada 650 napravio oko 5000km turu sa zenom ful natovareni. Alpe, azurna obala… auto put isto bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neces imati problema, ja sam 2010 sa svojim tada 650 napravio oko 5000km turu sa zenom ful natovareni. Alpe, azurna obala… auto put isto bez problema. Takodje i od mene glas za bezbrižnost.. Saputnica + 3 kofera, natoveran za odmor od 15 dana.Turska - Grčka. Krug od 5500km. Doduše, 7 dana je odmarao u garaži hotela, ali opet maltretiran po autoputu i šljunku (Turci radili 20,30km autoputa, pa ga posuli šljunkom).Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 6, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali detalj koji sam skoro cuo nadam se da ce neko potvrditi nema direktne veze sa ovim motorom vec važi za sve. Na motoru koristiti isključivo navigaciju za navodjenje izbegavati telefon. Zašto? Nivelator ili kako se zove onaj vrag za okretanje ekrana zna na puno telefona da crkne usled truckanja po neravnom putu. Ja ne koristim telefon tokom voznje vecinu puteva tokom voznje znam napamet ali kontam kad budem isao preko da ce mi trebati. Pa vas najljubaznije molim da mi predlozite koju navigaciju kupiti a da ne moram da kupujem svake 2 godine drugu. Isto pitanje i za komunikaciju za dve kacige ako koristite. Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8145 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Gigo, i za jedno i za drugo pitanje postoje odgovori u posebnim temama na forumu (i to prilično opširnim), šteta je ovu zatrpavati nečim što nije specifično vezano za mali i veliki Versys... Samo kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 16, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.12.2021. at 15:30, DraganNS je napisao: Gigo, i za jedno i za drugo pitanje postoje odgovori u posebnim temama na forumu (i to prilično opširnim), šteta je ovu zatrpavati nečim što nije specifično vezano za mali i veliki Versys... Samo kažem U pravu si, sorry!!!! Pitao sam iz razloga sto sa dobio i fabrički nosač navigacije na motoru ali koliko sam video nijedan sistem kačenja navigacije ne odgovara njemu pa dali da skidam ili ja nisam dovoljno izucio temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, sorry!!!! Pitao sam iz razloga sto sa dobio i fabrički nosač navigacije na motoru ali koliko sam video nijedan sistem kačenja navigacije ne odgovara njemu pa dali da skidam ili ja nisam dovoljno izucio temu.Daj sliku, da vidimo kako izgleda, pa će ti sigurno neko pomoći.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8145 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @Giga Kle i ja imam sličan problem tj. nedoumicu: u GT paketu je i ovaj nosač navigacije SWMotech pa se nadam da su ove rupice univerzalne i prihvataju navigacioni uređaj. Pretpostavljam da mora da postoji i neki ram u koji se ubacuje navigacija pa se onda sve kači na ovaj nosač?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1051 Napisano Decembar 16, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Ne znam koju navigaciju koristis ali Tomtom se ovako kaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8145 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Koristim običan Google Maps na telefonu prikačenom na nosač na guvernali, ali u perspektivi nameravam da uzmem neku moto-navigaciju... Vidim, ovo okruglo je neki "mount" na koji se nakači navigacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...