RaS 1779 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Tast rešio da proda dedovinu. Za početak ću prekopirati tekst iz oglasa sa KP, a za sve dodatne informacije, tu sam. Možete slobodno pitati ovde, a može i preko privatnih poruka ... Elem, Prodaje se celokupno domaćinstvo u Gornjem Barbešu, 24km od Niša. Kuća od 50 m2 sa pomoćnom zgradom na placu od 5,5 ari, i njivama površine 2,5 ha. Uvedena struja, voda, asfaltni put prolazi pored kapije. U uglu placa postoji bunar. Kuća je potpuno funkcionalna, sagrađena od čvrstog materijala, uz manju adaptaciju odmah useljiva. Oko cene dogovor sa tastom. 064 285 7887, Ljubomir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije loše da označiš možda tacnu lokaciju kao i da oivičiš imanjeVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1779 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačne lokacije kuće 43°11'43.54"N , 21°56'57.99"E . Ovo drugo ne umem, jer ne znam gde su njive. Znam samo da su sve baš blizu kuće, sem jedne, a i ona nije puno dalje od jednog kilometra. Inače razlog prodaje je taj što nam je Barbeš podaleko, oko 90km, a tast je malo zašao u godine ... Samo da dodam da prodaja nije nešto ne znam koliko hitna, i da domaćinstvo neće otići u bescenje, ali tast je razuman čovek. Zato i piše dogovor oko cene ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga, možda je do mene ali nisam skužio da se radi o vikendici. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1779 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije vikendica, već kuća. I verujte, nema u njoj ama baš ničeg zanimljivog za ukrasti. Jedino ako neki lopov ima fetiš da voli belu tehniku iz '70ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Mart 24, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da kuca ima vise od 50m2.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1779 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nema druže. Tast je stari građevinac, a i lično je sagradio ovu kuću ... Tako da ako on kaže da je toliko, toliko je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...