Surutka 0 Napisano Mart 22, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Helsinki Motocikl: Honda CBF 600 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari, probacu ukratko, trebam pomoc.. Kupio sam Honda Forza skuter (NSS 250). Nisam ga cestito ni provozao, crkne mu baterija. Parkiram ga, skinem staru bateriju, kupim novu i taman da je povezem, primetim da sam (majmun) spustio i zakljucao sediste. Problem je u tome sto ova Honda ima tzv keyless paljenje tako da se sediste i ostale pregrade otvaraju pritiskom na dugme, koje naravno ne radi jer nema struje. Uz pomenuti skuter sam dobio i normalna kljuca za koje verujem da bi mi resili problem, ali ne mogu da nadjem ( skrivenu) bravu u koju bi ih stavio i probao normalno mehanicki da otvorim sediste. Pretraga po netu nije pomogla, kao ni user manual. Da li neko zna kako otvoriti bravu na pomenutom modelu( obijanje) ili gde se nalazi druga-mehanicka brava? Hvala unapred Sportski pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 22, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovako... Sa desne strane od onog glavnog prekidača bi trebalo da je kaseta koja se otvara bez elektrike. Kada je otvoriš, gledaj u njenu unutrašnjost uz levu ivicu...tu bi trebalo da je bravica u koju gurneš taj "običan" ključ koji si dobio...nekako popreko ka centralnom prekidaču. Trebalo bi da se otvori i poklopac za čorbu i sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Mart 22, 2019 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mu napon od negde preko instalacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 186 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel pomaze? https://youtu.be/scrUTdApUhg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 186 Napisano Mart 26, 2019 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan @Surutka Valjda je neki red da sa"drugarima" sa foruma podelis resenje problema AKO JE nesto od predloga pomoglo. Forum je razmena iskustava, nije apoteka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Mart 26, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bio na Forumu od subote rano ujutro... Inace se slazem sa tobom o podeli informacija i stalno potenciram to a ne samo da Forum sluzi kao Wikipedia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...