Miodrag10 6 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima ja Sam uso jel mi treba pomoc a ne znam gde da postavimi pitanje PA ako moze neko dami pomognem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 18, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Miodrag10 je napisao: Poz svima ja Sam uso jel mi treba pomoc a ne znam gde da postavimi pitanje PA ako moze neko dami pomognem. Hm....... migrant 100 % .... naučio po koju reč dok je stopirao auto - putem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ciscenja podruma xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Mart 18, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm....... migrant 100 % .... naučio po koju reč dok je stopirao auto - putem Kad ga pre prekrstise da se zove MiodragSent from my PLK-L01 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miodrag10 6 Napisano Mart 18, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ima skuter 4t sprin sport vozio Sam ga I izgubiomi gas I ja ga ugasim I nmg da GA upalim I on vergla I Desi se da pukne Kao nesto I nece da upali/stavio Sam novu me branu I altenator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 18, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Napiši nešto o sebi ..... ne mora baš autobiografski roman ali da znamo odakle si, šta si, čiji si, što činiš itd. Ajd sad polako.... piši.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 19, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Molim te, ugasi auto-correct na tome preko cega pises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 19, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili ispravi pisanje i objasni šta hoćeš ili idi i troluj negde drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...