malitomic 2006 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem gume, sara 50/50 on/off road. Dimenzije 90/90-21 i 130/80-17 Dosta se ovde pricalo o Heidenau K60, a sad koliko vidim nema ih u prodaji. Kako god nesto u tom fazonu, da ide lepo po asfaltu, da ne bruje mnogo. Ide i sajam automobila, moze li tamo da se kupi sta povoljnije Ovo je neki tip sare koji mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 3, 2019 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Heidenau, ja zgazio 3 seta. B@ne ih uvozi, javi mu se da ti dotera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog proleca rece da nece vise uvoziti, nesto su poostrili kriterijume. Bar je meni tako rekao kad sam ga zvao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2006 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, Baneta sam kontaktirao nedavno ali mi rece da se vise ne bavi prodajom guma. Na KP sam dobio ponudu od 150 evra za par. Sta znam, verovatno nema jeftinije. Nije frka, ali u narednih mesec dana bih morao da ih kupim. Izaci ce valjda nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 3, 2019 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj, to je dobra cena, meni set ispao 27 crvene plus postarina, doduse za Stroma. A za ST se vec ne secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2006 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, hammer je napisao: Kupuj, to je dobra cena, meni set ispao 27 crvene plus postarina, doduse za Stroma. A za ST se vec ne secam. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...