Smrki 0 Napisano Februar 28, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, ovako imam problem sa puchom,dobio sam ga na poklon od drugara mrzelo ga da namesta, ja sam ga sklopio sa caletom jedini problem je što njegov karburator lose radi pa smo morali od apn4 da stavimo, e sad on prima gas kao da hoće da poleti,a čim krene da se vozi on po ravnom i nizbrdo skoro ide 50 kmh a uzbrdo moram da ga guram da li postoji neki problem ili mora tako da radi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Februar 28, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može vrlo lako da se desi da tako mora...mislim ne baš da se gura, ali da ide slabo. Ovako na prvi pogled deluje da bi mogao da bude nešto što na zapadu (Nemačka, Švica...) zovu "mofa"...a to su ozbiljno zadavljeni mopedi, do 50ccm, čija brzina ne prelazi 25 ili 35 nisam baš siguran. Za slučaj da nije takav, limitiran, onda bi problem mogao da bude u lošem tajmingu paljenja. To zna da se manifestuje kao da ima kakav problem sa karburatorom. Ako nije ni to...onda ga boli duša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smrki 0 Napisano Februar 28, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ako je limitiran npr.kako se to uklanja, paljenje na mom ne moze da se mnogo pomera zato što ima kajlu na ploču.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Mart 1, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Limitatori snage na "mofa" mopedima umeju da budu malo ozbiljniji za rešavanje...u smislu da je u procesu proizvodnje recimo izliven cilindar sa manjim prelivima, uopšte svim otvorima. Sve je reducirano, prosto zadavljen motor... E sad, da se sve to proširuje i prepravlja...može i da se pogreši i onda imaš neupotrebljiv komad gvoždja. Da sve promeniš, to se baš i ne isplati... Bez mnogo rasturanja, mogli biste recimo da skinete glavu i da vidite kakva je situacija unutra. Spolja se vidi koji je prečnik usisnog grla...i odmah se zna može li to da ide malo pristojnije ili ne. ...a možda mu je samo zapušen auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smrki 0 Napisano Mart 1, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan I koliko bi trebao otprilike da brzo ide?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Mart 2, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I koliko bi trebao otprilike da brzo ide??Oko 100,120.Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6672 Napisano Mart 2, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako je iz Švice 25, iz Nemačke 30, iz Austrije 40. Tako kaže zakon....šta je ovde slučaj ne znam(o). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moj Rog je isao od 40-50km/h. Uzbrdo je isao brze od Automatika (tomos) kidao je. Uzbrdica mu generalno predstavlja ozbiljan problem,preslab je. Savet koji ti je Zog dao je prilicno dobar, ako je motor stajao , ulje koje je inace prisutno u auspuhu ume da se skori i smani zapreminu auspuha,smanji se i protok. Takodje je bitno da na kraju auspuha imas prigusivav sa malom rupom na koju dim izlazi,ako toga nema,motor ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smrki 0 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Očistili smo i jedno i drugo ali nekako je kilav motor, turazu ima nenormalni a kad se vozi nema snage da umre.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Mart 3, 2019 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je po meni lek samo R1 il ni jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Možda mu je lamela loša. Pošto je dekompresor otkačen, probaj u vožnji da stisneš tu ručicu koja ti služi za paljenje motora ( donja na levoj strani volana ). Ako motor povuče bolje, lamela je loša . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smrki 0 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam to probao pre sat vremena i povuče bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smrki 0 Napisano Mart 3, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dve lamele e sad jedna je skroz propala, a druga je malo bolja i koja je trenutno na motoru, rekli su mi za nju da je stelujuca lamela, pa ne znam da li stvarno ima stelujuca lamela i kako se ona može steluje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički nije predviđena da se šteluje, a ljudi uzmu pa razvlače il sabijaju one opruge od tih lamela, pa to nazivaju štelovanjem. To može biti kao kratkoročno rešenje, al je posle problem kad se nabave nove lamele , a opruge razvučene il sabijene pa opet ne valja. Bolje nabaviti nove lamele odmah . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 3, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ima i stelujucih na originalnoj montazi, samo njima se ne steluje jacina kojom ce da hvata nego na kojem broju obrtaja pocinje da hvata. Srafovi su u telu ovih polugica kao na ovoj slici, tamo gde su zalepljene lamele Fakticki, ako se ja dobro secam, doteze ili popusta opruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da, našao sam, Jbg-a, ja sam to vozio pre više od 40 godina, nešto se i zaboravi. Evo slike : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drumskalisica je napisao: Da, našao sam, Jbg-a, ja sam to vozio pre više od 40 godina, nešto se i zaboravi. Evo slike : Oce to u nasim godinama, nebi ni ja znao nego skoro kod drugara vido rasklopljenog u radionici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...