misa-pei 6028 Napisano Decembar 11, 2019 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Molim te, nemoj skaj. Koža je ono što ti treba. Ima više prodavnica koja prodaju kožu na metar. Imaju mnogo restlova, naći ćeš ono što ti treba. Greota da staviš nešto jeftino na ovako lep motorin. Drugo, ne lepi se, već se pravi, kako reče Marko, brushalter koji se vezuje napred i ispod rezervoara. Malo je više zezanja, ali "pljuni i zalepi" metod ne ide posle ovoliko truda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Decembar 12, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svi predlozi su na mestu, samo sada teško izvodljivo a i ne uklapaju se u koncept low cost, mada su do sada svi budžeti probijeni, i troskovi su uveliko prevazisli nabavnu vrednost motora. Prva ideja mi je bila da zalepim foliju i prelakiram ali treba sada da jurim foliju u toj boji sto je komplikovano Za brushalter mi treba vise znanja i vestine nego sto imam Svakako je modularno pa cemo se igrati. A sto se tice registracije, video sam i ja svakakvih budevina regularno registrovanih ali za to treba da ti je drugar vkasnik teshnickog pa da rizikuje. Svakako cu otici na prolece na tehnički u selu pa se napraviti lud ali sumnjam, em preprevljen, em ni jedna naknadno ugradjena komponenta nema homologaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, volja je na rvom mestu. Inače korman od Tomos automatika je fi 22mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hronican nedostatak vremena i višak posla uzima danak, a sad u corona... Pored toga uleteo jos jedan projekat. Pa sam malo zabatalio bobber. Ovaj vikend sam nesto popizdeo i rekao da u nedelju kinez ide napolje iz podruma. Cekam neku nalepnicu iz kine vec dugo pa sam bez nje rešio da skrpim ostatak i izadjem napolje na sunce. Ostalo je sitnica da se reše u toku leta, malo estetike i nekih sitnih tehnikalija ali može da se vozi. Juce isterana masina i probana posle par godina mirovanja. Upalio odmah, malo karb nastelovan mada nije idealno zbog protocnog filtera ali ok, podnosljivo. Prvi utisci, bolesno Zvuk za 125 ekstra. Udobnost.... Dobro za kamen u bubregu. Sada mi stvarno nisu jasni Ameri sa hard tail konceptim, čist mazohizam. Zvuk tera da se zavrce, oolozaj sedenja kud ali mocan. Odusevljen sam, sada mi jako krivo sto ne moze da se registruje, nebih silazio sa njega bar na kraćim relacijama. Evo malo slika spolja a video cu malo kasnje ako skontam kako 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Streamable - free video publishing STREAMABLE.COM Check out this video on Streamable using your phone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje,kako se ovo registruje? kolega ima motoguzi i odustaje od pokusaja registracije. pa ga prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan U principu nikako. Treba neko iz tehnickog pregleda da ti ucini, a tesko da ce neko da rizikuje licencu i posao zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Šteta... A mnogo volem tu Falkonovu mašinu. Imam za njega servisno uputstvo, made by JNA. Kao i katalog rezervnih delova. Davno obećao Rajku da ću da skeniram i postavim, ali nikako da realizujem. U medjuvremenu, ako nekom treba javite se. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Octobar 15, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko uspeo da registruje prepravljene lepotane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jok. Pitao na tehnickom poznanke, pokazivao slike ali su samo klimali glavom. Kazu da bar malo lici pa I nekako,a aovako nema sanse. Nece niko da rizikuje licencu zbog 20-30 eur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...