Zoster 46 Napisano Februar 26, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, ne znam koliko vam je Can Am Ryker zanimljiv, ali mislim da zasluzuje paznju... evo nasih iskustva posle prve voznje p.s. Ako sam omasio rubriku, molim admine da prebace u drugu temu Pozz svima, Zoster 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 27, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Ryker zanimljiv ali moram reći da mi nisu previše zanimljivi jutjub klipovi duži od 5-6 minuta. Jednostavno mi ne drže pažnju iako mi je tema zanimljiva. Tako sam i ovo pogledao 5-6 minuta i batalio. Znači nema šanse da gledam test od preko 20 min. Mora to kraće, jezgrovitije i dinamičnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 27, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno nije jasan ovaj segment...Al ajd dajem za pravo da se nekome svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Februar 27, 2019 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da moze nesto debilnije od Spydera da se napravi ali CanAm me je opet iznenadio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 27, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za 4 min toliko nepravilnih reci i manjka pravopisa, da sam odustao. Sorry ako sam uvredio nekog, ali nekad su ljudi koji se bave ovakvim poslom morali biti pismeni i elokventni. Kad sam cuo motoRcikl (nakon par ponavljanja "po meni") sam odustao. Ne mogu da prihvati da neko ko se bavi auto-moto temama izgovara/pise motoRcikl(i) i obrtni momenAt. Jbg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...