Grujale 28 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi da li neko ima ili zna gde mogu kupiti gumene umetke koji u sebi imaju maticu i guraju se u ram motocikla pa se na njih srafe plastike na mojim starim pise (wellnut 1/4 s 3) kad ukucuam na google tu oznaku nadje ih al samo na ebay i amazon a nzm kako se zove na nasem jeziku. Moze i neka alternativa ako je neko imao slican problem. U pitanju je Cagiva planet 125cc 1999god. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan slicno tome su srafovi za vizir.... https://m.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data[keywords]=srafovi za vizir&dummy=name#mhs0-1550747723778 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Februar 21, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gurni maticu u crevo i zalepi super lepkom, na donji kraj zalepi oring gumicu...Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 21, 2019 (promenjeno) Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da potrazis (naravno poreko googleta) po Indjiji, Pazovi. Meni su neke firme radile zaptivke po nacrtu, a mogli su da rade i ublazivace. Da ti sad kazem koje su, ne znam, mogu da proverim. Znam da mi je "Ten Fingers" resavao neke lroblem vezano za vijke, ali mislim da oni rade samo to. Ako iskopam nesto od podataka, javljam ti. P. S. Silikonske zaptivke veoma zahtevnog preseka... Promenio Februar 21, 2019 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano Februar 21, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zlig0r je napisao: slicno tome su srafovi za vizir.... https://m.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data[keywords]=srafovi za vizir&dummy=name#mhs0-1550747723778 jesu ali su manji i onda ima previse lufta probao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 21, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Grujale je napisao: jesu ali su manji i onda ima previse lufta probao sam I meni treba jedan well nut, baš za plastiku. I poručio sam taj za vizir jer je isto M5, ali je mali, tj. guma treba da je šira... Ako nađeš kolega, javi gde si našao pa da završim i ja. Možda i poručim od Honde ovih dana, ne bi trebalo da su više od 2-3 dolara po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 21, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Kao što kolega N.F.S reče, napravi sam. Imaš dobre stolarske umetke sa drvo navojem spolja i metričkin unutra, ušrafiš u gumu (crevo, kraj za stolice i slično šta ti odgovara po meri) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano April 13, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.2.2019. at 18:04, .milke. je napisao: I meni treba jedan well nut, baš za plastiku. I poručio sam taj za vizir jer je isto M5, ali je mali, tj. guma treba da je šira... Ako nađeš kolega, javi gde si našao pa da završim i ja. Možda i poručim od Honde ovih dana, ne bi trebalo da su više od 2-3 dolara po komadu. Našao sam ovo kod mene u gradu koštaju 150dinara po komadu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 13, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Grujale je napisao: Našao sam ovo kod mene u gradu koštaju 150dinara po komadu... Još kad bi rekao koji je to grad... edit: vidim da je verovatno Leskovac, da? I kako se zove na naški uopšte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grujale 28 Napisano April 13, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, .milke. je napisao: Još kad bi rekao koji je to grad... I kako se zove na naški uopšte? Leskovac se zove Ne znam kako se zove ja sam mu opisao i lik je bio u fazonu uuuu imam imam samo da nađem, nisu bog zna kvalitetni vidi se da su domaća radinost ali završavaju posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...