Liberty125 0 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sutra da skinem to da vidim sta se desava,otkad sam video ovo izgubio sam svaku volju i zelju za sredjivanjem ovog motora.Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 8, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju moras da menjas radilicu,a ako ti dimi onda su i karike za zamenu. Ja sam ulozio oko 200e da moj sredim i sad lepo ide,ali kod mene je agregat bio u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Na mom liberty-u oko masine je sve lose,od diferencijala do svecice.Ali morace da se uradi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 8, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako,ako ti bude trebalo nesto od delova javi,imam nesto u rezervi,imam i kompletne zupcanike i osovinu diferencijala sa lezajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam jos jedan problem.Brezon od auspuha je bio zavaren za auspuh pa sam morao da ga isecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je bilo dosta budzenja,uglavnom su bili pretezani srafovi,ali sam sad vratio sve u normalu. Samo polako,sredi ga i ima dugo i dobro da te sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Ipak lezajevi na radilici su dobri nemaju lufta,a ima lufta napred nazad kako sam cuo da to sme da ima lufta akcesioni luft cini mi se.Danas sam narucio prednje plocice i izvadio sam sve lezajeve iz diferencijala.Jedan zupcanik mi je los samo kad bih uspeo taj jedan da nadjem da mi proda neko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Luft napred nazad nema veze,lezaj osetis pod rukom kad okreces osovinu radilice,ako klopara los je. Imam ja ali prodajem ceo reduktor u kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Liberty125 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Piaggio liberty 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi para bio?Ako ne nadjem semeringe za diferencijal moracu da nadjem dobar dif u kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 11, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti poruku na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...