nikvuksa 1688 Napisano Februar 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Sa uživanjem sam pratio! A i drago mi je da si sproveo svoju želju u realnost, jer ta putovanja su uvek lepša od nekih uobičajenih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavoljubovski 43 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Respekt !!!! Hvala, puno si pomogao da prodje ovaj dosadan dan na poslu Cekamo novi putopis :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Puno, puno km. Imaš li predstavu koliko je koštao ceo put, pitam zbog nas ptica stanarica? WTG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8084 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mladi kolega, svaka ti čast na volji i spremnosti da izvezeš dugo i temeljno isplaniranu rutu sam-samcat. Posebno mi je za respekt tvoja volja da osim ispitivanja i pomeranja vlastitih fizičkih i "motoraških" granica pomeriš i granice svoga znanja i obrazovanja. Bilo mi je zadovoljstvo da pratim i hvala ti što si ovo lepo i nesvakidašnje iskustvo podelio sa nama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem čestitkama i zahvalama.Alal vera. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega. Na kraju koliki su troskovi bili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Bas sam uzivao citajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Vrhunski napisano. Kao da sam i ja bio tamo. Za Varšavu opušteno, nisi ništa specijalno propustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14678 Napisano Februar 8, 2019 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Duboki naklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam putovao sa tobom.Izvanredno napisano i preneseno.Pusti nam malo nekih generalija,koliko su koštala prenoćiśta,u kojim zemljama se plaćaju vinjete,kakve su cene goriva....I ja planiram nešto slično ali ka Norveškoj,tamo imam rodbinu.Želim ti još puno,puno pređenih km.Živ bio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Februar 8, 2019 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Imao si stvarno srece sa vremenom, ljeto 2018 je bilo naj toplije ikada, cak previse toplo ... tako da cak ni komarce nisi osjetio u Norlandu i Finskoj :-) A onih "autoputeva" za celicnom zicom izmedju, cuvaj se dobro, to je smrt za motoriste. Drasticno su smanjili broj poginulih u saobracajkama sa automobilima dok je za motore obrnuto, cak i "laksi" padovi pri malim brzinama su strasni, ako prezive, ostaju invalidi posto su kao giljotine. Udruzenje motorista se bori iz svih snaga da ih naprave drugacije ali za sada bez uspjeha. irvasi su naviknuti na zvuk motora posto ih Sami cuvaju sa moto-skuterima ili 4-tockasima a cesta im je puno ravnija nego suma a i "domace" su zivotinje a ne divlji kako se misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš dobra tura, jako ugodno sročeno i informativno.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 8, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, uzivao sam! Mozda i ja prodjem delom ovu trasu, ali ka Nordkapu. Obzirom da jezik ne znam, verovatno sam saznao vise iz tvog putopisa nego sto bih imao prilike uzivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno na komentarima, nisam očekivao ovako pozitivne utiske. Drago mi je da ste uživali! Što se tice tehnikalija, očekivao sam takvo pitanje, tako da imam spreman odgovor. Ukupno je za ceo put potroseno 1120 evra, ne računajući ćopavu, nove rukavice i opremu u Louisu. Ako se sve uračuna, to izlazi na 1444 evra. Znam da ovo izgleda kao izuzetno niska cifra, ali uzmite dve stvari u obzir. Prvo, mnogo puta sam bio ugošćen i u nezanemarljivom broju prilika uštedeo spavajući u šatoru. Drugo, svi znamo po čemu je NC poznat. Na gorivo je stoga sve ukupno otišlo 636 evra, što znači da su cene u proseku dosta više nego kod nas. Ukoliko me sećanje dobro služi (imam podatak negde), u Švedskoj je gorivo bilo između 1.65 i 1.8 evra, dok je u Finskoj u nekim prilikama bilo i skuplje. Sa prosečnih 52.6 evra po danu, ja sam više nego zadovoljan. Što se tiče vinjeta, postoje pouzdani podaci, ali mogu da potvrdim da se u Nemačkoj, Švedskoj, Finskoj i Slovačkoj ne plaćaju za motor. Jedine vinjete koje sam platio su bile u Mađarskoj i u Austriji. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da bih ga podigao na centralni štender sam, moram da skinem kofere i torbe, a to ne mogu kad nemam ćopu. Čak i kada nema prtljag ga je teško podići na centralni, a kada se stavi za mene postaje potpuno nemogće. Nisam uspevao čak ni na uzbrdici sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, pročitao sam u jednom dahu. Imao sam osećaj kao da vozim s' tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Februar 8, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ludjak sreca prati hrabre, dobro se sve zavrsilo. Putopis je odlican, drugaciji od drugih u svakom pogledu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 8, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Vildmarksvägen (put divljine), kako li je tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 9, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, uživao sam čitajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Februar 9, 2019 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam, bravo majstore. Vratio si me u mladost. Kako je život jednostavan i lep na motoru. Toliko ima dobrih ljudi na ovom svetu, a mi smo okruženi nekom negativnom energijom. Ti si uspeo da mi vratiš osmeh na lice i veru u ljude, hvala ti na tome. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 9, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolegaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9001 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kakva avantura! Bravo!Inače most iz serije, koji spaja Dansku i Švedsku mi je na listi stvari koje moram videti.. Kao i sama Skandinavija.Stvarno je bilo uživanje čitajući!Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenevergreen 13 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovako lepom putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi! Svaka cast! Odvezes turu, otkucas tekst, otvoris temu, spakujes je na forum i pustis je gladnim i zednim masama! Hvala jos jednom i veliki respekt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...