Vitez Koja 218 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, mozda malo bezobrazno ali jbg. Ako neko ima da prodaje ili poklanja neku opremu neka mi se javi. U smislu rukavice, jakna, pantalone, cizme itd. Obuca 40-41 Visina 173 velicina L 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jaknu aplinestar Waterproof torbu iz LuisaSator novPisi u inbox Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 22, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da bude bezobrazno, ako nekome nije bitno stanje opreme ili nije trenutno u finansijski dobrom stanju, ima pravo da trazi povoljnu opremu ili ako hoce neko da pokloni, jer ima ljudi kojima nije sve u novcu i koji poklanjaju stvari kada im ne trebaju.Cak sta vise, cini mi se da si ti poklanjao 3 kacige (ako te nisam pomesao sa nekim), tako da ti niko nista ne moze zameriti ako jesi. Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja sam poklonio 3 kacige 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raikkonen 3 Napisano Februar 12, 2019 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu jaknu na prodaju, naravno bila bi nešto povoljnija za bajkere sa foruma Ja nosim M veličinu, ali mi je ta jakna malo veća, tako da je nisam puno ni nosio. Sada imam drugu jaknu pa mi je ova višak. Ko je zainteresovan, mogu da mu pošaljem više informacija u poruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...