Jump to content

Moto Zajednica

raikkonen

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    Yamaha FZ6 Fazer

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

raikkonen's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. je l može neko da mi kaže u kakvom je stanju put koji sam označio (između Lazarevog kanjona i vodopada Lisine) ?
  2. Hvala puno na informacijama, mnogo ste pomogli! Iskreno, više sam se brinuo za udobnost zbog dužine puta (Grčka je u pitanju), ali ako kažete da nema problema za suvozača, onda je to rešen problem.
  3. Nemam preteranog iskustava sa bisagama jer sam na ranijim motorima koristio bočne kofere, pa me interesuje kako se (i da li se) može rešiti problem mesta za suvozača. Vidim da se većina montiraju preko suvozačevog mesta, a neke su montirane da kaiševi idu ispod sedišta. Mene zanima da li je u prvom slučaju nemoguće voziti nekoga, a u drugom, da li bi kaiševi oštetili plastike ako se oslanjaju na njih? Motor je FZ6 Fazer, okačio sam fotografije motora sa oglasa koji ima nosače kakve planiram da uzmem, ali verujem da neko sa foruma može da pomogne oko ovih informacija.
  4. Izgubio sam jedan šraf koji stoji na prednjoj masci (M6, imbus 4, 15-20 mm dužine, ima ih po 2 komada sa leve i desne strane). Trenutno je zašrafljen neki odvratni šraf kako maska ne bi pukla. Ne mogu da pronađem takav šraf (gledao sam na netu, zvao otpade), pa ako neko ima ili zna gde ima, vrlo sam voljan da kupim. Izgladaju ovako nekako:
  5. Da li na FZ6 Fazeru (2006, običan S) imaju po 2 šrafa za štelovanje farova (u 4 smera) ili su ograničeni na pomranje gore-dole? Vidim samo jednu rupu iznad sijalice, međutim, ni tu ne vidim neke efekte štelovanja pri zavrtanju i odvrtanju. Da li moraju da se skidaju one dve plastike što dolaze sa zadnje strane farova, ukoliko se ti šrafovi nalaze ispod? Nisam ni sanjao da će ovakva glupost da mi zadaje tolike probleme da mi dođe da poskidam sve zajedno sa farovima.
  6. Hvala na svetu, verovatno ću tako i da uradim!
  7. Pošto planiram da uskoro krenem na put, moram da isplaniram i kačenje prtljaga. Zanima me da li je potrebno (i kako???) dodatno zaštiti rezervoar kako ga magneti/kaiševi ne bi izgrebali? Vidim da ima raznih sugestija, ali ne bih baš ni da ostanem bez tank torbe na auto putu.
  8. Pozdrav svima, interesuje me kako rešavate probleme sa gužvana na graničnim prelazima i naplatnim rampama? Da li ste imali probleme zbog obilaženja kolona ili uredno čekate?
  9. Ja sam kupio istog takvog Fazera pre par meseci. Obrati paznju na španer lanca bregaste, tj da li se cuje lanac i ventili. Iskren da budem, jako sam skeptičan sa tim pričama oko kilometraze i dugog stajanja (a i da jeste, to nije bas dobro za agregat). Gume racunaj nove. Ja sam na mom odmah zamenio spaner i lanac bregaste, nastelovao ventile, svecice, nove gume i mali servis. Tako da sam sada miran i znam sta imam.
  10. Aha, onda ću morati tako, hvala na informacijama!
  11. Da li FZ6 Fazer (2006) ima mogućnost odbrojavanja ("range to emtpy") kilometara koliko se može preći sa gorivom na rezervi ili samo beleži broj kilometara koliko dugo se voziš na rezervi? I ako može, kako? Iako nemam običaj da cedim gorivo do poslednje kapi u rezervoaru, umem da propustim po neku pumpu, pogotovo kada se vozim po ruralnim delovima (ne volim privatne pumpe koje se nalaze po selima), pa ne znam koliko mogu da pređem tj da dođem do prve normalnije pumpe kada mi se upali rezerva.
  12. U manualu koji ja imam, piše 180/55. Kog Fazera ti imaš?
  13. I dalje mi treba nosač kofera, i dalje prodajem jaknu, ali sada su mi potrebne i gume 120/70R17 i 180/55R17. Uzeo bih nove, osim ako neko ima neku dobru ponudu polovnih i dobrih guma.
  14. Dva manja kofera, staje po kaciga i neka sitnica. Imam fotke starog motora, ali ako treba, poslaću još fotki.
  15. Kontaktirao sam ih, mogu da nabave, ali gledam nesto povoljnije ukoliko neko ima na prodaju. Sto se tiče jakne, izvoli link, svetlo i tamno siva kombinacija šara, zbog blica je ispalo kao malo ljubičasta : Motocikli | Oprema i delovi : Jakna SOB iz Austrije - M/L veličina 20.02.2019 - ID 73164911 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Odlična moto jakna iz Austrije proizvođača SOB. Nepromočiva...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja