Danilo444 0 Napisano Januar 15, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ponudu 1300 eura nov quad Hammer 250cc. Nikad nijesam vozio quadove i ne znam kako to ide. Ukoliko znate nesto, pisite mi. To je za pocetak, nista specijalno ne trazim. Da li se to registruje ili šta li već? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Januar 15, 2019 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam kako se vozi...objasis, upalis i das gas...ja ne registrujem,bezim pandurima...preporucujem i tebi kad kupis.Kupuj ne cekaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno kupuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 16, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koji ce ti quad? Jedino po terenu da se zajebavas, ostalo ne vidim svrhu po naseljenom mestu i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pravljeno za farmere u osnovi. Pa posle kao statusni simbol. Zanimljiv ali cesto bez upotrebne vrednosti u svakodnevnom zivotu stanovnika iole veceg grada. I ima jednu cudnu odliku: pad sa njega cesto bude sa ozbiljnim povredama. (Covek koji mi je pre par godina izdavao garazu, bogat, vozao se sa drustvom po kamenjaru u NS, sumrak, odskoci, gadan doskok i puce kicma. Nije ni pao. Onesvestio se i ostao na njemu. Sreca, par meseci i stao na noge. Sportista) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 17, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Danilo444 registruje se kao auto, na B kategoriju. Probao sam kvada par puta, dosta je to nestabilnije i opasnije od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Januar 17, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje godine, iznajmio sam kvad na moru. Reko ajd (tad sa curom, danas zena mi) njega cu vozikati da neakam automobil. Prvo sta mi je zasmetalo (umalo se nisam olupao) je to sto kad iz pravca i ravnog asfalta (navukao si neku brzinu) naletis na nagib, ulegnuce....momentalno te povuce na tu stran (mene ka bankini). Manevrisanje na malim brzinama nije bas lako, tako da dobro moze da izmori. E sad to je prvo iskustvo, video da mi se ne svidja, nikad vise nisam seo na kvad, nit bi ga ikad kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...