BlueMan_86 32 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Već 3 polumeseca su mi se ojela(oblajznula), jer nisak kontao šta je u pitanju... Jednostavno samo krene teže i op ode polumesec... A lepo namestim i sve... I nisam kontao da kad probam elektronsko paljenje onda se to posle desi... Zanima me šta to može biti problemkada ne vraća zvezdu variomata natrag nakon elektronskog paljenja? Inače zvezda variomata je dosta labava kada skinem deklu... To kažem jer ne znam da li je to normalno... Kako rešiti to ne vraćanje zvezde variomata natrag nakon elektronskog paljenja... Inače imam kit na 80cc... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Rastavi bendiks, pa vidi da nije pukla neka opruga ili samo treba da se podmaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 14, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skini bendiks i proveri kako opruga vraca. A to sto je opusten kad je skinuta dekla je normalno jer dekla ima zleb u koji udje vrh bendiksa pa ga fiksira. A moras da proveris i da li je dobro fiksiran i stegnut zamajac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Skini bendiks i proveri kako opruga vraca. A to sto je opusten kad je skinuta dekla je normalno jer dekla ima zleb u koji udje vrh bendiksa pa ga fiksira. A moras da proveris i da li je dobro fiksiran i stegnut zamajac.Da li treba i podloška između dekle i zvezdastog gde ulazi u deklu... On rukom ide lagano... Ne vidim sad neki specijalni otpor... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 14, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan slikaj da vidim na sta mislis? Ovo se odnosi samo za zamajac i sraf na osovini radilice koji mora da bude dobro stegnut. Kod mene se razlabavio i ostetio i navoj i nuteve pa sam morao da menjam radilicu, ali ovo je mana samo libertija, kod kineza je bolje smisljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan slikaj da vidim na sta mislis? Ovo se odnosi samo za zamajac i sraf na osovini radilice koji mora da bude dobro stegnut. Kod mene se razlabavio i ostetio i navoj i nuteve pa sam morao da menjam radilicu, ali ovo je mana samo libertija, kod kineza je bolje smisljeno.Evo na ovo mislim gde ulazi zvezdasta... U deklu. Da li treba podloška... Sent from my BKL-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 14, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan To vec ne znam, kod mene je drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...