Marphi 1138 Napisano Januar 5, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sve sa slika bilo bi dobro ako je neko zainteresovan da uzme sve...cena bi bila vise nego korektna... Ako vas interesuje nesto,mozete me kontaktirati ovde ili na 0642143091 Plastike za kofere viziri katadiopter podbradci obrazine lufteri kais za tank torbu koja nema magnet protektori za butine i laktove tank torbe Navlake za obucu,stiti od kise.. Nigde nije ostecena,ispravni rajsfeslusi.. Nigde nije ostecena osim ovog na poslednjoj slici,ali i pored toga,rajsfeslus funkcionise.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 5, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Navlake za cipele su otisle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 6, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je ova prva tank-torba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 6, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3500 dinara je po komadu ..s tim sto bmw torba ima i prekrivac za kisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 8, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.1.2019. at 21:37, Marphi je napisao: Prodajem sve sa slika bilo bi dobro ako je neko zainteresovan da uzme sve...cena bi bila vise nego korektna... Ako vas interesuje nesto,mozete me kontaktirati ovde ili na 0642143091 Plastike za kofere viziri katadiopter podbradci obrazine lufteri kais za tank torbu koja nema magnet protektori za butine i laktove Ostalo je ovo sto je na ovim slikama,izbacio sam slike onoga sto sam prodao... Cena za SVE sa ovih slika 4000 dinara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 11, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 11, 2019 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Имаш катадиоптере за модел Kappa K53? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Januar 11, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al se ismejah sad!!! Citam ćirlica i dodjem do Karra! Izvinjavam se postavljacu teme za off, mada sam malopre poslao kolegi link, tako da mozda bude i ON. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Januar 11, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite ako pitanje nije na mestu.Mislim da su ovi chin guard (podbradci) dosta univerzalni.Meni ispao sa AGV k3 XL podbradak.Da li mozda imas neki koji lici ili ti deluje priblizno,vredi da probam bar.Jer nema nigde da se prodaje?HvalaSent from my SM-G950F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Januar 12, 2019 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sta se to prodaje za 4000 din, napravi spisak ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 12, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Rumba je napisao: Имаш катадиоптере за модел Kappa K53? Nemam,samo taj katadiopter za givi kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 12, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, c0st01 je napisao: Izvinite ako pitanje nije na mestu.Mislim da su ovi chin guard (podbradci) dosta univerzalni.Meni ispao sa AGV k3 XL podbradak.Da li mozda imas neki koji lici ili ti deluje priblizno,vredi da probam bar.Jer nema nigde da se prodaje?Hvala Sent from my SM-G950F using Tapatalk Nemam takav ali imam dosta slicnih koji nisu za taj model nego su univerzalni i moslim da bi ti radili posao... Baci mi na pm broj telefona pa cu ti slikati i poslati na viber podbradke koje imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 12, 2019 (promenjeno) bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, srbac je napisao: Sta se to prodaje za 4000 din, napravi spisak ! Mnogo delova ne znam kako da nazovem ali ajde probacu... Za 4000 dinara ide sve sa spiska i sa mog 5-og posta,a probacu i spisak da napravim: -bela plastika za givi v46 kofer = 1 kom -plava plastika za givi v46 kofer= 1kom -crna plastika za givi v46 kofer =1 kom -sive plastike za givi simply =2 kom -protektor butine = 1 par -protektor lakta = 1 par -katadiopter za givi kofer = 1 kom -vizir za kacigu(ne znam koju) = 3 kom -"brada" kacige (mislim da je za givi kacige) = 6 komada -obrazine za kacigu (mislim da je za givi) = 6 para -plastika za givi modularnu kacigu = 2 para -guma sa metalnim nosacem A154A za scarabeo = 1 kom -neki srafovi za stitnik lanca- 1 set srafova -kais za tank torbu koja nema magnete = 1 kom -plastike luftera koji idu na kacigu = 6 pari -podbradci platneni / kozni = 5 komada ( univerzalni,mtr,givi) -neke kao snale za givi kacige= (nekih ) 9 pari Cena svega navedenog je 4000 dinara,na komad je druga cena... Promenio Januar 12, 2019 član Marphi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 13, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 15, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan SVE sa spiska za 3000 dinara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 28, 2019 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan kais za tank torbu koja nema magnete = 1 kom meni ovo treba ako bi prodao zasebno i cena.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 29, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan @dboss pisao sam ti u privatnoj poruci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moram da prokomentarisem cenu. Samo CE protektori za kolena, kukove, laktove itd kostaju PO (otprilike) 15 eu par. Kolega je znaci spustio cenu za 2 para a sve ostalo vam poklanja. I ovaj oglas STOJI ??? Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 30, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od prilike mu dodje tako...Nemaju ljudi para... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 30, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Plus sto je januar najduzi mesec u godini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 30, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce...Januar je zajebano dug mesec...Napisao sam da sve dajem za 3000,ako neko hoce nesto od tih delova,cena je drugacija...Ljudi me pitaju za plastike za kofer (ako prodajem samo njih,cenim ih 1000 din),protektori (cenim ih 1000 din),kaisevi za tank torbu(1000 din)kad im kazem cenu,ne kazu nista,nestanu bez traga i glasa kao da sam rekao 1000e,iako su i to smesno male cene u odnosu na realne cene tih stvari po oglasima...Ne znam sta ljudi misle,da cu dati za 100-200din.?Apsurdno je uopste pakovati za cenu ispod navedene cene...Nek onda stoji na tavanu,sto bi ljudi rekli,leba ne trazi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1752 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moze da kupi samo neko ko se bavi prodajom moto opreme. Neko ko ce u kracem periodu da povrati ulozeno prodajom 2-3 poklopca za kofer a kasnije tokom vremena, prodajom ostalog, imati cist profit. Cudi me da @LackyVladano koji se i javio ovde a bavi se time, nije zainteresovan. Mozda on ima drugacije vidjenje stvari. Ja to onako, kroz moju perspektivu, jer i sam pomalo prckam sa moto delovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 2, 2019 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan PONUDA VAZI DO PETKA,ZNACI ,JOS 6 DANA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me katadiopter za Givi kofer. Moje je polomljen. Koja bi bila cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...