Jump to content

Moto Zajednica

I ja da kupim taj motor konacno!

Recommended Posts

• Drug član, 1125 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

I moj ti je savet da nikako ne uzimaš kineza (iz iskustva) jer će te brzo zasititi, a i kvalitet izrade im nije baš na nekom nivou. U principu postoji tema za vlasnike kineza pa tu možeš pročitati koji se sve problemi kod njih javljaju. Moj savet bi ti bio kao što Grof kaže u zavisnosti koji tip motora želiš

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 212 postova

fala na savetu,ali ima tu jedan problem...IMAM 14 GODINA.doduse skoro 15 za koji mesec....i mislim da nije higijenski da vozim motor ok 500-750ccm.....

fala na savetu,ali ima tu jedan problem...IMAM 14 GODINA.doduse skoro 15 za koji mesec....i mislim da nije higijenski da vozim motor ok 500-750ccm.....

E pa to nisi napisao u prvom postu ccc

Onda prvo skuter od 50 ccm, polaganje za PSP pa od sledeće godine razmišljaj o nekoj 125ici i polaganju za A

Pozdrav!

• Svrati ponekad, 179 postova

Haha, pa ti nisi normalan. Nemam ni ja mnogo vise (16god) ali imam motor od 50ccm...

E pa to nisi napisao u prvom postu ccc

Onda prvo skuter od 50 ccm, polaganje za PSP pa od sledeće godine razmišljaj o nekoj 125ici i polaganju za A

Pozdrav!

ma imam 50ccm ,cak i psp :)sad radim na 125...ne moram ni da imam polozeno...vazno da motor ide...

ma imam 50ccm ,cak i psp :)sad radim na 125...ne moram ni da imam polozeno...vazno da motor ide...

Ova rečenica te može koštati oko 30000 din. kada te zaustave čika plavi

pa vozio sam i ovaj bez dozvole...i puste mi lizalicu i ja umesto da stanem,propicim dalje...vozim ja i auto,al dva tocka su va tocka ;)....upoznat sam sa takvim stvarima....samo opusteno... :)

• Svrati ponekad, 179 postova

blago tebi... eh kad bih ja mogao tako da odem negde kolima ili motorom od +500ccm... gde bi mi bio kraj, uzmem tatinu afriku i pravac around the world... :) :)

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ako ti se ne svidjaju skuteri mozes da uzmes neki tomos BT da se uhodas sa brzinama, ili predji odma na neki kinez 125, 150, 200, vozi se 2 sezone (toliko ce izdrzati 100%), pa posle prodaj i kupi sta ti je volja... Ja sam poceo sa BT elektronik, jedino si nonstop usvinjen od mesavine, drugih zamerki nemam, ili nekog kineza da te zanima do kupovine veceg motora.

• Zainteresovan, 554 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

E pa drugari prvi cu samom sebi da cestitam: Dogovor je pao!

Ako Bog da i sreca junacka, sutra ce se u mom posedu naci Thelord-ov Exceed. Motor je sjajno odrzavan i super izgleda i mislim da je bas ono sto meni treba.

Ostaje mi jos samo da kupim kacigu, opremu i polozim za A i necu sici sa motora u narednih godinu dana ;D.

Necu moci ni veceras da spavam, ali to sve ide u rok sluzbe, kao sto vec rekoh - slatke muke :):):)

Tako da bih iskoristio ovu priliku da cestitam i pozelim sebi puno srecnih kilometara  ;D ;D ;D

• Drug član, 1372 postova

E pa nek je sa srecom, video sam slike i motor stvarno dobro izgleda. Zelim ti mnoooogo bezbednih kilometara i da sto pre polozis za A. A na opremi nemoj da stedis jer se ne kupuje svaki dan ;)

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Nimalo nisi pogresio, bio je sa nama na Gocu i mogu ti reci da se pokazao odlicno. Vracali smo se zajedno autoputem i drzao ga je 80-90 non stop. Neka je sa srecom!

• Zainteresovan, 651 postova

E pa drugari prvi cu samom sebi da cestitam: Dogovor je pao!

Ako Bog da i sreca junacka, sutra ce se u mom posedu naci Thelord-ov Exceed. Motor je sjajno odrzavan i super izgleda i mislim da je bas ono sto meni treba.

Cestitam drugar  ;)  Pravi izbor si napravio, da je 200-tka bilo bi jos bolje, ali i 125-ica je odlicna  :)

Ako budes zainteresovan za neke od onih silnih prepravki sto sam ja radio na mom exceed-u 200, javi se slobodno, znace puno  ;)

to i mene da cestitam...iako mi je zao sto ga ja nisam uzeo...razlog:j$%ene ocene...ali mi je ipak na neki nacin drago sto ce neko biti zadovoljan...puno predjenih kilometara i izvozaj koji i za mene ;) :'(

Ako ti se ne svidjaju skuteri mozes da uzmes neki tomos BT da se uhodas sa brzinama, ili predji odma na neki kinez 125, 150, 200, vozi se 2 sezone (toliko ce izdrzati 100%), pa posle prodaj i kupi sta ti je volja... Ja sam poceo sa BT elektronik, jedino si nonstop usvinjen od mesavine, drugih zamerki nemam, ili nekog kineza da te zanima do kupovine veceg motora.

znam ja odavno da saltam...to mi nije problem...najbolji drug mi ima dva motora,tako da sam vise na njegovom nego na mom :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja