Dexterr 1969 Napisano Maj 4, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZZR 1100, 1992 godiste, 72,000km cena: 1.999E Tek registrovan, vlasnik... 064/8870-870 Razne kombinacije dolaze u obzir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 3, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Povišen vizir, dupla tank torba, 3 bisage, pancir creva. Zamena može za razno. SuperTenere, maxi scoot, ili bilo šta uz veću doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 4, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Brate dobar ti ovaj motor, a jel sportak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Pozz , koliko su bisage? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i neverujem da prodajesh kawu?? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Brate dobar ti ovaj motor, a jel sportak? Ko, gazda ili motor? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 4, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozz , koliko su bisage? Bisage su jako jeftine, u principu, pa ih ne bik prodavao posebno. Svejedno ih je neko već bezecovao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Koliko tacno ima kubika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 9, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1052ccm, tek registrovan, upada u nižu kategoriju (ako te to svrbi). Registrovan pre neki dan za oko 21.000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A koliko moze da razvije ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 13, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A koliko moze da razvije ? Mnogo više nego što ja smem da zavrnem ... Osim raznih voznih, može i zamena za gradjevinski materijal ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 17, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni polovne cigle da ponudi.... E moja Kawo :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je Honda ili Yamaha to bi vec otislo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan [move]Imaš li još neku sliku?[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 15, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo neću više, najke mi. Još samo jednom. Može zamena za: Super Tenere 750, XLV-600/650, XRV-650/750 i slično. Može zamena i za keš, a i ne mora. P.S. Može zamena za bilo šta što vam smeta u garaži a ima bar 2 cilindra i endurorijentisano je. Ma može i jedan, ali vredan! Može i scooter ako baš mora. Može i 4 točka. P.S.2 Gradjevinski materijal i dalje aktuelan... (dok sezona traje) P.S.3 Može i zamena za magare, ako je OK. 064/8870-870 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A sto ti je tako stalo posto-poto da ga prodas? Nisam sumnjicav,nego ispada da je sve bolje od Kawe..je l moze Yugo 1.3 EFI 2002. godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ispada da je sve bolje od Kawe.. Motor ide ko zmaj, ja vozio iza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 15, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A sto ti je tako stalo posto-poto da ga prodas? Nisam sumnjicav,nego ispada da je sve bolje od Kawe..je l moze Yugo 1.3 EFI 2002. godiste? Ne znam na osnovu čega si zaključio da je sve bolje od Kawe, od skoro 10-ak modela koje sam posedovao, s Kawom sam imao najlepše iskustvo i debelo najmanje problema, te mi se najduže i zadržao u posedu i najviše km sam baš s njim prošao, od 12.2006. Najgore iskustvo imam s Hondama, pa bi trebao da pričam da su najgore?? Nije ti komentar baš na mestu, a odgovor je : Da, može ako ima plin. Pošto (ni)si sumnjičav, da ti (ne)odgonetnem zagonetku. Planiram obnovu porodičnog voznog parka, pa nešto mora biti prvo, ili auto ili moped. Ostatak uživo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Aman,mislio sam da je sve bolje od tvoje Kawe: i kola,i cigle i neki drugi motor! Takav se utisak stice,menjas ga za bilo sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...