Maki 287 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da stavim kofer na Bandita. E sad, posto se ranije ni izbliza nisam bavio ovom problematikom zanima me: Gde naci kofer i nosac i koliko ce to da me kosta? Kako se i gde pricvrscuje nosac, sta ide u kompletu sa njim, i koliko je cela konstrukcija pouzdana? Koji kofer uzeti? Na sta jos da obratim paznju pri kupovini? Svaki savet dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su u Louis-u previsoke cene sto se tice samih nosaca kofera, za SV-a mislim da je bilo oko 130 evra (samo gvozdjurija, tj. par cevi, na koju se kaci kofer), pa kad jos dodas cenu kofera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Okreni Trion motors (ne znam broj, ali ima ih na netu) i vidi tamo, znam da su pre imali nosače za razne motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 4, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan jedna reč, četiri slova: G-I-V-I ;D http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=18622〈=en imaš šifru za nosač kofera: 539 FZ Monorack kofer uz'i V46, može bit da je Maxia prevelika za Banditosa.. Trion Motors uvoznik za Givi: http://www.trionmotors.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 4, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti je receno u prethodnom postu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 4, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti Novi Sad nije predaleko u Cara Dušana oko broja 59 imaš prodavnicu Givi-ja, radi ljubazan momak koji će ti odgovoriti na sva pitanja. Ako nemožeš da nadješ zovi me kad budeš dolazio pa ti mogu pomoći oko snalaženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan jedna reč, četiri slova: G-I-V-I ;D http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=18622〈=en imaš šifru za nosač kofera: 539 FZ Monorack kofer uz'i V46, može bit da je Maxia prevelika za Banditosa.. Trion Motors uvoznik za Givi: http://www.trionmotors.com/ Hvala, zvacu trion sutra pa da vidim koliko bi me ta parada kostala. Ako ti Novi Sad nije predaleko u Cara Dušana oko broja 59 imaš prodavnicu Givi-ja, radi ljubazan momak koji će ti odgovoriti na sva pitanja. Ako nemožeš da nadješ zovi me kad budeš dolazio pa ti mogu pomoći oko snalaženja. Nadam se da cu se snaci, ali u svakom slucaju hvala. Jos bih hteo nesto da pitam: Kako se pricvrscuje kofer za nosach? Da li ta "plocha" ide uz nosac ili kofer, i da li je ista za svakog proizvodjaca (standardizovano) ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Jos bih hteo nesto da pitam: Kako se pricvrscuje kofer za nosach? Da li ta "plocha" ide uz nosac ili kofer, i da li je ista za svakog proizvodjaca (standardizovano) ili...? Kofer dobijas sa odvojenom plocom koja se srafi na nosac, a kofer se montira na plocu za 2 sekunde, na zube i na bravu, tako da mozes da ga skines i poneses kad god hoces.. Naravno, ta ploca je predvidjena da moze da se montira na 99% nosaca..Vrlo je jednostavno, nema mnogo mozganja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ucesnik 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam zvao nedavno Trion jer hocu da kupim topcase za novi motor. Rekli su mi da sve moze da se naruci, ako nema na lageru i da im kamion stize u junu. Dakle imas vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, za Fazera FZ6, šta kažete, V46 ili E52 (Maxia)? Da nije Maxia prevelika? A i V46 mi dođe lepši. Staju li u njega komotno dve integralke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Staju u oba dvije integralke, ako vec moras da uzmes Givi onda uzmi tu Maxiu, mala je razlika u cijeni, a ipak vise prostora. A sto se tice estetike, nemoj nista da brigas, ako ne smeta meni na SM-u 46 litara nece ni tebi na Fazeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 23, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ako vec moras da uzmes Givi onda uzmi tu Maxiu Što ako moram da uzmem Givi? Imaš bolji predlog? Šta znam, nekako mi Givi najlepše deluje, a nisam pročitao da im je neko kritikovao kvalitet. ako ne smeta meni na SM-u 46 litara nece ni tebi na Fazeru Čekaj, reče mi da uzmem Maxiu, a ona ima 52 litra, ne 46. Hoćeš da kažeš da ti ne smeta 52 litra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ako vec moras da uzmes Givi onda uzmi tu Maxiu Što ako moram da uzmem Givi? Imaš bolji predlog? Šta znam, nekako mi Givi najlepše deluje, a nisam pročitao da im je neko kritikovao kvalitet. ako ne smeta meni na SM-u 46 litara nece ni tebi na Fazeru Čekaj, reče mi da uzmem Maxiu, a ona ima 52 litra, ne 46. Hoćeš da kažeš da ti ne smeta 52 litra? Tvoj motor je veci od mog i na njemu 52 litra nece biti problem, kod mene je i 15 litara preveliko. Givi je ljepsi, ali je Shad sigurniji i jeftiniji, mada ne znam dje onda nosac da nadjes za Shad. Ipak ti uzmi Givi, lakse ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan jedna reč, četiri slova: G-I-V-I ;D http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=18622〈=en imaš šifru za nosač kofera: 539 FZ Monorack kofer uz'i V46, može bit da je Maxia prevelika za Banditosa.. Trion Motors uvoznik za Givi: http://www.trionmotors.com/ GIVI nosac i kofer Maxia,neces se pokajati.Ja imam taj komplet,i odlicno stoji na Banditu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 24, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam napisao u još jednom threadu, ipak sam kupio Maxiu i to sa ugrađenim stop svetlom, što ispada jeftinije za oko 2 i nešto hiljade od obične verzije + stop svetlo. Znači, em su ga oni besplatno namontirali, em jeftinije ;D A smatram da je stop svetlo veoma bitno za bezbednost, jer zaista kofer prilično sakriva postojeće stop svetlo na motoru. Kofer je zaista elegantan, sve preporuke. I drugo, poredio sam ga sa V46 i u principu nema neke velike razlike u dimenzijama. Širi je svega centimetar-dva od V46, duži par centimetara, ali je plići, znači možda čak ima i bolju aerodinamiku nego V46. Svakako je to noviji model, ima lepšu ručicu, stop svetlo je elegantnije pozicionirano, nalazi se na donjem delo, umesto na vratima na V46. Takođe ima konektor, tako da se kofer samo skine ili namesti bez ikakvih utikača. U stvari, to nije konektor, nego neki kontakti sa oprugama, super rešeno. O kvalitetu izrade zaista ne treba govoriti, Givi je stvarno vrh što se tiče plastičnih kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio i Givi nosac kofera ili Yamaha nosac pa stavljao plocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan U Moto-Trade ima SHAD kofera. Ne preferiram ih ni više ni manje od GIVI ili drugih proizvođača, ali, kod njih ima da se nađu nosači TOP kofera kao i bočnih kofera na koje se montiraju bezmalo koferi većine proizvođača, uz mogućnost dodatka "žmigavaca", . Na sajtu možete preuzeti šifre nosača za vaš motor, pa koga interesuje...Na žalost, za mog "mršavka" nema nosača bočnih kofera :'( http://www.mototradegroup.com/shad/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio i Givi nosac kofera ili Yamaha nosac pa stavljao plocu? Kupio sam Givi nosač i ploču M5 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi taj Givi napravio i nesto po mojoj meri.... Za mene originalni Yamaha koferi i nosac kostaju tricavih 1.764 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 27, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene originalni Yamaha koferi i nosac kostaju tricavih 1.764 evra Uhhh, pa to boli :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan A Givi flow kofer??? Neko misljenje?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...