MaliMilojica 0 Napisano Novembar 21, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam viva city 2001 godiste 2 t.ide 45 a niz brdo dodje nekad i do 60 ali ni makac vise. Do cega to moze biti i. I da mi neko objasni skidanje blokade na varijatoru i da li treba nesto stelovati. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Novembar 21, 2018 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam viva city 2001 godiste 2 t.ide 45 a niz brdo dodje nekad i do 60 ali ni makac vise. Do cega to moze biti i. I da mi neko objasni skidanje blokade na varijatoru i da li treba nesto stelovati. Hvala unaprijedАко досад није скинут прстен код чауре варијатора онда ни варијатор ни ролери ни кајш нису у добром стању, то каже моје 40 годишно искуство у мото механици DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Novembar 21, 2018 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan А ти си први газда или таквог си га купио?DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Novembar 22, 2018 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Neki modeli su imali i ovakav lim umjesto prstena. Ne šteluješ ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Novembar 22, 2018 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki modeli su imali i ovakav lim umjesto prstena. Ne šteluješ ništa Да у право си, тај се поклопац извуче и варијатор отвара до краја, у сваком случају детаљна провера варијатора ролера и ремена је обавезна. DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...