Marko_987 48 Napisano Novembar 17, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Dolazim u miru i prijateljstvu i nadam se da ce tako i ostati provozao sam Ostrvicu 2018 i ispratio temu Stara planina 2018 i odgledao klip na you tube nadam se i u 2019 da ce te organizovati lepih tura po nasoj lepoj Srbiji. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 17, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mare, dobro ti nama došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Novembar 17, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na dobrodoslici ali imam jedan problem kada hocu da lupil lajk izbaci mi Sorry, you cannot add any more reactions today. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15836 Napisano Novembar 18, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To ti je zbog prasetine, moras spremis jedno mlado oko 20kg da bi ti se otkljucali svi plusici Salim se malo, ogranicen je br. pluseva datih u danu, dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 19, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi supruga pre neki dan, zapratio me na YT neko sa BJB iz Pančeva. Znači taj si! Dobrodošao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...