Disko Nindža 10522 Napisano Mart 20, 2023 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Treba probati neke tegove/tegiće zašarafiti za fuzaster sa donje strane, tako je na Suzuki Bandit motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Disko Nindža je napisao: Treba probati neke tegove/tegiće zašarafiti za fuzaster sa donje strane, tako je na Suzuki Bandit motorima Nema potrebe za tim. Nije to toliko osjetno kako se predstavilo. Skoro svaki dvocilindraš ima iste vibracije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Juče se mimoiđosmo sa 3 TRX ka Titelu, jel neko sa foruma možda bioPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, kazem, prvi mi je motor. Za sada malo kvari utisak, videcemo vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iuen 55 Napisano Mart 20, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Benelli TRK 502 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam na temu, kod mene se negde napred čuje neko zujanje (vibracija) kad oduzmem gas. I to je počelo posle prvog servisa. Sve ostalo je OK, zadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam na temu, kod mene se negde napred čuje neko zujanje (vibracija) kad oduzmem gas. I to je počelo posle prvog servisa. Sve ostalo je OK, zadovoljan sam Iznad bobina postoji prostor kroz koji vibrira metalni poklopac. To servis rešava prilikom promene filtera za vazduh...ubacuju neki dodatni fiksator. Drugi izvor tog zvuka je km sat... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, mick je napisao: Iznad bobina postoji prostor kroz koji vibrira metalni poklopac. To servis rešava prilikom promene filtera za vazduh...ubacuju neki dodatni fiksator. Drugi izvor tog zvuka je km sat... Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Tačno. U pitanju je metalni poklopac koji vibrira. Imaš na yt kako su to riješili. Ja sam sa yt to uradio tako što sam na tu metalnu pločicu stavio parče unutrašnje gume od bicikla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, otolePG-MNE je napisao: Tačno. U pitanju je metalni poklopac koji vibrira. Imaš na yt kako su to riješili. Ja sam sa yt to uradio tako što sam na tu metalnu pločicu stavio parče unutrašnje gume od bicikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4135 Napisano Mart 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio da je tiši kad je pun 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan E da, imam jos jednu zamerku... Rucice kocnica i kvacila su mnogo daleko. Ja imam dugacke sake, dohvatam, ali nije to to, voleo bih da su blize, iako sam ih primakao maksimalno. Vidim da je onaj italijan sto gazi kilometre pricao o tom problemu takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3483 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi ti odgovaralo ovako nesto? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Mart 21, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Takvo nesto i jeste resenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno, ali u toj boji nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3483 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec stvar rezije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 24, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Kupio maglenke, uzeo danas da montiram, jedna strana ne radi. Nasao dzekove sa obe strane, vezao sve, desna ne radi, zamenim mesta maglenkama, ista prica. Zna li nego da li prekidaci za maglenke dele isti osigurac ili imaju zasebne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 24, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio maglenke, uzeo danas da montiram, jedna strana ne radi. Nasao dzekove sa obe strane, vezao sve, desna ne radi, zamenim mesta maglenkama, ista prica. Zna li nego da li prekidaci za maglenke dele isti osigurac ili imaju zasebne?Ako su LED probaj da okreneš polaritet toj što ne radi.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Nije do toga, na drugoj strani ta maglenka radi, a raspored boja po zicama je isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Mart 25, 2023 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da cika @Arakisvidi post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Mart 25, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vid'o Koliko se secam nema dva osiguraca za to, moguca je neka fabricka greska na instalaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Mart 25, 2023 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Će popalite te motore povezivajuci pogresno Skitles i ti Sale fatate se za pogresne dzekove a i brate mili postoji nešto što se zove probna lampa. Kako povezijete nešto a da ne ispitate sta dolazi i odlazi? Dzek na desnoj strani nije od magle vec je to dzek od desnog prekidaca ako me secanje služi. Da se ne bi po sećanju radilo....probna lampa u ruke. 1 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije do toga, na drugoj strani ta maglenka radi, a raspored boja po zicama je isti.To što je raspored boja isti ne mora ništa da znači :-) Ako sam razumeo tebi ne radi jedna "stana" a obe "sijalice" rade provereno. Ja bi probao da obrnem polaritet na toj stani koja ne radi, ništa ne košta.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, kao sto si rekao... Probacu, ne kosta me nista. Mada, mozda je lakse samo da izmerim napon unimerom tu, da vidim ima li ga uopste Ako nema zivota na toj strani, vredi li da napnem Burnout za to, u garanciji je jos 20ak dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3226 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, kao sto si rekao... Probacu, ne kosta me nista. Mada, mozda je lakse samo da izmerim napon unimerom tu, da vidim ima li ga uopste Ako nema zivota na toj strani, vredi li da napnem Burnout za to, u garanciji je jos 20ak dana?Ne ganjaj BO samo će te napljuvati što diraš! Ako ne znaš da ga povežeš lepo se obratiš @Satelis koji je to već kod mene radio i rešiš stvar. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Mart 25, 2023 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Satelis, taj pojma nema. Nek skokne do Arakisa, resi mu čas posla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne vidim problem da ih napnem ako na dzeku nema napona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...