doktor 4804 Napisano Novembar 27, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @zlaya Karte smo kupili nekoliko dana pred put, mozda 7-10, mada posto je svako kupovao odvojeno, a bilo je problema sa potvrdom polaska, mislim da su poslednje uzete dan-dva pre puta. Kupovane su na site-u kompanije Ventouris. Sto se tice finansija, zaboravih da napisem osvrt... Kao i obicno pravili smo zajednicku kasu i to je nesto sto radimo na svakom putovanju. Lakse je i bolje, a na neki nacin i stedi lovu. Klopa je bila nekoliko puta restorani i nekoliko puta smo se snabdeli namirnicama i organizovali zakusku...dorucak svako jutro u hotelu. Nas dvoje je tura kostala nesto preko 1400€. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Novembar 27, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dana je trajalo putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3333 Napisano Novembar 27, 2018 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično putovanje, super ekipa i odličan putopis ! Eh, Sicilija, jedan od mojih još uvek neostvarenih snova . Ali uz sve ove korisne informacije pored prelepih fotografija i opisa biće mi mnogo lakše da ovaj san jednog dana i ostvarim. Mada čitajući ove redove možda i ne moram, skoro kao da sam putovala sa vama . Sad mi je jasno zašto si pitao za Zeleni raj kod profesora Izmeta , a jasno mi je i sa kojom su to ekipom Jela i Peca putovali na Siciliju i onako se sjajno proveli Veliki pozdrav za sve vas, stvarno ste sjajni, a poseban pozdrav za Jelu. Verujem da na sledećem putovanju ako budete išli u istom sastavu neće biti sedam motora već osam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 28, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Marko Mk4 said: Koliko dana je trajalo putovanje? 10 dana, 9 noci, 2 na brodu i 7 u Italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama 6mj 2019 krecemo na siciliju odprilike takvu turu tako da svaki podatak je dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 28, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bmwgs said: Hvala na informacijama 6mj 2019 krecemo na siciliju odprilike takvu turu tako da svaki podatak je dobro dosao Ako nesto mogu da pomognem, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Novembar 29, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 29, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno putovanje! Sve kocke su se savrseno spojile. Zene su uzivale, a kad je njima lepo nama je jos lepse 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenevergreen 13 Napisano Novembar 29, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS Prijavi odgovor kao problematičan Uživao sam čitajući ovaj divan putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 30, 2018 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Reklo bi se po fotkama kao da ste svi bili na medenom mesecu. (po ko zna koji put) Doktore hvala za trud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Novembar 30, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cisto uživanje citajuci putopis. ( nisam ni sumljao da ce biti drugacije ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Decembar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan ajmeeee doktore pa ti bio na 3-4-5 mesta na kojima sam i ja bio u Maju. Znaci Pompea, Amalfi (skoro svi gradici), Matera i Alberobello Ako nisi procitao, evo temu gde je opisano. Inace super lako stivo za citanje, kratko i koncizno P.S. Nadam se da cu sledece godine, 2019 izvozati Siciliju On 28.11.2018. at 18:18, bmwgs je napisao: Hvala na informacijama 6mj 2019 krecemo na siciliju odprilike takvu turu tako da svaki podatak je dobro dosao Jun? ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 1, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Just now, vortex4borg said: ajmeeee doktore pa ti bio na 3-4-5 mesta na kojima sam i ja bio u Maju. Znaci Pompea, Amalfi (skoro svi gradici), Matera i Alberobello Ako nisi procitao, evo temu gde je opisano. Inace super lako stivo za citanje, kratko i koncizno P.S. Nadam se da cu sledece godine, 2019 izvozati Siciliju Jun? ..... Pratio sa zadovoljstvom...a da ova Sicilija nije bila vec planirana, verovatno bi se prikljucio grupi. Sta cu kad uvek imam gomilu planiranih tura na cekanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Decembar 1, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, doktor je napisao: Pratio sa zadovoljstvom...a da ova Sicilija nije bila vec planirana, verovatno bi se prikljucio grupi. Sta cu kad uvek imam gomilu planiranih tura na cekanju... svi mi ... svi mi druze ... dogodine ... joj strah me da pomislim sto sve ocu ...... i hellfest u Clison, i Siciliju ....i Rumunija (Trans-ovo/ono) .... a biramo ono sto mozemo kada mozemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Decembar 1, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala il dottore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anya 61 Napisano Decembar 8, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, sjajna distrakcija od ovog decembarskog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 16, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za akcijašenje !!! Tura je predivna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NedeljkoG 430 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Naklon Nauživao sam se čitajući i nagledao sam se Sicilije na karti kao nikada do sada. Mnogo toga je stalo na nju, od vulakna i snijega i u istom momentu super plaža i odličnih vidikovaca (što si ti fino dokumentovao fotkama, svaka čast), pa istorije i kamanje... Kao što neki rekoše, javlja se želja da se to jednom i lično obiđe i doživi. Ali povrh svega , najviše sam ostao impresioniran vašom 14-članom ekipom. Pa to većina turističkih organizacija ne bi mogle okupiti i organizovati da prođe kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dano33 47 Napisano Januar 22, 2019 U prolazu, 60 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovako ljepom putopisu ,pravo uživanje u čitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Januar 22, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Genijalno,svaka castSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Novembar 12, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovom iscrpnom i detaljno opisanom putopisu. Sigurno ce mi pomoci u planiraju putovanja. Bilo je pravo zadovoljstvo i uzivanje citati. Svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Novembar 17, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Od Doktora - doktorski. Lakonski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...