AndjeoPakla 3498 Napisano Decembar 27, 2018 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan jbg.. nije dobro, ali sa druge strane je dobro što bar znaš šta je. Sad mala organizacija pa u akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ispostavilo se da je ipak majstor Ćira u pravu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Decembar 27, 2018 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sada je pitanje od cega je preminuo, rezultat autopsije iznesi ovde na vestacenje, sta je na stampi "otislo"? I dalje mi u glavi stoji scena kako pomeras instalaciju (u repu bese?) i motor se ugasi... Obrati paznju da se ne desi peh ponovo, instalacija da se pretrese, kontakti osveze i izmere naponi i otpori po servisnom upustvu... Nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A koliko kosta cela neophodna instalacija sa hiss + prepravka i ugradnja na tvoj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pojima nemam . evo u istrazivanju sam . ali da ce izaci jeftino - nece, to je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 27, 2018 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opciaj br. 1 - drugi ECU predvidjen za tvoj motor ili ti bez hiss-a - proveriti instalaciju kao i regler Opcija br. 2 - drugi ECU sa hiss-om, kljuc, brava, instalacija i obe el. seme - regler na proveru Opcija br. 3 - drugi ECU sa hiss-om, kljuc, brava, dodati zice na fab. instalaciju i obe el, seme - regler na proveru Opcija br. 4 - drugi racunar sa hiss-om, elektonika za obilazenje koda i obe el. seme - proveriti instalaciju i regler Ovo su neke od opcija na papiru sto bi rekli, 1 i 2 su izvodljive...... 3 i 4 su pod znakom pitanja (4 radi kod drugara na Fazeru, gecrkt mu je imobilajzer, ugradjen je ovaj laznjak i sljaka motor samo sto svetli lampica na tabli). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ovo "regler na proveru" sm vec organizovao sa @zika56 , a ovo ostalo jurim ... ovaj laznjak nije problem da se kupi , uopste nije skup , i onda bih mogao da kupim ecu sa oglasa bez brave i ostalih sranja , koji kosta 50,60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 (promenjeno) Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan opcija br 1 - 110.000 din , ne treba mi majstor opcija br 2 - 250e komp sa kljucem + 100 instalacija + majstor ? opcija br 3 - 250e komp sa kljucem + majstor ? opcija br 4 - 70e komp bez brave + 6e laznjak + majstor ? ( nece mi nista svetleti na tabli jer nemam nikakvu lampicu za hiss na tabli ) eto , otprilike toliko ce kostati Promenio Decembar 27, 2018 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 27, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko motor vredi za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem sta me pitas ? nema koliko vredi za mene , na trzistu vredi oko 2500e ... za mene sad ne vredi nista , ne vezujem se za motore uopste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 01-06 Honda CBR 600 F4i ECU ECM CDI Igniter Computer 38770-MBW-A12 OEM 2001 2006 WWW.EBAY.COM 01-06 Honda CBR 600 F4i. ECU ECM CDI Igniter Computer. pn 38770-MBW-A12 / OEM 2001 2006. "Item not as described" cases are thoroughly investigated. | eBay! pojavio se jedan , 350e... koji su mi troskovi jos ovde ? carina i siping , zar ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan uf ... salio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2674 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan UK PREVOZ | Usluge WWW.UKPREVOZ.COM usluge selidbe prevoz paketa pijem paketa selidba engleska srbija velika uk serbia privatne stvari ukprevoz srbijaprevoz srbijatrans uk prevoz Ja sam skoro uzimao multimediju za ženin auto,Koštalo me 10e dostava,nema carina i pdv.Nisam išao ja direktno preko njih,već preko prijatelja koji j3 već uzimao preko njih.Možemo da se bolje informišemo ako trebaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma drugari , hvala vam na pomoci i svemu ... ali reci kolika komlikacija oko americkog ecu-a ... za manje para bih dobio evropsko resenje , pa sutra preosutra i ako opet nesto vrisne nije toliko strasno .. ja mislim da bi definitivno trebalo da precrtam opciju trazenja usa ecua za bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ovih evropskih pun dzak svuda , za 50,60,70e 2003 CBR 600RR CDI ECU WWW.EBAY.COM In working order. | eBay! neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10591 Napisano Decembar 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pri kupovini motora, definitivno treba izbegavati americke motore, mislim, motore za americko trziste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan neko mi je rekao kad sam kupovao motor da je to prednost , jer nema hiss , pa kao potencijalni problem manje .. ispade ozbiljnan problem vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, hiss stvarno neće nikad da ti rikne. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako , posle celog popodneva provedenog za lap topom : 1. nasao sam ecu ko moj za 200e na ebuy ( za sada shiping 0 , jer cu naruciti kod drugara iz usa na adresu , pa ci mi on dopremiti do bosne ) 2. imam drugi motor kao donora , za 800e , na lastis , nas sa papirima , olupan napred , ali agregat presao bukvalno nesto malo , pa bih mozda mogao da ga kupim , uzmem sta mi treba i raspordam u delovima 3. krenem ovde sa planom za menjazu instalacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 27, 2018 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opcija br. 1 ....... ende Kao sto rekoh, racunari na motociklima retko, gotovo nikad ne crknu sami od sebe. U vecini slucaja bude ljudski faktor, najcesce prilikom montiranja klema na akumulatoru ili prespajanje pomocu kablova, zatim defekt na regleru ili spoj negde u instalaciji. Kako god uradio (mali savet), pozeljno bi bilo da ugradis voltmetar radi pracenja napona i druga jos bitnija stvar je da se na napajanju ECU-a presece +12V i ubaci osigurac od 3A. Glavni osigurac je u glavnom od 30A pa dok on zvekne, ECU vec ispusti dusu, sa osiguracem od 3A ima daleko vece sanse da prezivi (AA500ccm ima fabricko takvo resenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pri kraju sam pregovora da narucim taj ecu iz opcije br 1 svakako pre ugradnje dolazim kod tebe da proverimo instalaciju , ugradimo zastitu i metnemo voltmetar , a regler ide kod zike na proveru , tako da mislim da sam zatvorio pricu . tacnije - eto mene na pocetku sezone na bajkuuuuuuuu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17282 Napisano Decembar 27, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Satelis je napisao: Opcija br. 1 ....... ende Kao sto rekoh, racunari na motociklima retko, gotovo nikad ne crknu sami od sebe. U vecini slucaja bude ljudski faktor, najcesce prilikom montiranja klema na akumulatoru ili prespajanje pomocu kablova, zatim defekt na regleru ili spoj negde u instalaciji. Kako god uradio (mali savet), pozeljno bi bilo da ugradis voltmetar radi pracenja napona i druga jos bitnija stvar je da se na napajanju ECU-a presece +12V i ubaci osigurac od 3A. Glavni osigurac je u glavnom od 30A pa dok on zvekne, ECU vec ispusti dusu, sa osiguracem od 3A ima daleko vece sanse da prezivi (AA500ccm ima fabricko takvo resenje). Ovo što je boldovano ptpuno podržavam (posebno oko ugradnje kontrolnog Voltmetra). A ugradnja osigurača od 3A (ili bilo kog drugog), nema neke svrhe jer su poluprovodnici (tranzistori, IC, .... ) najbrži "osigurači" i stradaće pre bilo kog osigurača. Inače je Darko bio poslao svoj regler kod mene (pre par meseci) i taj regler je "prepunjavao" i postoji mogućnost da je pri tome nešto bilo oštećeno. Ja sam mu napravio regler i one je sa tim reglerom upalio motor i ostavio da radi na leru oko pola sata i kada je počeo nešto da dira provodnike ispod repa motor se ugasio? Kada motor radi na leru ne postoji mogućnost da napon pređe 14 volti (čak i ako je regler neispravan), tako da taj uzrok u ovom slučaju ne bi trebalo da bude. Deluje mi da je došlo do nekog spoja (ili "odspoja") kada je pomerao provodnike, a moguće je i da je zbog prenapona sa prethodnim reglerom već bilo došlo do nekog oštećenja pa je samo malo trebalo da nešto crkne skroz. U svakom slučaju obavezna provera svega što može da izazove ovakvu havariju i daće bog da se čovek što pre vozi na ovom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni opcija broj 2 izgleda nekako najprimamljivija. Ako imaš prostora ostaviš bitne delove kao rezervu jer uvek mogu dobro doći. A prilikom prodaje motora ćeš ih lako udomiti novom vlasniku.Opcija broj 1 ne iskljucuje mogućnost da ima još neki kvar a onda i dalje nisi spreman za vožnju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 27, 2018 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, zika56 je napisao: Ovo što je boldovano ptpuno podržavam (posebno oko ugradnje kontrolnog Voltmetra). A ugradnja osigurača od 3A (ili bilo kog drugog), nema neke svrhe jer su poluprovodnici (tranzistori, IC, .... ) najbrži "osigurači" i stradaće pre bilo kog osigurača. Zile, veruj mi da ima svrhe, ne znam ni sam tacan broj zamenjenih osiguraca na Atlanticima. Dignes poklopac, nadjes power ecu, zamenis osigurac i palis motor. U ostalom, to se ove godine desilo kolegi @ProMaster kad je vracao akumulator na AA, obrnuo je kleme...sreca te je imao osigurac jer isti ECU nosi Bev, Nexus, Malaguti...... ali oni nemaju osigurac kao AA i bilo koji zajeb da se desi, istog momenta strada ECU...... tako da, mislim da ipak ima svrhe. pre 46 minuta, zika56 je napisao: Inače je Darko bio poslao svoj regler kod mene (pre par meseci) i taj regler je "prepunjavao" i postoji mogućnost da je pri tome nešto bilo oštećeno. Ja sam mu napravio regler i one je sa tim reglerom upalio motor i ostavio da radi na leru oko pola sata i kada je počeo nešto da dira provodnike ispod repa motor se ugasio? Kada motor radi na leru ne postoji mogućnost da napon pređe 14 volti (čak i ako je regler neispravan), tako da taj uzrok u ovom slučaju ne bi trebalo da bude. Deluje mi da je došlo do nekog spoja (ili "odspoja") kada je pomerao provodnike, a moguće je i da je zbog prenapona sa prethodnim reglerom već bilo došlo do nekog oštećenja pa je samo malo trebalo da nešto crkne skroz. U svakom slučaju obavezna provera svega što može da izazove ovakvu havariju i daće bog da se čovek što pre vozi na ovom motoru. Bas su danas pricala dva Darka na tu temu, izmedju ostalog, misljenja sam da je stari regler naceo ECU vrlo moguce, pitanje je dal ga je dokrajcio ili je mozda instalacija u repu il na drugom mestu....treba cesljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...