Darko Mihajlovic 4677 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ECU , Honda cbr 600 f4i sport , 2001 , A12 oznaka Svaka pomoc dobrodosla , od preko negde , ako znate ko servisira kompove itd itd 0641293476 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 3, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 600 FSi Sport 2001-2002 CBR600F4i 01-06 ECU PGM-FI Unit CDI Computer WWW.EBAY.CO.UK Model CBR 600 FSi Sport. Removed from 2002 model. Tested, works. This ECU is sold without the key so re-coding is... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 3, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan vidis da je d41 model.... sa hissom .. takvih ima i po beogardu , pun dzak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 3, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan a i , najbitnija stvar---> Removed from 2002 model. Tested, works. This ECU is sold without the key so re-coding is necessary, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam bas zagledao detaljno, ovo je bio samo info da ih ima. BTW taj motor se radio samo te dve godine tako da sve pase sa jedne na drugu (godinu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sta se desilo sa tvojim ECU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Bokichica je napisao: A sta se desilo sa tvojim ECU? sa mojim ecu-om se desilo ovo ... posle ugradjenog reglera , motor se samo ugasio , pa majstor misli da je zveknuo ecu ... pre 34 minuta, Bokichica je napisao: Druze nisam bas zagledao detaljno, ovo je bio samo info da ih ima. BTW taj motor se radio samo te dve godine tako da sve pase sa jedne na drugu (godinu) imam ja info da ih ima , kao sto ti i rekoh , ima po bg-u pun dzak , ali mi treba taj A12 , a on ne postoji na planeti trenutno . gresis oko dela da pase sa jedne na druge .. ne mozes na mopedu koji ima hiss da metnes ecu koji nema u sebi kod za hiss i da radi ... ili obrnuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ti mislis da tvoj model iz 2001 nema hiss? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ima? Ja imam isti takav motor, pardon bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je za americko trziste. Nemaju hiss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Bokichica je napisao: Ili da ima? Ja imam isti takav motor, pardon bolji. Jel me sprdas druze ? Pitas me kako znam da motor ima ili nema hiss ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 11, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću ti ja sutra ovde u NLVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je glupo pitanje,Jel moguće ugraditi taj deo instalacije ili celu instalaciju sa HISS-om,Ne razumem se,samo pitam.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Darko Mihajlovic said: Jel me sprdas druze ? Pitas me kako znam da motor ima ili nema hiss ?! Ne, samo pitam. Ja sam mislio da imaju sve honde isti sistem. Znam da pise Hiss iznad brave ali nikad nisam probao da palim svoj motor tudjim kljucem. Kod kojeg si majstora i sta se desava kad das kontakt na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna Ecu na vrlo finu cenu. Ima i ostale delove HONDA CBR600 FS MBW-D41 CDI ECU MAIN COMPUTER WWW.EBAY.CO.UK HONDA CBR600 FS MBW-D41 CDI ECU MAIN COMPUTER | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Electrical &... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio davno cbr 1000rr... i lik mi slozio pricu kako na kompijuteru ima mala kockica gde je otvoren radi cipovanja. Prica bila malo sumljiva. Na kraju se ispostavilo da su mi neki sapcani objasnili da tako oni skidaju sa kompijutera kod od hissa...valjda ga izbacuju iz funkcije. Motor je inace kupljen u Pancevu... xe xe. Tako da mozda postoji opcija da uzmes bilo koji komp od f4i i da ti samo premoste taj cip za hiss.Sent from my LEX626 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Bokichica je napisao: Evo jos jedna Ecu na vrlo finu cenu. Ima i ostale delove HONDA CBR600 FS MBW-D41 CDI ECU MAIN COMPUTER WWW.EBAY.CO.UK HONDA CBR600 FS MBW-D41 CDI ECU MAIN COMPUTER | Vehicle Parts & Accessories, Motorcycle Parts, Electrical &... Pa i ovaj je d41. U srbiji ih ima za 60,70e ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Listao sam malo oglase po NL i uglavnom ima 8 stranica raznih ecu za cbr600 ali starijeg godista pretezno. Taj tvoj nema ni za leka. Nadjoh ga na ebay 01-06 Honda CBR 600 F4i ECU ECM CDI Igniter Computer 38770-MBW-A12 OEM 2001 2006 WWW.EBAY.COM 01-06 Honda CBR 600 F4i. ECU ECM CDI Igniter Computer. pn 38770-MBW-A12 / OEM 2001 2006. "Item not as described"... A u NL nude reviziju tvog ecu ali cena je slicna kao i taj sa ebay, nekih 400€ i moras im poslati jedan od kljuceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan da da , i ja sam nasao ovaj sto si mi poslao ...385$ ... sta bi ja tu imao jos od troskova , da li znas mozda ? slanje , carina , ovo ono ..? moj ecu je trenutno kod nekog lika koji se bavi servisiranjem motornih racunara , pa cekam njega da javi sta i kako , i nadam se da ce mi on resiti problem ( mada nema ga da se javi a vec mi je ecu kod njega dve tri nedelje, nemam predstavu koliko ce mi naplatiti ) ... e sad , treba baciti na papir sta je isplativije ... da kupujem bas moj ecu koji je skup ko otrov , ili da kupim ecu sa hissom , sa sve bravom , i kompletnom instalacijom .. jebes mu mater , ispade bas ozbiljan problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinija revizija Nepunih 510$, i stavka carina nije jos 100% vec otprilike. Ne znam koji je odnos € prema dolaru pa preracunaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan majko sveta .. al revizija ima dva shipinga , dve carine uzas ecu sa hissom i kljucem - 200e ( 230$ ) instalacija za isti - 50e ( 80$ ) majstor oko 50,60,70,e - ( 70,80,90$ ) za malo pa isti djokica... plus pitanje je kako bi to radilo kasnije , s obzirom da nisu iste mape u ecu-u za motore po amerikama i po evropama PS - svakako si mi dao malo po egu , jer sam imao info da niko ne moze da popravi ecu jer je zaliven , a bilo kojom metodom da se skida to sa cime je zaliven - ostete se komponente na ploci ... a evo , ljudi rade revizije .. i ovaj moj ce valjda da uradi reviziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Decembar 12, 2018 (promenjeno) Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2018. at 17:28, Darko Mihajlovic je napisao: ........... moj ecu je trenutno kod nekog lika koji se bavi servisiranjem motornih racunara , pa cekam njega da javi sta i kako , i nadam se da ce mi on resiti problem ( mada nema ga da se javi a vec mi je ecu kod njega dve tri nedelje, nemam predstavu koliko ce mi naplatiti ) ............ Koliko sam shavtio, imao si problem sa reglerom koji je prepunjavao, to je dalje povuklo akumulator za sobom pa potom i racunar motora ili ti ECU (koji nema kod. paljenje)? Moje pitanje je, da li imas el. semu tvog motocikla i da li je proverena instalacija? Promenio Decembar 28, 2018 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 12, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Semu nemam , a bajk je kod majstor Ćire , koji kaze da je sve ok . Nije siguran 100% da je ecu , ali kaze sve ostalo je probao i sve je ok. Pumpa odradi , displej odradi , samo nemam varnicu na svecici ”samo” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Decembar 12, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imanjace, Dare care..... ne moze to tako, nikako. Ne znam ko je majstor Cire ali znam da ti treba el. sema motocikla koju ces iskoristiti kako bi proverio da li do racunara dolazi potrebno, kako bi ECU radio normalno. Bez el. seme, postoji mogucnost da se produbi problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 12, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Au bokte koja peripetija nastade ponekad mi drago sto vozam matore bajkove sa karburatorima, bez kompjutera i tih sranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...