Alexa90 11583 Napisano Novembar 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bude prohladno gore, svakako nemoj da se oblačiš kao za Italiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li može neko da nacta rutu za taj dan u Google maps, od skupa u Lazervcu pa do Babine reke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 6, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koja planinska klima, sve ravno do Rudnika... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5639 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ako će neko preko Užica, Požege neka viče, pa da se "uvalim", mrzi me sam da se vozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 6, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih rado iz KG ako bude korektno vreme, a lepše bi bilo u društvu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano Novembar 6, 2018 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Komso oznacio si pogresnu Bistricu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko Mislim da se mapa pokvarila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 6, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 5h54min...ocemo do mora da se brcnemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4879 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam za voznju, imamo neku viber grupu nas 10ak sto se vozimo zajedno, pa cemo videti ko sve oce da ide, pa se vidimo u subout u 8 i 30 na OMV-u. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6675 Napisano Novembar 6, 2018 MotoDJIR.com, 1366 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sasha P + 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sasha P je napisao: Sasha P + 1 Oce izdrzi bembara tolkii put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 7, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Marko05 je napisao: Ako će neko preko Užica, Požege neka viče, pa da se "uvalim", mrzi me sam da se vozim. Bato Ćalov i ja iz Čačka krećemo oko osmice iz Bate Jankovića kod Borčeve hale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5639 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Arso je napisao: Bato Ćalov i ja iz Čačka krećemo oko osmice iz Bate Jankovića kod Borčeve hale. Vazi se. Izgleda da ce i jos jedan drug sa mnom, juce se javio. Ako uspemo da ustanemo do 8h, posto radimo petak vece, nalazimo se u Čačku, ako ne stizemo vas do Ostrvice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Novembar 7, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Arso je napisao: Bato Ćalov i ja iz Čačka krećemo oko osmice iz Bate Jankovića kod Borčeve hale. Ako neodem za Sloveniju eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Novembar 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Masina nalickana i spremna za sutrasnje razgibavanje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 9, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ono prosle godine skupljao priloge za domacine? Obavio je dobar posao, pa bi mogao i sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Novembar 9, 2018 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Novembar 9, 2018 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On Monday, November 05, 2018 at 7:43 PM, Alexa90 said: Samo ti podji, ne pentraju se svi.. Ima Da se Penjes i da pevas :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na sebe mislio ovog puta @Rade koenig 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 10, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ekipu.Pomalo vam zavidim i zao mi je sto nisam bio deo voznje ali bilo je suvise hladno jutros u 6h kod mene u Somboru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo svima da se zahvalim, ovo prooutovanje je nešto fenomenalno, od vožnje preko planinarenja pa do ručka i prijanog gostoprimstva domaćina! Mnogo dobrih vozača, dobrih ljudi i vesele atmosfere kao i uvek. Negde sam čuo preko 70 motora.... mislim da je više.... par puta sam pogledao napred i nazad na keim dugačkim krivinama i nisam vudeo prazan deo puta. Za onog paćenika sa golfom nemam lepih reči al je kolega uradio najmanje što je mogao da mu objasni nešto što su njegovi roditelji preskočili. Svaka čast! Na kraju evo malo slika koje sam uhvatio tomom ovog divnog puta... 8 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...