Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma je moguce da njega uopste nema kod mene. Cekam da se javi majstor Joca od ponedeljka. Може и клингерит дебљине 0,75. Оцрташ добро и змбом отвориш рупице колко на уљној пумпи а не као оригинални у ЈЕБЕМ СТРАНУ, ништа више - ништа мање и притегнеш прописно.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 22, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Videce da napravi taj dihtung. Na zupcaniku pumpe je nedostajala jedna podloska,sa njom sad baca ulje na senzor ali je i dalje slabo,treba mu minut dva rada da procuri vrlo malo ulja. Iskreno se nadam da ce taj dihtung da resi problem. 15 minutes ago, Krokodilo said: Може и клингерит дебљине 0,75. Оцрташ добро и змбом отвориш рупице колко на уљној пумпи а не као оригинални у ЈЕБЕМ СТРАНУ, ништа више - ништа мање и притегнеш прописно. DJ - MP Videce da napravi taj dihtung. Na zupcaniku pumpe je nedostajala jedna podloska,sa njom sad baca ulje na senzor ali je i dalje slabo,treba mu minut dva rada da procuri vrlo malo ulja. Iskreno se nadam da ce taj dihtung da resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Која ова горе на радилици, или иза шрафа на ланчанику уљне пумпе? DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ова горе на радилици је одбојник уља, ту је притисак веома јак и ако је нема семеринг на поклопцу не би мого да издржи уљани млаз и пропустио би уље а ту је варијатор и бла ба.....DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 22, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Krokodilo said: Ова горе на радилици је одбојник уља, ту је притисак веома јак и ако је нема семеринг на поклопцу не би мого да издржи уљани млаз и пропустио би уље а ту је варијатор и бла ба..... DJ - MP Ne gore nego dole,na zupcaniku koji je zasrafljen na uljnoj pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne gore nego dole,na zupcaniku koji je zasrafljen na uljnoj pumpi.зупчаник и осовиница уљне пумпе имају четворку и узубљују се ако могу тако да кажем.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 22, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nista,cekam ponedeljak da Joca skine pumpu,stavi dihtung pa da vidimo kako baca ulje. Pumpa se okrece i stvara pritisak,nedostaje joj jos malo da ugasi senzor. Ja koliko se secam, uopste nema tog dihtunga iza pumpe. Nadam se da je to problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista,cekam ponedeljak da Joca skine pumpu,stavi dihtung pa da vidimo kako baca ulje. Pumpa se okrece i stvara pritisak,nedostaje joj jos malo da ugasi senzor. Ja koliko se secam, uopste nema tog dihtunga iza pumpe. Nadam se da je to problem.Дај боже дај боже.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan .....и овде је такво узубљење ланчаника и осовине уљне пумпе.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 22, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa menjana je pumpa jos pre, iako je i stara bila dobra. Sada ne moze da slajfuje jer je stegnuto sve. I ne gura ulje na senzor pritiska, jer kad se skine senzor a upali motor, ne baca ulje na otvor. Videcu za taj dihtung u kakvom je stanju.Уљне пумпе ја оправљам и то врло успешно. Не сме да проџе репарирање машине без провере и репарирање пумпе.DJ - MP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 22, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ja sam nabavio polovnu,nisam cuo da neko kod nas njih opravlja, ne znam koliko bi bilo isplativo jer nisu skupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 22, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je prosta u odnosu na ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 23, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ja sam nabavio polovnu,nisam cuo da neko kod nas njih opravlja, ne znam koliko bi bilo isplativo jer nisu skupe. Ова Јамахина је 150€ + 10% добављачу тако да за упола цене среџивање и није тако мало. Али има случајева кад спаса нема и мора "ПРЕСАЏИВАЊЕ" DJ - MP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 23, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Krokodilo said: Ова Јамахина је 150€ + 10% добављачу тако да за упола цене среџивање и није тако мало. Али има случајева кад спаса нема и мора "ПРЕСАЏИВАЊЕ":) DJ - MP Polovna uljna pumpa za moj liberti je oko 10 evra ne znam koliko je nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Decembar 23, 2018 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovna uljna pumpa za moj liberti je oko 10 evra ne znam koliko je nova.Оригинал је 700 денара ако 620ден је 10€ код нас.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Decembar 28, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter i dalje ceka. Generalni problem je sto je taj ko ga je pre odrzavao pretezao svaki sraf koji je mogao. Stoga sam narucio drugi karter sa ispravnim srafom za ispustanje ulja i kuciste filtera ulja koje je takodje pretezano. Dok cekam delove radovi se odlazu posle praznika. Nadam se da ce do polovine januara sve biti gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 3, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao jos jedan liberti, za delove, vec sam ga raskupusao i za to vreme mislim da sam utvrdio moj problem lampice. Naime, vise ljudi mi je pricalo da je problem sto je verovatno zapusen ventil visokog pritiska ciji je zadatak da pravilno usmerava ulje u sve delove sistema. Medjutim, kada smo rasklopili agregat taj ventil se nigde nije video, a ocistili smo lepo i detaljno sve supljine i kanale. Ali lampica i dalje svetli. kada sam rasklapao drugi agregat, u pomoc je pritekao kolega Krokodilo koji je primetio da na mom bloku nema ventila, odnosno, da je izvadjen. Dok je na drugom bloku koji ide u kobasice, ostao ventil, ispravan, u svom lezistu. Evo i slike, u zaokruzenom delu treba da stoji ventil, tacnije jedna kapisla u kojoj je metalna kuglica, zatim ide opruga, pa sajbnica i na kraju zeger osigurac koji drzi da sve to je ispadne. Kod mene je to prazno. Jos jedna stvar je mozda bitna, kada sam rasklapao libertija za delove, posle zupcanika bregaste i zupcanika uljne pumpe bila je stavljena neka sajbnica sa nutovima koja drzi zupcanike da ne mogu da se pomeraju napred nazad na osovini radilice. Kod mene ni toga nije bilo, a evo i slika te sajbne i kako je bila montirana.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Januar 19, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle vise meseci dileme problem lampice je resen. Pre kada je radjeno oko motora nije vracen ventil visokog pritiska pa ulje nije islo u dovoljnoj kolicini ka senzoru pritiska. Na slici je ventil,rastavljen zbog ciscenja pre montaze. Sad se lampica gasi odmah po paljenju. Ventili su takodje nastelovani jer je zazor bio prevelik. Zamenjen je i karter jer sraf nije mogao da se skine,kao i kuciste filtera ulja jer je neko pretezao srafove i ostetio navoje. Za to vreme rasturen je karburator i ociscen temeljno. Zamenjeni su i lezaj i semering na reduktoru, ostalo je sve u dobrom stanju. Nadam se dugoj i ugodnoj voznji. Zahvaljujem se kolegi Krokodilo na savetima i velikoj pomoci i majstoru Joci koji je odradio veliki posao oko rasklapanja i sklapanja agregata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Februar 9, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posle predjenih vise od 150 km skidanje dekle i provera srafa na osovini radilice. Tu je, na istom mestu, ne mrda . Skuter,pretpostavljam zbog stelovanja ventila,ima znatno vise snage i ne buni se kad ga zgazim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijamskijamkadapijem 0 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan poštovanje imam kineski skuter 4t 2004 god zameno sam dcv i bobinu i dalje nemam varnicu pa me zanima koji da uzmem namotaj marka skutera je zhongyu kw2,20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2853 Napisano Jun 20, 2019 Ne silazi, 4949 postova Prijavi odgovor kao problematičan poštovanje imam kineski skuter 4t 2004 god zameno sam dcv i bobinu i dalje nemam varnicu pa me zanima koji da uzmem namotaj marka skutera je zhongyu kw2,20 Слике намотаја молиииим.....Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Utisci posle predjenih 1500 km veoma zadovoljan,lepo ide,lepo vuce,potrosnja oko 3.1 l sto je fenomenalno. Pali lepo i na kurblu i na dugme. U junu sam produzio registraciju. U svakom slucaju,isplatilo se ulaganje u agregat. Jedina mana je slabo svetlo pa je nocu malo teza voznja u neosvetljenom delu puta. Skuter za preporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11330 Napisano Jul 22, 2019 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj stariji liberty iz 2000 God koju masinu nosi? To nije leader? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 5, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1773 Napisano Avgust 5, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 22.7.2019. at 16:32, cezarpa je napisao: Taj stariji liberty iz 2000 God koju masinu nosi? To nije leader? l..e.a.d.e.r je 125 a hi per su 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...