LRNeric 2 Napisano Novembar 9, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Bocciaa said: Vezano za ovu temu...kako se produžila sezona i u novembru, posle mjesec dana opet sjedoh na motor.Ipak zbog hladnijeg vazduha na malim brzinama vizir kacige mi zamagljuje.Da li postoji neko efikasno sredstvo kojim se premazuje vizir i sprečav magljenje? Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Desava se to, posebno u gradskim uslovima voznje ako nemas pinlock. Pokusaj da resis to tako sto ces malo da otvoris vizir. Ne previse jer onda vazduh bije direktno u oci, nego samo malo(dovoljno da vazduh dodatno cirkulise i resi magljenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Novembar 10, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o italijanskim kacigama Suomi? Ja sam dobio jet polukacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Bocciaa said: Hvala...mada ne mogu da nadjem za Airoh Miro flip up 2015 Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka To tada, pena za brijanje. Radi (dan, max dva). Ili https://www.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Kacige-i-potkape/OXFORD-anti-fog-nalepnica-za-vizir-64347852-oglas.htm?filter_id=110419535 ili https://www.aliexpress.com/item/Solid-State-Defog-Anti-Fog-Agent-Defogger-for-Swim-Goggles-Glass-Lens-Diving-Mask-Cleaner-Solution/32916771239.html?spm=2114.13010708.0.0.162b4c4dGnXIEu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savjetima dobri moji!Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...