N.F.S. 22436 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9624 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U ime naseg kolege @Markone88, kacim oglas zbog manjka broja postova... Nosac "GIVI MONORACK" kupih od coveka iz Subotice "MotosuDejan" za 80 eura, nije krivljen niti lomljen, steluje se ugao kofera... Plocu, takodje GIVI oznaka m3 kupih sa KP oglasa, platih 3000din, nije ostecena. Kofer je "No name" sa KP kupljen od coveka iz Pirota, cini mi se da mu je nick tamo "Edi1" oko 5000din je bio, plastika debela, ne uvija se... Kao to se sa slika vidi, dno kofera sam prosekao i tako zasrafio na plocu... Ceo sklop je stabilan, moze se lepo natovariti i u isti staju dve f.face kacige. Cena za sve je 100 eura, kontaktirajte sadasnjeg vlasnika, pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cena moze 10 000 dinara bez kofera, pa ce kofer ici na poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cdnu na 10 000 dinara sve komplet. Mislim da je to bas fer cena Ceka me kolega da kupim drugi kofer, pa reko ajde da pozurim prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...