mradomir 3053 Napisano Octobar 31, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan što je ovo dobro, morao sam dva puta da "preslušam" video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 1, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan moram da se pohvalim da od pre neki dan imam mešanca skutera i trabanta.Skuter je ceo original a jedini deo sa trabanta je svećica ISKRA F90P. Komšija je kupio krajem 60-tih i bila je fabrička rezervna ,nikad montirana.Dao mi na pokloon i sad je vozim jer mi je ngk crko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dugar godinu dana živeo u Nemačkoj u Drezdenu,bivši DDR i priča kako tamo momci tinejdžeri su naprosto ludi za Trabantima.Ulažu u njega preko 10 000 e i ko tamo ima takak auto-taj je glavni "Baja" među ekipom,a i devojčicama. Pokazivao mi slike takvih prerađenih automobila i nisam mogao da poverujem da je to uopšte Trabant. Navodno da stari obični Trabanti tamo već tolika retkost i da Švabe plaćaju ozbiljnu sumu novca za bilo kakav,samo da je regularan i da je u makar nekom pristojnom stanju da može da ide na restauraciju. Mislim da možete proguglati kakvih sve prerada tamo ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dugar godinu dana živeo u Nemačkoj u Drezdenu,bivši DDR i priča kako tamo momci tinejdžeri su naprosto ludi za Trabantima.Ulažu u njega preko 10 000 e i ko tamo ima takak auto-taj je glavni "Baja" među ekipom,a i devojčicama. Pokazivao mi slike takvih prerađenih automobila i nisam mogao da poverujem da je to uopšte Trabant. Navodno da stari obični Trabanti tamo već tolika retkost i da Švabe plaćaju ozbiljnu sumu novca za bilo kakav,samo da je regularan i da je u makar nekom pristojnom stanju da može da ide na restauraciju. Mislim da možete proguglati kakvih sve prerada tamo ima."Been there, done that". Doduše ne Drezden ali Kotbus ("Cottbus") mi je jedno vreme bio prebivalište. Berlin sam dovoljno posećivao i nagledao se Trabija za sve pare. Od "Trabi Safarija" (desetak vozila ide jedno za drugim, u neverovatnim bojama, u obilazak Berlina) pa do "streč" limuzine, u crnoj boji sa zatamnjenim prozorima itd. Žal za mlados', šta li je ali eto gotive ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Novembar 1, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je takav je ali njihov je, to je kod Nemaca izrazeno i msm da je to jedna od tajni njihovog uspeha. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Novembar 1, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, mradomir je napisao: što je ovo dobro, morao sam dva puta da "preslušam" video. Takodje, zatim uzeo slusalice i doziveo ekstazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trabantoza pronadjena,pali,radi,ide.Bice to za jedno godinu dana opako vozilo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, karavan! Blu trabant, maj lav!!!! Iscekujem neku temu opakih razmera o sredjivanju cvajare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je svejedno kada sam trazio,da li limuzina ili karavan ali ipak karavan je onaj pravi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Novembar 4, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Od pocetka sam navijao za karavan ali ukusi i suzen, veoma suzen izbor su me ostavili uzdrzanog, inace pocetkom 90tih jedan vozac F1 je u vreme opustanja vozikao Trabanta, zaista se ne secam ko ali mi je ostalo urezano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Trabija,za sada odustajem od projekta zbog nekih skroz drugih stvari,stoji u garazi,pali,radi,ide,koci,potpuno ispravan.Cena 200 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano April 20, 2019 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izvini...dozvoljavam sebi da primetim...da odustaješ "za sada". Ti svoju muku znaš, a meni iskreno deluje da 200€...koliko god da fale, neće sudbinski uticati na promene u životu...i ako već imaš ideju koja te greje, trebalo bi da je sprovedeš u delo, mislim što se Trabanta tiče. Otići će...a drugi....hm, možda i bude, ali su sve redji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,ali tako je kako je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...