ARES 1240 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zxr-a 750 1993god. Pazario sam ga da ga vozim dugo jer volim R-ove iz 90tih. Konforni su, rezervoar im nije kratez kao na novijim, leze fantasticno a idu lepo. Iako je ovo treci motor u kuci nije mi bila namera da ga brzo prodam (posle 2god) ali zbog povreda koje imam voznja u toj poziciji stvara nelagodnost, imam grceve u vratu i ledjima... Plan je bio da ga pretvorim u motor sa ravnim volanom kao sto Svabe uglavnom voze ali mi se ne skrnavi cistokrvni R. Motor ima oko 50k na satu i savrseno radi. Pre sezone je zamenjeno sledece: nove sportsmart gume, ulje i filteri, akumulator, stavljen nov did-ov lanac sa lancanicima, nove prednje plocice, novo kociono ulje, servis kocionih kandzi (detaljno rasturanje, ciscenje i podmazivanje gumica at mascu ...) i sigurno jos nesto sto sam zaboravio... Ono sto me je privuklo kod ovog motora kada sam ga kupovao je njegov karakteristican izgled sa dva fara ali i stanje. Ni jedna zabica nije polomljena i sve stoji na svom mestu. Naravno poneki sraf je promenio boju jer ipak +18 je . Cena je 1350e i nije podlozna nekoj vecoj korekciji. 7 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast... Šta se sve nudi i za koje cifre... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3133 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kako je samo šmekerski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze kontakt telefon? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10637 Napisano Octobar 9, 2018 Hronični Motociklopata, 7379 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ga posedovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Прелепа справа,да сам на твом месту,никад га не бих продавао.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Miroslav Gajic said: Jel moze kontakt telefon? Nesto mora i da se zaboravi :). 0641243967 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Čista prava prelepa egzotika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8662 Napisano Octobar 11, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.10.2018. at 10:22, ARES je napisao: 0641243 kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17879 Napisano Octobar 14, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, to su motori a ne ova danasnja konfekcija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...