MladenV 105 Napisano Octobar 4, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Potrebne su mi rukavice za ova hladna jutra i kasne vecernje voznje pa me zanima da li neko ima iskustva sa ovim rukavicama? Roleff RO82 Ili mozda pak nesto sa Louis-a da gledam, npr: Vanucci Touring 3 ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Octobar 4, 2018 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo papak rukavice. https://www.louis.de/artikel/probiker-cool-breaker-iv-handschuhe/201533?list=110c309399a7adb8ecf8d8dda2714343 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 5, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Alekre said: Samo papak rukavice. https://www.louis.de/artikel/probiker-cool-breaker-iv-handschuhe/201533?list=110c309399a7adb8ecf8d8dda2714343 A ako si zelen, mozda prodjes i kao image upload 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Octobar 5, 2018 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hah', jeste. Bez šale, to su najtoplije rukavice. Jest da nema brkanje po džepovima ali dva prsta su toplija od jednog. Šaka i stopalo nemaju puno kože i mišića, začas se ohlade i prvi nastradaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Octobar 5, 2018 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi cudno voziti s takvim rukavicama, jer sam navikao da mi kaziprst uvek stoji na poluzi kocnice, spreman da reaguje u slucaju potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Octobar 5, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Vanucci Touring 3 iz Louis-a. Sad treba da ih testiram na ovo hladnije vreme, pa cu napisati utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Octobar 12, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su veoma prijatne i tople. Nosio sam ih pri temperaturama od 5 do 10 stepeni. Za sada rade posao... Nisam ih jos testirao po kisi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Octobar 23, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan jesi li ih porucio iz louisa ili si bio licno? interesuje me zbog velicine? ja planiram da kupujem,mozda bas i takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Octobar 24, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja ove prodajem zato sto su mi suvise tople. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Octobar 24, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan @delimba Moze se reci da sam porucio. Brat mi je doneo iz Louis-a, ja sam odredio velicinu prema njihovoj tabeli sa sajta. Obim dlana mi se poklapa sa merom gornje granice M velicine. Bile si mi tesne, ali kako ih sve vise koristim omekanile su i rasirile se, sad su mi taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 7, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas kod najvećih kineza u novom sadu -panda na bulevaru ,rukavice za bicikl ektra debele ,antislip .mislim da je nemoguće da bude hlkadno u njima.Jako su mekane tako da mislim da može da se vozi motor u njima,nisu nešto duboke.Lepo izgledaju i cena 350 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Mart 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ove, Schoeller keprotec Furious, kožne. Prezadovoljan, odnos cena kvalitet, udobnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Octobar 23, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Да не отварам нову тему. Ради се о зимским мото рукавицама, конкретно су ове са линка у питању и пошто сам био млад и неискусан возачНисам их остављао да се луфтирају након вожњи, а захватале су ме и веће температуре у њима. Временом је од знојења дошло до изразито непријатног мириса у њима који се преноси и на руке. Пробао сам да их перем "на руке" са неутралним шампоном у кофи, стандард направим смесу, истрљам их, оставим мало, исперем и оставим да се суше на ветру, па после у кући пошто се никад не би осушиле на хладноћи. Е сад добрим делом се повуче, али већ након пар вожњи се врати непријатан мирис, као да остаје дубоко у сржи рукавица и не може да се елиминише. Има ли неки предлог како трајно решити тај проблем и вратити их у првобитно стање? Метод, средства, шта год... HEVIK Rock Dark zimske rukavice | Motoland WWW.MOTOLAND.RS HEVIK Rock Dark zimske rukavice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4716 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 1012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo opremu za hokej posipali puderom i, delove koji smo mogli, prali u mašini, ali nikad taj smrad nije izašao iz nje u potpunosti. Kad se navikneš, postane ti mio taj miris 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u DMu sprej za cipele protiv neprijatnih mirisa...probaj sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da probaš sodu bikarbonu. Koristio sam za obuću. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, KoleD said: Možeš da probaš sodu bikarbonu. Koristio sam za obuću. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Za obucu da, al za zimske rukavice jok. I dalje imam stare rukavice koje su mi male, brale sto to smrdi. Uf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Za obucu da, al za zimske rukavice jok. I dalje imam stare rukavice koje su mi male, brale sto to smrdi. UfZašto ne? Nešto im šteti? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Probao, ne izlazi smrad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Možda sirćetom da se ubiju bakterije i onda dobro da se ispere?A kažu da vredi i kad opremu koja je se malo ugljivičila da je staviš u zamrzivač kako bi se ubile bakterije koje prave taj smrad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti njih krkni u ves masinu i onda mas8nu za susenje, pa sta Bog daПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 29, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 23.10.2020. at 12:19, tifoso je napisao: Има ли неки предлог како , шта год... Prvo navučeš one najlonske sa pumpe ili hirurške pa njih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan U mašinu svakako, ja sam skroz kožne prao, narwvno posle debelo premazao kremom za kožu i super su. Ja bih išao ovim redom: zamrzivač (čuo sam da pomaže), mašina za pranje pa dobro sušenje. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena ubacuje u masinu sve redom: patike , kaiseve, radne rukavice, samo jednom macku kada izvucem opranu Ova masina za susenje mislim da i sterilise odjecu ali nisam skroz siguranПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Provereno može da se izvuče smrad potapanjem u sirće na minimum 24h a onda pranje u mašini. Tako sam izvlačio smrad iz patika.E sad kako će takav proces da utiče na kožu, to nemam pojma.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...